Rendetlen receptekkel a rászorulók szebb karácsonyáért

Rendetlen receptekkel a rászorulók szebb karácsonyáért

2021.12.03.

Az év egyik legvarázslatosabb időszakához érkeztünk, hiszen újra itt az advent és a karácsony. Ez alkalomból idén is játékra, egész pontosan az ünnepi fogások forgatagába invitáljuk vásárlóinkat és social média követőinket. 

Rendetlen receptek című játékunkban a feladat legalább 3 recept hiányos hozzávaló-listájának kiegészítése a megfelelő hozzávalókkal, melyekre adunk javaslatokat is egy bevásárló lista formájában. A játékosok 5 Lidl Konyha receptből választhatják ki, hogy melyiket szeretnék rendbe tenni. Ahhoz, hogy a nyereményként kisorsolásra kerülő 10 db 10.000 Ft-os Lidl utalványkártya egyikét megnyerhessék, mindenképp legalább 3 feladványt hibátlanul meg kell oldaniuk. 

A https://lidljatek.hu/advent oldalon elérhető szórakoztató ünnepi kihívásunkkal természetesen ezúttal is a segítség az egyik fő célunk: minden egyes 2021. december 1-15. között rendbe tett recept után 50 Ft-ot adományozunk nehéz sorsú, rászoruló családoknak, melyet tartós élelmiszercsomagok formájában juttatunk el hozzájuk a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével. Bízunk benne, hogy idén is sok hátrányos helyzetű kisgyermek és család karácsonyát varázsolhatjuk szebbé.

Mentes-M díj 2021

Mentes-M Díjat nyert két Lidl termék

2021.11.29.

Két saját márkás termékével is díjat nyert a Lidl a Mentes-M versenyen, melyen a PPH Média és Store Insider szaklap szakmai zsűrije hazánk legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit keresi és díjazza évről évre.

Idén két termékkategóriában nyerte el a Mentes-M Díjat vállalatunk. A Mentes-M pékáruk között a Glutén- és laktózmentes alkategóriában a Glutén- és laktózmentes pogácsával, a Mentes-M tejtermék alternatívák Laktózmentes tejes ital alkategóriájában pedig a Pilos Free From laktózmentes kakaós tejjel vívta ki cégünk a szakmai grémium elismerését.

A Mentes-M Díj 2021 alapja a Professional Publishing Kft. által Magyarországon, élelmiszer és FMCG termékeket forgalmazó kiskereskedelmi egységek, láncok üzemeltetőinek meghirdetett Mentes-M elnevezésű verseny, mely egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, szakmai zsűri által, előre meghatározott szempontrendszer alapján, két fordulóban értékelt elismerés. Az elbírálás és az elnyert díj szerint a Lidl Magyarország a Mentes-M tejtermék alternatívák között, a Laktózmentes tejes ital alkategóriában a Pilos Free from kakaó (500ml) és a Mentes-pékáru kategória Glutén- és laktózmentes alkategóriájában a Glutén- és laktózmentes pogácsa az érzékszervi bírálatokon is kiemelkedő, továbbá kiválóan teljesíti a kategória követelményeit és, illetve ezeket biztosító elvekkel rendelkezik. https://mentes-m.storeinsider.hu/ 

Friss húsok kizárólag magyar beszállítóktól

A baromfi és sertés frisshúsok kizárólag magyar beszállítóktól érkeznek a Lidl-be

2021.11.26.

A Lidl Magyarország állandó kínálatában szereplő baromfi és sertés frisshúsok 100%-a magyar beszállítóktól érkezik. A magyar családoknak ez garancia a frissességre, a minőségre és a fenntarthatóságra, míg a beszállítóinknak stabilitást és folyamatos bevételi forrást jelent.

Az áruházlánc összesen 41 baromfi terméket kínál, melyek között egyre növekvő számban találhatóak meg a GMO mentes termékek is, míg sertéshúsból összesen 25 különböző árucikk érhető el. A hazai értékesítésen túl a vállalat határokon átívelő lehetőséget is biztosít partnerei számára. A Lidl az elmúlt 12 hónap során közel 4,2 milliárd Forint értékben exportált baromfi frisshúst 12 európai országba. A kiváló minőségű friss magyar baromfi iránt az évről évre növekvő kereslet eredményeként immár 38 féle termék érhető el az exportországok Lidl áruházainak polcain.

Tesztgyőztes Lord Nelson epres gyümölcstea

Első helyen a Lidl saját márkás gyümölcsteája!

2021.11.22.

A Maradok a pénzemnél munkatársai 9-féle országosan kapható szamócás gyümölcsteát teszteltek és a Lidl saját márkás terméke, a Lord Nelson 50% eperízű gyümölcstea került a dobogó legfelső fokára.
 
A vakteszt során a legfőbb szempontok az elkészített tea illatának és ízének intenzitása voltak, valamint, hogy az esetlegesen párosított egyéb gyümölcsök engedik-e érvényesülni az eper ízét. A kóstolás részvevői kiemelték a Lidl Lord Nelson tea erőteljes földieper illatát, valamint az ital természetes ízét és intenzív zamatát.
 
A tesztről bővebben ide kattintva tájékozódhat.
 
A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Egészségesen az iskolapadban

Tudatos és egészséges táplálkozás gyerekszemmel a Lidl kezdeményezésében

2021.11.19.

A Lidl Magyarország immáron hatodik alkalommal hirdette meg az Egészségesen az iskolapadban programját, melynek fókuszában az egészséges és fenntartható táplálkozás állt.

Az idei kampányban diákok és pedagógusok is megmérethették magukat. Több mint félezer diák töltötte ki az online Tudáspróbát és sok kreatív óraterv érkezett a Tantervező pályázatra is, amelyen a legjobb óraterv készítője 1.000.000 Ft-os utalványt nyert iskolája számára Lidl utalványkártyán.

Állati szuperhősök

A Lidl állati szuperhősökkel közösen támogatja a menhelyi kisállatokat

2021.11.19.

Az áruházlánc nyolcadik alkalommal hirdette meg Telitálka kampányát, felhívva a figyelmet a felelős állattartásra.

Az áruházlánc a vásárlókkal közösen összesen 10 tonna állateledellel támogatja a NOÉ Állatotthon és a REX Kutyaotthon Alapítványokat, hogy a menhelyen élő állatok is a lehető legjobb gondoskodásban részesülhessenek és minőségi állateledelt biztosítson táplálásukhoz.

Lidl vásárlói vélemények

Gratulálunk a nyerteseknek!

2021.10.18.

Nyereményjátékunk októberi nyertesei:

Szabó Károlyné - Szeged
Román Istvánné - Dunakeszi
Konkoly Attila - Kéty
Szente János - Hévíz
Vidinszkiné Ónodi Anikó - Pécs
Csiki Gyöngyi - Dunavecse
Molnár Andrea - Jászkisér
Kovács Gábor - Onga
Riba Zoltan - Sobor
Gergely Akos - Budapest

Nyereményük fejenként 20.000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány!

Köszönjük Vásárlóinknak a lelkes részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Ne feledjék, a játék folytatódik!

legjobb saját márka hazánk kincsei disznósajt

Legjobb saját márkás disznósajt a Lidl-ben!

2021.11.09.

A Maradok a pénzemnél munkatársai 14-féle különböző disznósajtot teszteltek, melyben a Lidl Hazánk Kincsei disznósajtja lett a legjobb saját márkás termék.

A kóstolók arra voltak kíváncsiak, hogy melyik, boltban kapható disznósajt a legháziasabb ízű termék. Az értékelésben kiemelték a termék kellemes fokhagymás illatát, natúrabb, kevésbé paprikás fűszerezését.

Kóstolja meg Ön is!

A tesztről bővebben ide kattintva tájékozódhatnak.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

hazánk kincsei magyar brands díj

MagyarBrands 2021 a Hazánk kincsei márkának

2021.10.27.

A Magyar Brands pályázaton a Lidl Hazánk Kincsei márkája az idén harmadszor nyerte el a MagyarBrands díjat Innovatív Márka kategóriában és első alkalommal a Kiváló Fogyasztói Márka kategória díját is.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Küldetése az elmúlt 12 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.
Köszönjük szépen a bizalmat és az elismerést!

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. Az innovatív márka kategóriában a független szakértőkből álló bizottság többek között az innovativitást, az identitást, a reputációt és a társadalmi hasznosságot értékeli, továbbá a kiváló fogyasztói márka kategóriában vizsgálja a tradíciót, az ismertséget és a kedveltséget is. https://magyarbrands.hu/

sote adomány

Az egészségügyi ellátás támogatására szervez adománygyűjtő kampányt a Lidl

2021.10.25.

A hazai egészségügyi ellátás támogatása céljából október 25-étől elektromos kórházi ágyak vásárlására indít nagyszabású, országos szintű adománygyűjtő kampányt a Lidl Magyarország.

A vállalat minden eladott Pilos 2,8%-os dobozos ESL magyar tej* árából 5 Ft-ot a Semmelweis Egyetem Alapítványnak ajánl fel, az összegyűlt adományt pedig az akció végén megduplázza.

Bővebb információt itt találhat.

*A termék laktózmentes változata nem része a kampánynak.

Karbonsemleges termékkínálat

Karbonsemleges és fenntartható termékekkel bővül a Lidl kínálata

2021.10.21.

A Lidl fenntarthatósági stratégiájának részeként új termékcsaládokat tesz karbonsemlegessé és az újrahasznosított műanyagból készült háztartási árucikkek második kollekcióját is elérhetővé teszi, melyek előállítása során összesen 21,4 tonna nyers műanyagot spórolt meg.

Csomagolásoptimalizálását is folytatta a vállalat, ezúttal a húskészítmények árucsoportban, aminek köszönhetően összesen 5,8 tonna műanyagot spórolt meg a vállalat.

Felelős kirakós

Érzékenyítő kampányt indított a Lidl

2021.10.18.

Az Élelmezési Világnap alkalmából érzékenyítő kampányt indított a Lidl Magyarország, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az élelmiszerpazarlás megelőzésének fontosságára.

Az áruházlánc saját maga is nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerfelesleg minimalizálására, az értékesítésből kivont, de fogyasztásra alkalmas élelmiszerekkel pedig a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel partnerségben havonta 2200 rászoruló élelmezéséhez járul hozzá.

só- és cukoroptimalizált termékek

Egyre kevesebb a só és a cukor a Lidl termékeiben

2021.10.15.

A Lidl Magyarország 3 éve indította el só- és cukoroptimalizálási programját, mely során célul tűzte ki, hogy saját márkás termékeiben 2025-ig átlagosan 20%-kal csökkenti a hozzáadott só- és cukortartalmat.

A vállalat azóta számos termék esetében módosított a receptúrán, melynek köszönhetően éves szinten 2019-től immár 532,1 tonna cukorral és 42 tonna sóval kevesebbet használ fel és járul hozzá vásárlói egészségének megőrzéséhez.

Tesztgyőztes Pilos Ivójoghurt

Két Lidl saját márkás termék is dobogós helyen!

2021.10.12.

Tesztgyőztes lett a Pilos epres joghurtital és a Milbona L. Casei epres joghurtital a Nosalty.hu tesztjén.

A Nosalty munkatársai 10-féle epres ivójoghurtot kóstoltak meg és mind az első, mind a második helyezést egy Lidl saját márkás termék zsebelte be. A dobogó felső fokára a Pilos epres ivójoghurt került, ami finom, természetesen ízével, valamint az édes eper és a savanykás joghurt harmonikus összehangjával vette le a zsűrit a lábáról. A Milbona L. Casei joghurtital enyhén epres és frissítően joghurtos ízével szintén kivívta a tesztelők elismerését és a második helyen végzett.

A tesztről ide kattintva tudhat meg többet.
 
A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Ökobon fenntarthatóság

Új, környezetbarát nyugták a Lidlnél

2021.10.12.

A Lidl Magyarország új, környezetbarát, ugyanakkor tartós nyugtákat vezetett be áruházaiban. A vállalat ezáltal is hozzájárul környezetünk megóvásához és környezetbarátabbá teszi a vásárlást a fogyasztók számára.

Az új, környezetbarát Lidl nyugta bevezetése fontos építőköve a Lidl fenntarthatóság iránti elkötelezettségének. A blokkhoz használt innovatív, kék színű hőpapír felelős erdőgazdálkodásból származik és FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik, emellett ellenáll a napfénynek így tartósan tárolható anélkül, hogy kifakulna. További előnye, hogy olaj- és vízálló, amelynek köszönhetően rendkívül tartós, ha pedig már nincs rá szükség, a szelektív hulladékgyűjtőbe dobható és újrahasznosítható.

2021 Star Store Év kiskereskedője

A Lidl lett az év kereskedője

2021.10.06.

Díjeső hullott és összesen három elismerést hozott el a Lidl Magyarország az idei StarStore versenyről. A boltok versenyében vállalatunk 4. kerületi, Görgey úti áruháza kapta Az Év Diszkont Üzlete 2021 címet, míg a kereskedelmi láncok megmérettetésében a Lidl lett Az Év Diszkont Üzletlánca 2021. A pályázott kereskedelmi láncok közül az összesített eredmények alapján, pontazonossággal, így megosztottan, de szintén a Lidl lett az egyik abszolút győztes és Az Év Kiskereskedője 2021 cím büszke tulajdonosa.

A Trade Magazin 16 kategóriában hirdette meg a StarStore – Év kereskedője 2021 versenyét, melynek idei újdonsága, hogy nem csak az egyes értékesítési pontok, de a kereskedelmi láncok is megmérethették magukat. A szakmai zsűri az összhatás, a koncepció és megvalósítás összhangja, illetve az eredetiség és kreativitás szerint döntött a nyertesekről.

Köszönjük szépen az elismerést!

Az ÉV KISKERESKEDŐJE 2021 díj alapja a Trade Magazin által Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontok és üzletláncok részére meghirdetett „2021 Starstore – Év Kereskedője” elnevezésű verseny, mely egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, szakmai zsűri által, előre meghatározott szempontrendszer alapján, egy fordulóban értékelt elismerés.

A Trade Magazin által 2021. évre kiírt StarStore – Év Kereskedője versenyen, a beérkezett pályázatokból a szakmai zsűri értékelése alapján a LIDL Magyarország megnyerte a diszkont üzletlánc kategóriát, teljesítve a versenyszabályzatban előírtakat, és egyben a legmagasabb pontszámot érte el a láncok versenyében az összes kategória közül, pontazonossággal egy másik kereskedelmi lánccal. Erre figyelemmel jogosult a Retailer of the Year, illetve Az Év Kiskereskedője 2021 cím önálló használatára is.

Állati szuperhősök

Szuperhős kiskedvencekkel a menhelyi kisállatokért!

2021.10.05.

A Lidl Magyarország immár 8. alkalommal indítja el Telitálka kampányát, azzal a céllal, hogy támogassa a nehéz sorsú kisállatokat.

Ezúttal a szuperhős kiskedvenceik tetteit megörökítő képeket várunk a gazdiktól, legyen szó csínytevésről, világmegváltó cselekedetről vagy humoros hétköznapokról! Mi idén is állateledelre váltjuk a fotókat, hogy ezzel segítsük a NOÉ Állatotthon Alapítvány és a REX Kutyaotthon Alapítvány menhelyeinek kisállatait.

Játsszon velünk október 24-ig, segítsen és nyerje meg az 5.000 Ft vagy 10.000 Ft értékű utalványkártyák egyikét!
További részletek: lidljatek.hu/telitalka

Tesztgyőztes Dulano Főtt csirkemellsonka

Legjobb saját márkás termék a Dulano főtt csirkemell sonka!

2021.10.01.

A Maradok a pénzemnél munkatársai a nagy csirkemell sonka teszt keretein belül a Lidl termékét, a Dulano főtt csirkemell sonkát a legjobb saját márkás terméknek választották.

A kóstolók összesen 17-féle sonkát teszteltek, ami az egyik legnépszerűbb szendvics és pizza feltét lett az elmúlt évek során. A tesztelők kiemelték a felvágott jól érezhető és jellegzetes főtt csirkehús illatát, valamint enyhén sós, natúr ízesítését.

A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

fenntarthatóság szimbóluma 2021

Díjazták a Lidl fenntarthatósági törekvéseit

2021.09.24.

Fenntarthatóság Szimbóluma díjjal jutalmazták a Lidl Magyarország környezeti és társadalmi fenntarthatósági törekvéseit, valamint fenntartható termékfejlesztéseit. A verseny célja, hogy minden évben bemutassák azokat a programokat, amelyek pozitív példaként állhatnak mind a piaci szereplők, mind a fogyasztók előtt.

Immáron második alkalommal hirdette meg a Trade Magazin a Fenntarthatóság Szimbóluma pályázatot, amelyre összesen 27 pályázat érkezett. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán délelőtt került sor, ahol a Lidl Magyarország mindkét pályázata pozitív elbírálásban részesült. A megmérettetésre olyan akár vállalati, akár egy-egy márkára vonatkozó vállalással, fejlesztéssel, beruházással lehetett nevezni, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatóbb jövő eléréséhez. A pályázatokat szakmai zsűri értékelte és díjazta.

Egészségesen az iskolapadban

Iskolásoknak indít online edukációs versenyt a Lidl

2021.09.24.

Hatodik alkalommal hirdette meg edukációs célú Egészségesen az iskolapadban elnevezésű programját a Lidl Magyarország.

A megmérettetésre idén általános iskola 6-8. osztályos (vagy ennek megfelelő tanulmányokat folytató) diákok nevezhetnek és oldhatják meg az egészségtudatos és fenntartható táplálkozással kapcsolatos érdekes és izgalmas online feladatlapot. Újdonság, hogy ezúttal a pedagógusokat is bevonja a vállalat: tőlük óraterveket várnak a témában. A legsikeresebb diákok menő rollert, vezetéknélküli mini hangszórót és utalványkártyát nyerhetnek. Utóbbival gazdagodik a nyertes pedagógus és iskolája is, 100.000 Ft illetve 1.000.000 Ft értékben. A feladatok összeállításában a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége nyújtott szakmai támogatást.

Az online Tudáspróbáról és Tantervező pályázatról bővebb információ ide kattintva érhető el.

Görögdinnye

Rekordmennyiségű dinnye fogyott a Lidlben

2021.09.20

A Lidl Magyarország évek óta elkötelezett a magyar beszállítók támogatása mellett, ezirányú elhivatottságát jól mutatja, hogy idén rekordmennyiségű, mintegy 17 000 tonna hazai görögdinnyét értékesített belföldön és a külpiacokon összesen, mely közel 50 százalékos növekedést jelent a 2020-as szezonhoz képest.

Ez a kedvező folyamat mind a belföldi értékesítés mind pedig az export erőteljes bővülésének köszönhető, biztosítva ezáltal a magyar dinnye piaci pozíciójának erősítését, a magyar termelők megélhetését és a hazai gazdaság stabilitását. A tavalyi évhez viszonyítva idén 45 százalékkal több görögdinnye fogyott a hazai Lidl áruházakban, mely a kiváló minőségű és nagy mennyiségű termésnek is köszönhető.

Henkel nyereményjáték

Henkel nyereményjáték

2021.09.17.

Vásároljon legalább 1 db bármilyen Henkel mosószer vagy tisztítószer terméket a Lidl üzletekben, küldjön SMS-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 20 db 50 000 Ft értékű Lidl Ajándékutalvány egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2021.09.20. – 2021.11.21.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP-kód*nyugtaszám*évhónapnap*saját név
SMS példa: A01234567*0365/00428*20210923*KisKata

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2021.11.26.

Érték minőség nagydíj

Érték és Minőség Nagydíjat kaptak a Lidl termékei

2021.09.13.

Hazai termékeivel öt kategóriában nyerte el a rangos Érték és Minőség Nagydíjat a Lidl Magyarország, melyet szeptember 9-én, a Gazdaság Ünnepén megrendezett ünnepélyes díjátadón vehetett át a vállalat.

Idén a diszkontlánc mind az öt pályázata kiállta a szigorú zsűri próbáját, így a hagyományos magyar ízvilág jegyében készült Hazánk Kincsei Zselici Tejtermék családdal; a helyben sütött Kovászos cipóval; a környezetkímélő Doussy öblítő termékcsaláddal, Optisana izotóniás italával és a kézműves hamburger húspogácsa termékcsaláddal nyerte el az elismerő Érték és Minőség Nagydíjat.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek kiemelkedő minőséget képviselnek, elkötelezettek a minőség ügye iránt. A díjakat objektív követelményrendszer alapján pártatlan és független szakértői testület bírálata alapján ítélik oda. A zsűri figyelembe veszi többek között a termékek minőségét, újszerűségét, piacképességét, gazdasági hasznosságát és exporterejét is.

A pályázat további részleteiről itt tájékozódhat

Élelmiszer adomány

Fesztiválokról mentett élelmiszert a Lidl

2021.09.06.

A Lidl felelős vállalatként célul tűzte ki, hogy az idei nyár során három helyszínen, az EFOTT-on, a Campus Fesztiválon és a Balaton-átúszáson keletkezett élelmiszerfeleslegével segítse a nehéz körülmények között élőket.

Közreműködő partnereinek köszönhetően az áruházlánc több mint félezer embert támogatott adományaival, a rászorulók megsegítésén túl pedig hozzájárult környezetünk megóvásához is,  hiszen így megelőzhető az élelmiszer-hulladék keletkezése.

Tesztgyőztes Grand Tokaj Tokaji 5 puttonyos aszú Ausztrál Chardonnay

Aranyérmet nyertek a Lidl borai a Berliner Wein Trophy 2021 versenyen

2021.09.06.

A Lidl saját márkás, 5 Puttonyos Tokaji Aszú és az Ausztrál Chardonay borait aranyéremmel jutalmazták a nemzetközi, Berliner Wein Trophy nemzetközi borversenyén.

Az esemény a borágazat egyik legnagyobb és legrangosabb megmérettetése Európában. Az immáron 25. alkalommal megrendezett versenyen egy 150 fős független, nemzetközi szakértőkből álló zsűri szigorú irányelvek szerint több mint 8000 bor közül választotta ki a legjobbakat.

Vállalatunk rendkívül büszke e rangos eseményen díjazott boraira. Az 5 puttonyos Tokaji Aszú gazdag ízvilágú, természetesen édes borkülönlegesség, melyet önmagában is fogyaszthatunk, de érdemes kipróbálni kéksajtokkal és libamájjal. Az másik aranyérmes, az Ausztrál Chardonay egy testes, száraz fehérbor, mely érlelt sajtok mellé, grillezéshez és sertés sültek mellé remek választás.

Kóstolja meg Ön is!

A borverseny további részleteiről ezen a linken tájékozódhat bővebben.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Jó választás a hazai

Jó választás a hazai

2021.09.02.

Új védjeggyel támogatja a Lidl a magyar termékeket, hogy felhívja a figyelmet a kiváló hazai termékekre, és tovább erősítse azok népszerűségét.

A Lidl évek óta elkötelezett a kiváló magyar termékek népszerűsítése mellett, amelyet most új szintre emel, 2021. szeptember elsejétől ugyanis minden magyar, hazai és hazai feldolgozású, valamint magyar üzemben gyártott termékének ártábláját "Jó választás a hazai" védjeggyel látja el. Az új logó célja, hogy egyértelművé tegye a vásárlók számára, hogy melyek a hazai üzemekben gyártott, magyar hozzáadott értéket képviselő termékek és így megkönnyítse számukra a választást, tovább erősítse a magyar teremékek népszerűségét, hozzájárulva ezáltal a magyar agrárium és gazdaság versenyképességéhez, sikereihez.

Tudjon meg többet!

szupertanár 2021 nyertes

32 éve tanító pedagógus lett a 2021-es év Szupertanára

2021.08.26.

Sarkadi Ferenc, a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola biológia-testnevelés szakos tanára nyerte el 2021-ben a Lidl és a Dívány közös pályázatán Az év Szupertanára címet.

Az év Szupertanára pályázat célja, hogy megtalálja azt a pedagógust, akinek tanóráiért, többek között a rendhagyó oktatási módszerek és eszköztár miatt rajonganak a tanulók.

Tesztgyőztes Solevita Narancslé

Tesztgyőztes a Lidl Solevita 100%-os narancsleve!

2021.08.25.

A Maradok a pénzemnél munkatársai a nagy 100%-os narancslé teszt keretein belül a Solevita Orange Juice-t választották első helyezettnek.

A kóstolók összesen 14-féle narancslevet teszteltek, ahol a termékek illatát, állagát, ízét valamint az ár-érték arányt is vizsgálták. A tesztgyőztes Solevita narancslével kapcsolatban a kóstolók kiemelték annak élénk narancs illatát és kellemes, telt narancs ízét, mely egy harmonikus édes-savanyú zamattal párosul.

A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Virtuális vásárlói kártya

Hamarosan megszűnnek a Lidl vásárlói kártya kiadó termináljai

2021.08.18.

Üzleteinkben hamarosan megszűnnek az áruvisszavételhez, valamint Áfá-s számla igényléshez használható hagyományos, mágnescsíkos vásárlói kártyát készítő termináljaink, így javasoljuk vásárlóink számára, hogy váltsanak minél előbb virtuális vásárlói kártyára.

A virtuális kártya előnye, hogy a mobillal együtt mindig Önnél van, és bármikor újra létre tudja hozni, így nem lehet elveszíteni!

Virtuális vásárlói kártyáját létrehozhatja okostelefonján a Lidl Alkalmazásban, valamint weboldalunkon, ide kattintva. A még kényelmesebb használatért, a Lidl Appban mostantól lehetőség van egyszerre két virtuális vásárlói kártyát is kezelni, lementeni.

A korábbiakban kiállított, hagyományos plasztikkártyákat vásárlóink továbbra is fel tudják használni.

További részletek: https://www.lidl.hu/vasarloikartya

Tesztgyőztes Cien naptej spray gyerekeknek

Legjobb sajátmárkás gyermek naptej a Cien Kids Spray SPF50+

2021.07.26.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete összesen 25-féle felnőtt és gyerek naptejet tesztelt laboratóriumában. A Lidl terméke kiválóan teljesített a tekintélyes mezőnyben, hiszen a Cien Kids Spray SPF50+ lett a tesztelt fényvédők között a legjobb sajátmárkás gyermek naptej.

A teszt során a naptejek minőségét több szempont szerint is próbára tették, így például megmérték azok valós UVB és UVA sugárzás elleni hatékonyságát, figyelembe vették a naptejek környezetre való hatását és a termékek címkéjének információtartalmát, emellett önkéntesek tesztelték a termékek gyakorlatban való használatát.

A teszten a Lidl napteje összesen 70%-os eredményt ért el. Kiemelkedően jó ár-érték aránya miatt a tesztelők gyermekek számára a Cien Kids Spray SPF50+ ajánlják.

A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Lidl élelmiszermentés a Campus Fesztiválon

Élelmiszermentéssel segít a Lidl a Campus Fesztiválon

2021.07.20.

A Lidl Magyarország csatlakozott a Hajdú-Bihar Megyei Élelmiszermentő Egyesület által szervezett kezdeményezéshez, melynek célja, hogy a Campus Fesztiválon keletkezett élelmiszerfelesleggel segítsék a rászorulókat, megóvva ezzel a környezetet is.

Az áruházlánc szelektív hulladékgyűjtés biztosításával és fenntarthatóbb termékkínálattal is törekszik mérsékelni a Lidl FesztMarket ökológiai lábnyomát.

Tesztgyőztes Pilos natúr grillsajt

Tesztgyőztes a Lidl Pilos Grillsajt!

2021.07.16.

A Maradok a pénzemnél munkatársai a nagy grillsajt teszt keretein belül a Lidl saját márkás termékét, a Pilos Grillsajtot első helyezettnek választották.

A kóstolók összesen 13-féle grillsajtot teszteltek, amelyek sütésre alkalmas halloumi típusú sajtok voltak. A Pilos Grillsajtnak kellemes az ízharmóniája, sóintenzitása jól passzol hozzá. A tesztelők szerint nagyon könnyen kezelhető volt a sütőben, nem olvadt szét, a sajttészta rugalmas volt, masszív, halloumi jellegű.
Ár-érték aránya kedvező.

Kóstolja meg Ön is a grillszezon egyik kedvencét!

A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Tesztgyőztes Bon Gelati Almond jégkrém

Tesztgyőztes a Lidl Bon Gelati Almond jégkrémje!

2021.07.09.

A Maradok a pénzemnél munkatársai ropogós csokiborítású pálcikás jégkrémeket teszteltek és a mezőnyben a Lidl saját márkás terméke, a Bon Gelati Almond vívta ki magának az első helyezést.

A kóstolók összesen 13-féle jégkrémet teszteltek, melyeknél a hagyományos csokoládéborítást keksz, mogyoró, mandula, rizs vagy karamell-darabok teszik különlegessé. A Bon Gelati Almond jégkrém tejcsokoládés borítása sok-sok mandulával hódítja meg a jégkrém-kedvelők szívét. A tesztelők szerint mind a csokoládé, mind a mandula kellemesen ropogós, a fagylalt pedig természetes vanília ízével csábít nassolásra.

A tesztelők értékelése alapján nem csak minősége kiemelkedő, de kedvező ára miatt ár-érték arány szempontjából is győztesnek választották.

Kóstolja meg Ön is a nyár egyik kedvenc hűsítő desszertjét!

A teszt további részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

szupertanár 2021

A Lidl és a Dívány 2021-ben is keresi Az év Szupertanárát!

2021.07.08.

Immáron ötödik alkalommal, 2021-ben is keresi a Lidl Magyarország és a Dívány online magazin Az év Szupertanárát, azt a pedagógust, aki egyedi és kreatív módszerekkel tanítja diákjait, akinek óráiért rajonganak a gyermekek. 

A kampány célja, hogy évről-évre ráirányítsa a figyelmet a formabontó, mégis hatékony oktatási módszerekre, s díjazza a példaértékű tanári teljesítményeket. Bővebb információ a pályázatról, itt érhető el.

papírdobozos ásványvíz

Papírdobozos ásványvíz a Lidl-ben!

2021.07.08.

Innovatív és fenntartható csomagolású a Lidl Magyarország új sajátmárkás szénsavmentes ásványvize.

Az extra nagy kiszerelésű, magyar ásványvíz csomagolása 73%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz az átlagos műanyag palackos kiszerelésekhez képest, ami 4,7 db 1,5 literes palack megtakarítását jelenti.* Ezenfelül az FSC Mix jelzés biztosítja, hogy a papírcsomagolás újrahasznosított és felelős erdőgazdaságból származik.

*A megspórolt műanyagmennyiség számításakor az átlagos palack, címke, csavarzár és zsugorfólia súlyát vettük alapul az elérhető kiszerelések és beszállítók függvényében.

A termék időszakosan érhető el, 07.08-tól 07.14. között.

Magyar görögdinnye

Indul a hazai görögdinnyeszezon a Lidl-ben!

2021.07.06.

A Lidl Magyarország raktárai már  kizárólag magyar beszállítóktól érkező, kiváló minőségű magvas görögdinnyét vesznek át, mellyel kezdetét vette a hazai dinnyeszezon.

A gyümölcsök szerdától minden áruházban elérhetőek lesznek, majd a következő érési hullámban érkeznek a magszegény és a sárga bélű görögdinnyék is. A Lidl célja ezúttal is a hazai igények maximális kiszolgálása mellett a magyar dinnye piaci pozíciójának erősítése és a magyar termelők támogatása. Vállalatunk a 2020-as szezonban közel 12.000 tonna magyar görögdinnyét értékesített itthon és külföldön összesen, hozzájárulva ezáltal is a magyar gazdaság versenyképességéhez.

Lidl bolt

Új célokat tűzött ki a Lidl a műanyagfelhasználás elleni küzdelemben

2021.07.01.

A Schwarz Csoport REset Plastic műanyag stratégiájának részeként a Lidl Magyarország célul tűzte ki, hogy 2025-ig a sajátmárkás termékeinek csomagolásában átlagosan legalább 20%-ban újrahasznosított anyagot használ fel.

Továbbá törekszik arra, hogy 2021 végéig kivonja a sajátmárkás csomagolóanyagaiból a fekete műanyagot, ezáltal jelentősen növelve a csomagolás újrafeldolgozhatóságát.

Év Boltja 2021 Lidl - Az év zöldség és gyümölcs kereskedője, Az év friss pékáru kereskedője

Díjeső a Lidlnél

2021.06.28.

Kihirdették Az Év Boltja 2021 verseny győzteseit melynek célja, hogy megtalálják Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit.

A pályázat szigorú kritériumrendszerének és a szakmai zsűri döntésének értelmében nagy örömünkre  három díjat is elnyert vállalatunk. Friss, széles, minőségi kínálatunknak köszönhetően immár másodszor büszkélkedhetünk a Kiskereskedelmi láncok kategóriában Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője 2021 díjjal, sőt az idén először meghirdetett, Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2021 elismerést is a Lidl nyerte el. Mindemellett Diszkont kategóriában 4. kerületi, Görgey úti áruházunk tudhatja magáénak Az Év Boltja 2021 díjat.

Lidl órarend tervező verseny győztesek 2021

Sikerrel zárult a Lidl órarendtervező versenye

2021.06.23.

Több mint 700 terv érkezett a mozgást népszerűsítő pályázatra

A Mozgásra fel! verseny 159 általános iskolából összesen 710 pályamunka érkezett. A díjazott két terv alapján készül el az áruházlánc 2021/2022-es tanévre szóló órarendje, melyet a nyár folyamán ajándékként kapnak a gyermekek az ország minden Lidl áruházában.
 

Lidl vásárlói vélemények

Gratulálunk a nyerteseknek!

2021.06.18.

Nyereményjátékunk májusi nyertesei:

Samu Gábor - Békéscsaba
Radványi István - Szentes
Szabó Kitti - Kisköre
Szalisznyone Nagy Mária - Cegléd
Sallai Ferenc - Komárom
Kalauz Ágnes - Piliscsaba
Andrási Csabáné - Debrecen
Sebők Brigitta - Szeged
Szabó Krisztián - Budapest
Kaufer János - Tamási

Nyereményük fejenként 20.000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány!

Köszönjük Vásárlóinknak a lelkes részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Ne feledjék, a játék folytatódik!

Balaton-átúszás 2021

Megnyílt a nevezés a 39. Lidl Balaton-átúszásra

2021.06.18.

Ha nyár, akkor Lidl Balaton-átúszás, vagy Lidl Balaton-áthúzás!

Július 31-én kerül sor az ország legnépszerűbb nyíltvízi szabadidősport-eseményére, a 39. Lidl Balaton-átúszásra, ahol a résztvevők az 5,2 km-es távot Révfülöp-Balatonboglár között, míg a 2,6 km-es Féltávot Balatonboglárról rajtolva és ugyanoda beérkezve tehetik meg. Az idei év újdonsága a Lidl Balaton-áthúzás, külön verseny a SUP-osoknak.

Bővebb információ: https://www.balaton-atuszas.hu/

Lidl logo

Vásárlói tájékoztató

2021.06.10.

Kedves Vásárlóink!

 
A Közép-magyarországi és a Nyugat-magyarországi üzleteinkben a 06.14. hétfőtől induló Paninigrill termékünk (cikkszám: 360844, ár: 11.999 Ft) szállítási késedelem miatt 06.16. szerdától lesz elérhető.
 
Üzleteink régiós listáját a következő elérési itt találják.
 
A kellemetlenségért elnézést kérünk!
Az Önök Lidl csapata

Lidl Heim Pál Gyermekkórház

78 millió forint értékű élelmiszerrel segítjük a Heim Pál Gyermekkórházat

2021.06.09.

Vállalatunk meghosszabbította a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvánnyal kötött támogatási szerződését és 2021. július 1-jétől a korábbi havi 5 millióról havi 6,5 millió forintra emeli a támogatás értékét. Az évi 78 millió forint összegű élelmiszeradomány jelentősen hozzájárul a kórházban fekvő beteg gyermekek egészséges étkeztetéséhez, közvetve pedig gyorsabb felépülésükhöz is.

A Lidl Magyarország elkötelezett a gyermek közétkeztetés minőségi javításában, így az elmúlt két év során többek között 19 tonna friss zöldség és gyümölcs, 13 tonna friss, kiváló minőségű hús, 6,3 tonna felvágott, 4 tonna sajt és 21. 400 liter tej, valamint 18.500 db bébiétel jutott a gyerekek tányérjára. Nagy örömünkre a kis betegek és a bent tartózkodó szüleik, kísérőik visszajelzéséi is azt igazolják, hogy változatosabb és magasabb színvonalú lett az élelmezési ellátás.

Lidl logo

Vásárlói tájékoztató

2021.06.08.

Kedves Vásárlóink!

A Közép-magyarországi és a Kelet-magyarországi üzleteinkben a 06.10. csütörtöktől induló Digitális grillhőmérő termékünk (cikkszám: 360128, ár: 2.999 Ft) szállítási késedelem miatt 06.12. szombattól lesz elérhető.

Üzleteink régiós listáját itt találják.

A kellemetlenségért elnézést kérünk!
Az Önök Lidl csapata

Tesztgyőztes Dulano sertés párizsi

Legjobb sajátmárkás termék a Dulano sertés párizsi

2021.06.04.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 16-féle előrecsomagolt, szeletelt párizsit kóstoltak meg és értékeltek azok illata, állaga, valamint íze alapján és a teszten a Lidl-ben kapható párizsi lett a legjobb sajátmárkás termék.

A kóstolók a Dulano sertés párizsi jól felismerhető majoránnás illatát, kellemes fűszerezését, valamint 84%-os hústartalmát és homogén állagát emelték ki.

A vakteszt további részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Csalás scam

Kerülje el Ön is az átverést!

2021.06.02.

Online visszaélések és csaló profilok a Lidl nevében

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az utóbbi időszakban rendkívül megnövekedett a közösségi média felületeken a Lidl Magyarország nevében történő online visszaélések száma, melyekben márkánk védjegyeit, valamint szolgáltatásait – így pl. a Lidl logót vagy éppen az újonnan bevezetett Lidl Plus alkalmazást – felhasználva igyekeznek megtéveszteni a vásárlóinkat.

Ezen megtévesztő oldalak és profilok közös jegyei, hogy a hamis oldalakat vállalatunk logóját, valamint egyéb márkajegyeit felhasználva hozzák létre, hogy azok hitelességét erősítsék. Emellett a Lidl Magyarország márkanévre utaló névvel látják el őket, abban minimális módosítást téve (így pl. ékezetek kihagyása, extra betűk beillesztése).

További gyanúra adhat okot, ha a meghirdetett nyereményjátékok, illetve a csaló oldalak által kezdeményezett privát üzenetek szövegezése helytelen nyelvezettel megírt, feltehetően fordítóprogrammal készített szöveget tartalmaz, emellett egy külső oldalra vezet és regisztrációra, személyes-, valamint bankkártyaadatok megadására szólítja fel a felhasználót a nyeremény fejében.

Minden szükséges lépést megteszünk a csaló profilok eltávolítása érdekében, ugyanakkor vásárlóink megóvása érdekében közzétesszük azon csaló közösségi média oldalak és profilok elérhetőségét, melyeket vállalatunktól függetlenül, megtévesztési szándékkal hozták létre.

Az aktuálisan vállalatunk által ismert, a Lidl nevében létrehozott csaló profilok ide kattintva érhetők el.

További információt arról, hogy milyen ismertetőjegyek segíthetnek hivatalos felületeink azonosításában, a Lidl Magyarország hivatalos Facebook oldalán, valamint Instagram oldalán talál.

henkel nyereményjáték

Henkel nyereményjáték

2021.05.31.

Vásároljon legalább 1 db bármilyen Henkel mosószer vagy tisztítószer terméket a Lidl üzletekben, küldjön SMS-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 20 db 50 000 Ft értékű Lidl Ajándékutalvány egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2021.06.07. – 2021.08.08.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP-kód*nyugtaszám*évhónapnap*saját név
SMS példa: A01234567*0451/00476*20210611*NagyEdit

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2021.08.12.

Játékszabályzat

Gratulálunk a nyerteseknek

N. Lajosné
P. Szilvia
F. Vica
V.-né M. Ilona 
W.-né P. Éva  
W. Zsolt 
N. Endréné 
T. Tímea 
K. István 
D.-né K. Edina 
K. Sándor 
Cs.-R. Ildikó 
K. Ferencz 
Cs. Rita 
Gy. I. Lajosné
D. Katalin

Tesztgyőztes Kania tyúkhúsleves kocka

A nagy leveskocka teszt

2021.05.28.

Legjobb sajátmárkás termék lett a Maradok a pénzemnél blog tesztjén a Lidl Kania tyúkhúsleveskocka.
 
A blog munkatársai 9-féle leveskockát teszteltek és arra keresték választ, hogy melyik ételízesítő rendelkezik a legjobb ár-érték aránnyal.
A vakteszt eredménye alapján, a Lidl terméke lett a legjobb sajátmárkás termék. A kóstolók a Kania tyúkhúsleveskocka homogén, kellemes és jellegzetes illatát, valamint harmonikus ízét dicsérték.
 
A teszt további részleteit ide kattintva ismerheti meg.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Superbrands 9x 2021

Kilencszeres Superbrands díjas a Lidl Magyarország

2021.05.27.

A Lidl Magyarország, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca, immár kilencedik alkalommal nyerte el a Superbrands díjat és ezzel ismét bekerült a legkiválóbb márkák hazai rangsorába.

A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands díjakat idén tizenhetedik alkalommal ítélte oda a 21 fős, független marketingszakmai és vállalatvezetőkből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A zsűri a többlépcsős előszűrést követően a reputációt, a márkaépítést, a piaci szereplést és a tradíciókat figyelembe véve pontozta, majd emelte ki a legkiválóbb márkákat.

Megbízható munkaadó 2021-2022

Megbízható Munkaadó 2021/2022 címet nyert a Lidl

2021.05.25.

A Lidl Magyarország immáron harmadik alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által meghirdetett pályázaton a "Megbízható Munkaadó" címet.

A minősítést a Kamara által felkért zsűri olyan vállalatoknak ítélte oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A kezdeményezés célja, hogy munkavállalóbarát környezet megteremtésére ösztönözze a munkaadókat, és egyben erősítse a kitüntetett cégek munkaerőpiaci pozícióját. A vállalat minden munkavállalójának nevében köszönjük az elismerést!

Megérkezett a Lidl Plus

Megérkezett a Lidl Plus

2021.05.19.

Elindul a Lidl Plus, a vállalat egyedülálló digitális hűségprogramja, ami nem csak extra vásárlási előnyökhöz és kedvezményekhez juttatja a vásárlókat, de számos olyan hasznos funkciót is tartalmaz, mint a digitális nyugta, vagy a boltkereső, ami még azt is megmondja, melyik Lidl áruház van nyitva hozzánk legközelebb.

Az áruházlánc legújabb innovációja a Lidl Plus, amely hazánkban az első, kizárólag digitális, rendkívül komplex hűségprogram, melynek különlegessége, hogy a használatához nincs szükség hagyományos műanyag kártyára. Az ingyenes applikáció letöltésével a regisztrációt követően máris elérhetővé válik a digitális hűségkártya és ezzel együtt számos szolgáltatás, amely megkönnyíti és leegyszerűsíti a bevásárlást, miközben segít a spórolásban is. A kedvezmények május 20-tól vehetők igénybe.

Töltse le Ön is most!

Recycling PET cipő a Lidl-ben

PET-palackok felhasználásával készült cipőt kínál a Lidl

2021.05.05.

Először kínál vásárlóinak a Lidl Magyarország olyan saját márkás cipőt, melynek felső textilrésze 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készült, új életet adva ezáltal a régi műanyagoknak.

Az új termékek különlegessége, hogy ennek az újrahasznosított műanyagnak a 25%-át olyan hulladékok, régi műanyagpalackok képzik, melyeket Ázsia tengerparti régióiban, strandokon, szigeteken és a part menti területeken gyűjtöttek össze.

Lid órarend 2021 nyereményjáték

Tervezd meg az Lidl órarendjét!

2021.05.03.

A Lidl Magyarország immáron harmadik alkalommal szervezi meg órarendtervező versenyét az általános iskolások számára.

2021-ben a testmozgás fontossága kerül fókuszba, emellett a Ferencvárosi Torna Club Kézilabda Szakosztályának szakmai együttműködésével heti edzéstervekkel is segítünk a diákoknak. A zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt tervek alapján készül el a Lidl 2021/2022-es tanévre szóló órarendje. A versenyzés öröme mellett értékes nyeremények is várják a versenyzőket. Beküldési határidő: 2021.05.23. Bővebb információ: lidljatek.hu/orarend

Csalás scam

Kedves Vásárlóink!

2021.04.21.

Szeretnénk felhívni figyelmüket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik.

Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag a vállalat hivatalos felületein adunk tájékoztatást, valamint hogy a nyereményekért cserébe ellenjuttatást semmilyen esetben sem kérünk.

Kérjük, hogy személyes-, valamint bankkártyaadataik védelme érdekében, mindig ellenőrizzék a forrás hitelességét, a megtévesztési szándékkal érkezett megkeresésekre ne reagáljanak, emellett semmiképpen ne utaljanak pénzt vagy adják meg adataikat ismeretlen személynek.

Lidl logo

Vásárlói tájékoztató

2021.04.09.

Kedves Vásárlóink!

A 04.12. hétfőtől induló barkács akciónkban szállítási késés miatt a következő termékek 04.17. szombattól lesznek elérhetőek.

Nyugat-magyarországi üzleteinkben:

 • Ablakfólia (cikkszám: 352078, ár: 1.999 Ft)
 • Racsnis kulcs / racsnis dugókulcskészlet (cikkszám: 352059, ár: 3.499 Ft)
 • Rendszerező- és tárolókészlet (cikkszám: 360344, ár: 6.999 Ft)

A régióban az akcióban szereplő többi termék 04.12. akciókezdéstől elérhető.

Közép-magyarországi üzleteinkben:

 • Házi vízmű (cikkszám: 363750, ár: 29.999 Ft)
 • Munkásnadrág (cikkszám: 359355, ár: 5.999 Ft)
 • Filcalátét-/csúszásgátló készlet (cikkszám: 360343, ár: 449 Ft)
 • Fogó (cikkszám: 360561, ár: 899 Ft)
 • Racsnis kulcs / racsnis dugókulcskészlet (cikkszám: 352059, ár: 3.499 Ft)
 • Rendszerező- és tárolókészlet (cikkszám: 360344, ár: 6.999 Ft)

A régióban az akcióban szereplő többi termék 04.12. akciókezdéstől elérhető.
 

Kelet-magyarországi üzleteinkben:

 • Házi vízmű (cikkszám: 363750, ár: 29.999 Ft)
 • Munkásnadrág (cikkszám: 359355, ár: 5.999 Ft)
 • Filcalátét-/csúszásgátló készlet (cikkszám: 360343, ár: 449 Ft)
 • Fogó (cikkszám: 360561, ár: 899 Ft)
 • Ablakfólia (cikkszám: 352078, ár: 1.999 Ft)
 • Racsnis kulcs / racsnis dugókulcskészlet (cikkszám: 352059, ár: 3.499 Ft)
 • Rendszerező- és tárolókészlet (cikkszám: 360344, ár: 6.999 Ft)

A régióban az akcióban szereplő többi termék 04.12. akciókezdéstől elérhető.

Üzleteink régiós listáját itt találják.

A kellemetlenségért elnézést kérünk!
Az Önök Lidl csapata

Lidl bestbuy 2021 2022

Elnyertük a Best Buy 2021/22 díjat

2021.04.08.

A Lidl Magyarország immáron hetedszer büszkélkedhet a megtisztelő, Best Buy címmel, ami azt jelenti, hogy vállalatunk a legjobb ár és minőség arányának győztese hazánkban.

A Best Buy díj alapja az ICERATIAS, svájci kutatóintézet 1200 fős, nem reprezentatív, szubjektív online piackutatása, melyben arról kérdezték az internetes felhasználókat, 2021 januárjában, hogy szerintük melyik cég, szolgáltatás vagy termék képviseli a legjobb ár-minőség arányt Magyarországon. A felmérés eredményéből kiderült, hogy a kutatásban részt vevők a Lidl Magyarországot gondolják ezen kategória nyertesének. Vállalatunk számára különösen fontos a vásárlók visszajelzése, így megtiszteltetés, hogy ismét elnyerhettük ezt az díjat.

Köszönjük az elismerést!

Lidl logo

Változik üzleteink nyitvatartása

2021.04.07.

Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. április 8-tól meghosszabbított nyitvatartással várunk Önöket üzleteinkben. Az egyes áruházaink új nyitvatartási idejét ide kattintva tekinthetik meg.

A 144/2021. (III. 27.) számú kormányrendeletben meghatározott, a Lidl üzleteket is érintő további, vásárlással kapcsolatos rendelkezésekről a lidl.hu/nyitvatartas oldalon, valamint üzleteinknél kihelyezett plakátokon találhatnak bővebb tájékoztatást.

Várjuk Önöket szeretettel továbbra is a hét minden napján!

Borexport

Egyre nagyobb szeletet hasít a Lidl a magyar borexportból

2021.03.29

2020-ban 28,5 millió magyar palackos bort értékesített a Lidl Magyarország, ami jelentős, 21 százalékos bővülést jelent az előző évhez képest.

A vállalat itthon és a külpiacokon egyaránt rekordot döntött, utóbbi esetében már 6,3 milliárd forint értékben adott el hazai borokat, ami a teljes magyar palackos borexport 33 százalékát jelenti, vagyis az áruházlánc ezzel megerősítette legnagyobb hazai borexportőr pozícióját. A Lidl célja a hazai borászatok támogatása, exporttevékenységük és külpiaci lehetőségeik elősegítése.

Húsvéti sonka

Olcsóbban kínálja a Lidl a húsvéti sonkákat

2021.03.26.

Az idei húsvéti időszakban a tavalyi évhez képest szinte minden sonkát olcsóbban kínál a Lidl, melyek közül 10 alacsonyabb áron vásárolható meg, egy termék esetében változatlan marad az ár, illetve két újdonság is bekerült a kínálatba. Áremelkedés, melynek mértéke 5%, egyetlen terméknél mutatkozik.

A húsvéthoz közeledve 14-féle sonkából választhatnak a vásárlók. Mind a pulykából, mind pedig a sertésből készült termékek megtalálhatóak a polcokon, melyek változatos elkészítési formákban kerülnek a polcokra. Sőt, a méltán népszerű Hazánk Kincsei saját márkás és egyéb, magyar beszállítóktól érkező termékek nem csak a kiváló minőségre jelentenek garanciát, hanem a klasszikus hazai ízvilágra is.

European Content Awards Winner

Nemzetközi tartalommarketing díjat nyert a Lidl Konyha!

2021.03.25.

Március 18-án rendezték meg European Content Awards díjátadóját, ahol az európai marketing ügynökségek és ügyfeleik pályázhattak, összesen 38 kategóriában.

A verseny során a pályázatokat európai ügynökségek válogatott marketing szakemberei pontozták.
A díjkiosztón - egyedüli magyar díjazottként - a Lidl Magyarország hozta el az "FMCG Content Campaign Of The Year" díjat "Lidl Konyha" című pályázatával.
Bővebben: https://europeancontentawards.com/2021-winners/

Tesztgyőztes Friss tojás

Tesztgyőztes a Lidl extra sárga friss tojás!

2021.03.19.

A Maradok a pénzemnél munkatársai a húsvéti ünnepek egyik elengedhetetlen alapanyagát, a friss tojásokat tesztelték és a Lidl-ben 10 db-os kiszerelésben kapható "L" méretű tojás lett a mezőny első helyezettje.

A kóstolás során összesen 12-féle "L" méretű tojást hasonlítottak össze azok állaga, íze valamint ára szerint. A vakteszt nyertese a tesztelők szerint főzés után megfelelő állagú, a tojások szabályos alakúak, emellett könnyen pucolhatók. A tojássárgája szép élénksárga színű, ízük pedig finom.

A teszt további részleteiről ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Telitálka 2021 Buksi téli kalandjai

2,5 millió forint értékű állateledellel támogatta a Lidl a menhelyi kisállatokat

2021.03.11.

Idén is nagy sikerrel zárult a Lidl Magyarország 7. Telitálka kampánya.

A Buksi Téli Kalandjai játékhoz több mint 5000-en csatlakoztak, segítségükkel közel 2,5 millió forint értékű minőségi állateledellel segíthetjük a Rex Kutyaotthon Alapítvány kis lakóit. Az adományt már ki is szállítottuk, ami mintegy 250 kisállat számára biztosítja az ellátást a következő 2 hónapban!

Budapest Csalogány úti bolt

Megnyitottuk legújabb áruházunkat Buda szívében

2021.03.11.

Örömmel osztjuk meg, hogy 2021. március 11-én megnyitotta kapuit vásárlóink előtt legújabb budapesti áruházunk a II. kerületben.
 
A Csalogány utca 43. szám alatt található üzletünkben vásárlóinkat a megszokottak szerint fantasztikus nyitási akciókkal várjuk.
 
Sok szeretettel várunk minden kedves Vásárlót új üzletünkben!

Vásárlói kérdőív Véleménye fontos nyereményjáték

Gratulálunk a nyerteseknek!

2021.03.08.

Nyereményjátékunk februári nyertesei:

Bálint Annamária - Gyula
Tóth Béla - Ózd
Csala László - Budapest
Ványai Katalin - Budapest
Velezné Jegyernik Kornélia - Fonyód
Szabó Tibor - Budapest
Kunstár Hajnalka - Nagyszénás
Kiss Tiborné - Budapest
Szabó Szilvia - Alsópáhok
Sarkadi Lajos - Szentendre

Nyereményük fejenként 20.000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány!

Köszönjük Vásárlóinknak a lelkes részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Ne feledjék, a játék folytatódik!

Vásárlói kérdőív Véleménye fontos nyereményjáték
újrahasznosított műanyagból készült háztartási termékek

Először kínál újrahasznosított műanyagból készült háztartási termékeket a Lidl

2021.03.01.

Számos terméket vezet be kínálatába a Lidl, melyek legalább 95 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek. A termékek gyártása során 28,5 tonna régi műanyag került újrafelhasználásra.

REset Plastic műanyagstratégiájának részeként a Lidl folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentse műanyagfelhasználását és egyre több újrahasznosított műanyagot használjon fel. A Schwarz Csoport környezetvédelemért felelős részlegével, a PreZero-val közösen a Lidl ezen dolgozik a háztartási cikkek termékcsoportjában. Az időszakosan elérhető háztartási termékekkel a Lidl és a PreZero új életet ad a régi műanyagoknak, s egy fenntarthatóbb alternatívát kínál a vásárlók számára.

újrahasznosított műanyagból készült háztartási termékek
cmia

100%-ban fenntartható pamut 2022-ig

2021.02.24.

A "Cotton made in Africa" kezdeményezés partnereként fokozatosan növeli a fenntartható pamut arányát saját márkás textiltermékeiben a Lidl

A Lidl célul tűzte ki, hogy 2022 végéig 100%-ban fenntartható forrásból szerzi be a pamutot. E cél elérésének fontos lépése a „Cotton made in Africa” (CmiA) kezdeményezéssel való partnerkapcsolat, amelynek részeként a Lidl elkötelezte magát a fenntartható afrikai pamut beszerzése mellett. Bővebb információ: lidl.hu/CmiA

cmia
Széll Tamás főzőiskola

Online főzőiskolát indít a Lidl

2021.02.18.

Michelin-csillagos séftől tanulhatnak a résztvevők

Kezdőknek és haladóknak egyaránt exkluzív és egyedülálló tudást nyújtó, online főzőkurzust indít a Lidl, mely mindenki számára ingyenesen elérhető. A résztvevők nem csak új recepteket, de különleges technikákat is elsajátíthatnak a Michelin-csillagos séftől, Széll Tamástól.

Széll Tamás főzőiskola
Deloitte Zöld Béka díj 2021

A Lidl nyerte az idei Zöld Béka Díjat

2021.02.18.

A diszkontlánc fenntarthatósági jelentését értékelték a legjobbnak

A Deloitte Magyarország 20. alkalommal hirdette meg a Zöld Béka Díjat, amely a nem pénzügyi jelentések készítése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatok elismerésére szolgál hazánkban. Az őszi pályázati időszakot követően egy 13 tagú, független szakértői zsűri előre meghatározott kritérium-, és pontrendszer alapján értékelte a beérkezett jelentéseket, amelyek közül 2020-ban egyhangúlag a Lidl Magyarország nyerte el a Legjobb Fenntarthatósági Jelentés Díjat.

Deloitte Zöld Béka díj 2021
Bio diverzitás szabvány zöldség ügymölcs rét méh

Biodiverzitás szabványt fejleszt a Lidl

2021.02.18.

Fókuszban a biológiai sokféleség előmozdítása

Partnereivel közösen az első biodiverzitás fókuszú szabvány fejlesztésén dolgozik a Lidl a hagyományos zöldség-és gyümölcstermesztésre vonatkozóan. Az új követelményrendszer előreláthatóan 2021 végéig minden termelő számára elérhető lesz az alkalmazásban lévő GLOBALG.A.P. Integrated Farm Assurance szabvány (IFA) kiegészítő moduljaként. Fenntarthatósági stratégiájának részeként a Lidl ezáltal is szeretne hozzájárulni a biológiai sokféleség védelméhez. 

Bio diverzitás szabvány zöldség ügymölcs rét méh
Csalás scam telefon alert

Vigyázat, csalók!

2021.01.22.

Kedves Vásárlóink!

Az elmúlt napokban többen is felhívták a figyelmünket SMS-ben terjedő csalásokra, melyeknek célja, hogy a megkeresett személyektől pénzt vagy személyes adatokat csalhassanak ki.

A csalók a Lidl Magyarország nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen más értékes tárgynyereményt (pl. okostelefont) nyertek. Ennek fejében kérik a postázási költség euróban történő kiegyenlítését vagy éppen a linkre kattintva egy hamis figyelmeztetés jelenik meg, miszerint eszközünk vírussal fertőződött meg.

Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag a vállalat hivatalos felületein adunk tájékoztatást, valamint hogy a nyereményekért cserébe ellenjuttatást semmilyen esetben sem kérünk.

Kérjük, hogy személyes-, valamint bankkártyaadataik védelme érdekében, mindig ellenőrizzék a forrás hitelességét, a megtévesztési szándékkal érkezett megkeresésekre ne reagáljanak, emellett semmiképpen ne utaljanak pénzt vagy adják meg adataikat ismeretlen személynek.

Csalás scam telefon alert
Lidl Henkel nyereményjáték Ajándékutalvány

Henkel nyereményjáték

2021.01.18.

Vásároljon legalább 1 db bármilyen Henkel mosószer vagy tisztítószer terméket a Lidl üzletekben, küldjön SMS-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 20 db 50 000 Ft értékű Lidl Ajándékutalvány egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2021.01.21. – 2021.03.31.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP-kód*nyugtaszám*évhónapnap*saját név
SMS példa: A01234567*0248/00325*20210125*MintaZsolt

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2021.04.07.

Játékszabályzat

Gratulálunk a nyerteseknek

T. Lászlóné
Sz. Cs. Timea
H. Zsuzsa
B. Erika
T. Csaba
V. Erika
B. Angéla
P. Katalin
Sz. K. Mariann
D. K. Edina
W. Máté
É. - H. Kitti
B. Antalné
H. József
Sz. Krisztián
B. Zsoltné
B. Szilvia
D. Éva
T. Anita
F. Norbert

Lidl Henkel nyereményjáték Ajándékutalvány