Lidl vásárlói vélemények

Gratulálunk a nyerteseknek!

2021.06.18.

Nyereményjátékunk májusi nyertesei:

Samu Gábor - Békéscsaba
Radványi István - Szentes
Szabó Kitti - Kisköre
Szalisznyone Nagy Mária - Cegléd
Sallai Ferenc - Komárom
Kalauz Ágnes - Piliscsaba
Andrási Csabáné - Debrecen
Sebők Brigitta - Szeged
Szabó Krisztián - Budapest
Kaufer János - Tamási

Nyereményük fejenként 20.000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány!

Köszönjük Vásárlóinknak a lelkes részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Ne feledjék, a játék folytatódik!

Balaton-átúszás 2021

Megnyílt a nevezés a 39. Lidl Balaton-átúszásra

2021.06.18.

Ha nyár, akkor Lidl Balaton-átúszás, vagy Lidl Balaton-áthúzás!

Július 31-én kerül sor az ország legnépszerűbb nyíltvízi szabadidősport-eseményére, a 39. Lidl Balaton-átúszásra, ahol a résztvevők az 5,2 km-es távot Révfülöp-Balatonboglár között, míg a 2,6 km-es Féltávot Balatonboglárról rajtolva és ugyanoda beérkezve tehetik meg. Az idei év újdonsága a Lidl Balaton-áthúzás, külön verseny a SUP-osoknak.

Bővebb információ: https://www.balaton-atuszas.hu/

Lidl logo

Vásárlói tájékoztató

2021.06.10.

Kedves Vásárlóink!

 
A Közép-magyarországi és a Nyugat-magyarországi üzleteinkben a 06.14. hétfőtől induló Paninigrill termékünk (cikkszám: 360844, ár: 11.999 Ft) szállítási késedelem miatt 06.16. szerdától lesz elérhető.
 
Üzleteink régiós listáját a következő elérési itt találják.
 
A kellemetlenségért elnézést kérünk!
Az Önök Lidl csapata

Lidl Heim Pál Gyermekkórház

78 millió forint értékű élelmiszerrel segítjük a Heim Pál Gyermekkórházat

2021.06.09.

Vállalatunk meghosszabbította a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvánnyal kötött támogatási szerződését és 2021. július 1-jétől a korábbi havi 5 millióról havi 6,5 millió forintra emeli a támogatás értékét. Az évi 78 millió forint összegű élelmiszeradomány jelentősen hozzájárul a kórházban fekvő beteg gyermekek egészséges étkeztetéséhez, közvetve pedig gyorsabb felépülésükhöz is.

A Lidl Magyarország elkötelezett a gyermek közétkeztetés minőségi javításában, így az elmúlt két év során többek között 19 tonna friss zöldség és gyümölcs, 13 tonna friss, kiváló minőségű hús, 6,3 tonna felvágott, 4 tonna sajt és 21. 400 liter tej, valamint 18.500 db bébiétel jutott a gyerekek tányérjára. Nagy örömünkre a kis betegek és a bent tartózkodó szüleik, kísérőik visszajelzéséi is azt igazolják, hogy változatosabb és magasabb színvonalú lett az élelmezési ellátás.

Lidl logo

Vásárlói tájékoztató

2021.06.08.

Kedves Vásárlóink!

A Közép-magyarországi és a Kelet-magyarországi üzleteinkben a 06.10. csütörtöktől induló Digitális grillhőmérő termékünk (cikkszám: 360128, ár: 2.999 Ft) szállítási késedelem miatt 06.12. szombattól lesz elérhető.

Üzleteink régiós listáját itt találják.

A kellemetlenségért elnézést kérünk!
Az Önök Lidl csapata

Tesztgyőztes Dulano sertés párizsi

Legjobb sajátmárkás termék a Dulano sertés párizsi

2021.06.04.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 16-féle előrecsomagolt, szeletelt párizsit kóstoltak meg és értékeltek azok illata, állaga, valamint íze alapján és a teszten a Lidl-ben kapható párizsi lett a legjobb sajátmárkás termék.

A kóstolók a Dulano sertés párizsi jól felismerhető majoránnás illatát, kellemes fűszerezését, valamint 84%-os hústartalmát és homogén állagát emelték ki.

A vakteszt további részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Csalás scam

Kerülje el Ön is az átverést!

2021.06.02.

Online visszaélések és csaló profilok a Lidl nevében

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az utóbbi időszakban rendkívül megnövekedett a közösségi média felületeken a Lidl Magyarország nevében történő online visszaélések száma, melyekben márkánk védjegyeit, valamint szolgáltatásait – így pl. a Lidl logót vagy éppen az újonnan bevezetett Lidl Plus alkalmazást – felhasználva igyekeznek megtéveszteni a vásárlóinkat.

Ezen megtévesztő oldalak és profilok közös jegyei, hogy a hamis oldalakat vállalatunk logóját, valamint egyéb márkajegyeit felhasználva hozzák létre, hogy azok hitelességét erősítsék. Emellett a Lidl Magyarország márkanévre utaló névvel látják el őket, abban minimális módosítást téve (így pl. ékezetek kihagyása, extra betűk beillesztése).

További gyanúra adhat okot, ha a meghirdetett nyereményjátékok, illetve a csaló oldalak által kezdeményezett privát üzenetek szövegezése helytelen nyelvezettel megírt, feltehetően fordítóprogrammal készített szöveget tartalmaz, emellett egy külső oldalra vezet és regisztrációra, személyes-, valamint bankkártyaadatok megadására szólítja fel a felhasználót a nyeremény fejében.

Minden szükséges lépést megteszünk a csaló profilok eltávolítása érdekében, ugyanakkor vásárlóink megóvása érdekében közzétesszük azon csaló közösségi média oldalak és profilok elérhetőségét, melyeket vállalatunktól függetlenül, megtévesztési szándékkal hozták létre.

Az aktuálisan vállalatunk által ismert, a Lidl nevében létrehozott csaló profilok ide kattintva érhetők el.

További információt arról, hogy milyen ismertetőjegyek segíthetnek hivatalos felületeink azonosításában, a Lidl Magyarország hivatalos Facebook oldalán, valamint Instagram oldalán talál.

henkel nyereményjáték

Henkel nyereményjáték

2021.05.31.

Vásároljon legalább 1 db bármilyen Henkel mosószer vagy tisztítószer terméket a Lidl üzletekben, küldjön SMS-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 20 db 50 000 Ft értékű Lidl Ajándékutalvány egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2021.06.07. – 2021.08.08.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP-kód*nyugtaszám*évhónapnap*saját név
SMS példa: A01234567*0451/00476*20210611*NagyEdit

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2021.08.12.

Játékszabályzat

Tesztgyőztes Kania tyúkhúsleves kocka

A nagy leveskocka teszt

2021.05.28.

Legjobb sajátmárkás termék lett a Maradok a pénzemnél blog tesztjén a Lidl Kania tyúkhúsleveskocka.
 
A blog munkatársai 9-féle leveskockát teszteltek és arra keresték választ, hogy melyik ételízesítő rendelkezik a legjobb ár-érték aránnyal.
A vakteszt eredménye alapján, a Lidl terméke lett a legjobb sajátmárkás termék. A kóstolók a Kania tyúkhúsleveskocka homogén, kellemes és jellegzetes illatát, valamint harmonikus ízét dicsérték.
 
A teszt további részleteit ide kattintva ismerheti meg.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Superbrands 9x 2021

Kilencszeres Superbrands díjas a Lidl Magyarország

2021.05.27.

A Lidl Magyarország, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca, immár kilencedik alkalommal nyerte el a Superbrands díjat és ezzel ismét bekerült a legkiválóbb márkák hazai rangsorába.

A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands díjakat idén tizenhetedik alkalommal ítélte oda a 21 fős, független marketingszakmai és vállalatvezetőkből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A zsűri a többlépcsős előszűrést követően a reputációt, a márkaépítést, a piaci szereplést és a tradíciókat figyelembe véve pontozta, majd emelte ki a legkiválóbb márkákat.

Megbízható munkaadó 2021-2022

Megbízható Munkaadó 2021/2022 címet nyert a Lidl

2021.05.25.

A Lidl Magyarország immáron harmadik alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által meghirdetett pályázaton a "Megbízható Munkaadó" címet.

A minősítést a Kamara által felkért zsűri olyan vállalatoknak ítélte oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A kezdeményezés célja, hogy munkavállalóbarát környezet megteremtésére ösztönözze a munkaadókat, és egyben erősítse a kitüntetett cégek munkaerőpiaci pozícióját. A vállalat minden munkavállalójának nevében köszönjük az elismerést!

Megérkezett a Lidl Plus

Megérkezett a Lidl Plus

2021.05.19.

Elindul a Lidl Plus, a vállalat egyedülálló digitális hűségprogramja, ami nem csak extra vásárlási előnyökhöz és kedvezményekhez juttatja a vásárlókat, de számos olyan hasznos funkciót is tartalmaz, mint a digitális nyugta, vagy a boltkereső, ami még azt is megmondja, melyik Lidl áruház van nyitva hozzánk legközelebb.

Az áruházlánc legújabb innovációja a Lidl Plus, amely hazánkban az első, kizárólag digitális, rendkívül komplex hűségprogram, melynek különlegessége, hogy a használatához nincs szükség hagyományos műanyag kártyára. Az ingyenes applikáció letöltésével a regisztrációt követően máris elérhetővé válik a digitális hűségkártya és ezzel együtt számos szolgáltatás, amely megkönnyíti és leegyszerűsíti a bevásárlást, miközben segít a spórolásban is. A kedvezmények május 20-tól vehetők igénybe.

Töltse le Ön is most!

Recycling PET cipő a Lidl-ben

PET-palackok felhasználásával készült cipőt kínál a Lidl

2021.05.05.

Először kínál vásárlóinak a Lidl Magyarország olyan saját márkás cipőt, melynek felső textilrésze 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készült, új életet adva ezáltal a régi műanyagoknak.

Az új termékek különlegessége, hogy ennek az újrahasznosított műanyagnak a 25%-át olyan hulladékok, régi műanyagpalackok képzik, melyeket Ázsia tengerparti régióiban, strandokon, szigeteken és a part menti területeken gyűjtöttek össze.

Lid órarend 2021 nyereményjáték

Tervezd meg az Lidl órarendjét!

2021.05.03.

A Lidl Magyarország immáron harmadik alkalommal szervezi meg órarendtervező versenyét az általános iskolások számára.

2021-ben a testmozgás fontossága kerül fókuszba, emellett a Ferencvárosi Torna Club Kézilabda Szakosztályának szakmai együttműködésével heti edzéstervekkel is segítünk a diákoknak. A zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt tervek alapján készül el a Lidl 2021/2022-es tanévre szóló órarendje. A versenyzés öröme mellett értékes nyeremények is várják a versenyzőket. Beküldési határidő: 2021.05.23. Bővebb információ: lidljatek.hu/orarend

Csalás scam

Kedves Vásárlóink!

2021.04.21.

Szeretnénk felhívni figyelmüket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik.

Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag a vállalat hivatalos felületein adunk tájékoztatást, valamint hogy a nyereményekért cserébe ellenjuttatást semmilyen esetben sem kérünk.

Kérjük, hogy személyes-, valamint bankkártyaadataik védelme érdekében, mindig ellenőrizzék a forrás hitelességét, a megtévesztési szándékkal érkezett megkeresésekre ne reagáljanak, emellett semmiképpen ne utaljanak pénzt vagy adják meg adataikat ismeretlen személynek.

Lidl logo

Vásárlói tájékoztató

2021.04.09.

Kedves Vásárlóink!

A 04.12. hétfőtől induló barkács akciónkban szállítási késés miatt a következő termékek 04.17. szombattól lesznek elérhetőek.

Nyugat-magyarországi üzleteinkben:

 • Ablakfólia (cikkszám: 352078, ár: 1.999 Ft)
 • Racsnis kulcs / racsnis dugókulcskészlet (cikkszám: 352059, ár: 3.499 Ft)
 • Rendszerező- és tárolókészlet (cikkszám: 360344, ár: 6.999 Ft)

A régióban az akcióban szereplő többi termék 04.12. akciókezdéstől elérhető.

Közép-magyarországi üzleteinkben:

 • Házi vízmű (cikkszám: 363750, ár: 29.999 Ft)
 • Munkásnadrág (cikkszám: 359355, ár: 5.999 Ft)
 • Filcalátét-/csúszásgátló készlet (cikkszám: 360343, ár: 449 Ft)
 • Fogó (cikkszám: 360561, ár: 899 Ft)
 • Racsnis kulcs / racsnis dugókulcskészlet (cikkszám: 352059, ár: 3.499 Ft)
 • Rendszerező- és tárolókészlet (cikkszám: 360344, ár: 6.999 Ft)

A régióban az akcióban szereplő többi termék 04.12. akciókezdéstől elérhető.
 

Kelet-magyarországi üzleteinkben:

 • Házi vízmű (cikkszám: 363750, ár: 29.999 Ft)
 • Munkásnadrág (cikkszám: 359355, ár: 5.999 Ft)
 • Filcalátét-/csúszásgátló készlet (cikkszám: 360343, ár: 449 Ft)
 • Fogó (cikkszám: 360561, ár: 899 Ft)
 • Ablakfólia (cikkszám: 352078, ár: 1.999 Ft)
 • Racsnis kulcs / racsnis dugókulcskészlet (cikkszám: 352059, ár: 3.499 Ft)
 • Rendszerező- és tárolókészlet (cikkszám: 360344, ár: 6.999 Ft)

A régióban az akcióban szereplő többi termék 04.12. akciókezdéstől elérhető.

Üzleteink régiós listáját itt találják.

A kellemetlenségért elnézést kérünk!
Az Önök Lidl csapata

Lidl bestbuy 2021 2022

Elnyertük a Best Buy 2021/22 díjat

2021.04.08.

A Lidl Magyarország immáron hetedszer büszkélkedhet a megtisztelő, Best Buy címmel, ami azt jelenti, hogy vállalatunk a legjobb ár és minőség arányának győztese hazánkban.

A Best Buy díj alapja az ICERATIAS, svájci kutatóintézet 1200 fős, nem reprezentatív, szubjektív online piackutatása, melyben arról kérdezték az internetes felhasználókat, 2021 januárjában, hogy szerintük melyik cég, szolgáltatás vagy termék képviseli a legjobb ár-minőség arányt Magyarországon. A felmérés eredményéből kiderült, hogy a kutatásban részt vevők a Lidl Magyarországot gondolják ezen kategória nyertesének. Vállalatunk számára különösen fontos a vásárlók visszajelzése, így megtiszteltetés, hogy ismét elnyerhettük ezt az díjat.

Köszönjük az elismerést!

Lidl logo

Változik üzleteink nyitvatartása

2021.04.07.

Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. április 8-tól meghosszabbított nyitvatartással várunk Önöket üzleteinkben. Az egyes áruházaink új nyitvatartási idejét ide kattintva tekinthetik meg.

A 144/2021. (III. 27.) számú kormányrendeletben meghatározott, a Lidl üzleteket is érintő további, vásárlással kapcsolatos rendelkezésekről a lidl.hu/nyitvatartas oldalon, valamint üzleteinknél kihelyezett plakátokon találhatnak bővebb tájékoztatást.

Várjuk Önöket szeretettel továbbra is a hét minden napján!

Borexport

Egyre nagyobb szeletet hasít a Lidl a magyar borexportból

2021.03.29

2020-ban 28,5 millió magyar palackos bort értékesített a Lidl Magyarország, ami jelentős, 21 százalékos bővülést jelent az előző évhez képest.

A vállalat itthon és a külpiacokon egyaránt rekordot döntött, utóbbi esetében már 6,3 milliárd forint értékben adott el hazai borokat, ami a teljes magyar palackos borexport 33 százalékát jelenti, vagyis az áruházlánc ezzel megerősítette legnagyobb hazai borexportőr pozícióját. A Lidl célja a hazai borászatok támogatása, exporttevékenységük és külpiaci lehetőségeik elősegítése.

Húsvéti sonka

Olcsóbban kínálja a Lidl a húsvéti sonkákat

2021.03.26.

Az idei húsvéti időszakban a tavalyi évhez képest szinte minden sonkát olcsóbban kínál a Lidl, melyek közül 10 alacsonyabb áron vásárolható meg, egy termék esetében változatlan marad az ár, illetve két újdonság is bekerült a kínálatba. Áremelkedés, melynek mértéke 5%, egyetlen terméknél mutatkozik.

A húsvéthoz közeledve 14-féle sonkából választhatnak a vásárlók. Mind a pulykából, mind pedig a sertésből készült termékek megtalálhatóak a polcokon, melyek változatos elkészítési formákban kerülnek a polcokra. Sőt, a méltán népszerű Hazánk Kincsei saját márkás és egyéb, magyar beszállítóktól érkező termékek nem csak a kiváló minőségre jelentenek garanciát, hanem a klasszikus hazai ízvilágra is.

European Content Awards Winner

Nemzetközi tartalommarketing díjat nyert a Lidl Konyha!

2021.03.25.

Március 18-án rendezték meg European Content Awards díjátadóját, ahol az európai marketing ügynökségek és ügyfeleik pályázhattak, összesen 38 kategóriában.

A verseny során a pályázatokat európai ügynökségek válogatott marketing szakemberei pontozták.
A díjkiosztón - egyedüli magyar díjazottként - a Lidl Magyarország hozta el az "FMCG Content Campaign Of The Year" díjat "Lidl Konyha" című pályázatával.
Bővebben: https://europeancontentawards.com/2021-winners/

Tesztgyőztes Friss tojás

Tesztgyőztes a Lidl extra sárga friss tojás!

2021.03.19.

A Maradok a pénzemnél munkatársai a húsvéti ünnepek egyik elengedhetetlen alapanyagát, a friss tojásokat tesztelték és a Lidl-ben 10 db-os kiszerelésben kapható "L" méretű tojás lett a mezőny első helyezettje.

A kóstolás során összesen 12-féle "L" méretű tojást hasonlítottak össze azok állaga, íze valamint ára szerint. A vakteszt nyertese a tesztelők szerint főzés után megfelelő állagú, a tojások szabályos alakúak, emellett könnyen pucolhatók. A tojássárgája szép élénksárga színű, ízük pedig finom.

A teszt további részleteiről ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Telitálka 2021 Buksi téli kalandjai

2,5 millió forint értékű állateledellel támogatta a Lidl a menhelyi kisállatokat

2021.03.11.

Idén is nagy sikerrel zárult a Lidl Magyarország 7. Telitálka kampánya.

A Buksi Téli Kalandjai játékhoz több mint 5000-en csatlakoztak, segítségükkel közel 2,5 millió forint értékű minőségi állateledellel segíthetjük a Rex Kutyaotthon Alapítvány kis lakóit. Az adományt már ki is szállítottuk, ami mintegy 250 kisállat számára biztosítja az ellátást a következő 2 hónapban!

Budapest Csalogány úti bolt

Megnyitottuk legújabb áruházunkat Buda szívében

2021.03.11.

Örömmel osztjuk meg, hogy 2021. március 11-én megnyitotta kapuit vásárlóink előtt legújabb budapesti áruházunk a II. kerületben.
 
A Csalogány utca 43. szám alatt található üzletünkben vásárlóinkat a megszokottak szerint fantasztikus nyitási akciókkal várjuk.
 
Sok szeretettel várunk minden kedves Vásárlót új üzletünkben!

Vásárlói kérdőív Véleménye fontos nyereményjáték

Gratulálunk a nyerteseknek!

2021.03.08.

Nyereményjátékunk februári nyertesei:

Bálint Annamária - Gyula
Tóth Béla - Ózd
Csala László - Budapest
Ványai Katalin - Budapest
Velezné Jegyernik Kornélia - Fonyód
Szabó Tibor - Budapest
Kunstár Hajnalka - Nagyszénás
Kiss Tiborné - Budapest
Szabó Szilvia - Alsópáhok
Sarkadi Lajos - Szentendre

Nyereményük fejenként 20.000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány!

Köszönjük Vásárlóinknak a lelkes részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Ne feledjék, a játék folytatódik!

Vásárlói kérdőív Véleménye fontos nyereményjáték
újrahasznosított műanyagból készült háztartási termékek

Először kínál újrahasznosított műanyagból készült háztartási termékeket a Lidl

2021.03.01.

Számos terméket vezet be kínálatába a Lidl, melyek legalább 95 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek. A termékek gyártása során 28,5 tonna régi műanyag került újrafelhasználásra.

REset Plastic műanyagstratégiájának részeként a Lidl folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentse műanyagfelhasználását és egyre több újrahasznosított műanyagot használjon fel. A Schwarz Csoport környezetvédelemért felelős részlegével, a PreZero-val közösen a Lidl ezen dolgozik a háztartási cikkek termékcsoportjában. Az időszakosan elérhető háztartási termékekkel a Lidl és a PreZero új életet ad a régi műanyagoknak, s egy fenntarthatóbb alternatívát kínál a vásárlók számára.

újrahasznosított műanyagból készült háztartási termékek
cmia

100%-ban fenntartható pamut 2022-ig

2021.02.24.

A "Cotton made in Africa" kezdeményezés partnereként fokozatosan növeli a fenntartható pamut arányát saját márkás textiltermékeiben a Lidl

A Lidl célul tűzte ki, hogy 2022 végéig 100%-ban fenntartható forrásból szerzi be a pamutot. E cél elérésének fontos lépése a „Cotton made in Africa” (CmiA) kezdeményezéssel való partnerkapcsolat, amelynek részeként a Lidl elkötelezte magát a fenntartható afrikai pamut beszerzése mellett. Bővebb információ: lidl.hu/CmiA

cmia
Széll Tamás főzőiskola

Online főzőiskolát indít a Lidl

2021.02.18.

Michelin-csillagos séftől tanulhatnak a résztvevők

Kezdőknek és haladóknak egyaránt exkluzív és egyedülálló tudást nyújtó, online főzőkurzust indít a Lidl, mely mindenki számára ingyenesen elérhető. A résztvevők nem csak új recepteket, de különleges technikákat is elsajátíthatnak a Michelin-csillagos séftől, Széll Tamástól.

Széll Tamás főzőiskola
Deloitte Zöld Béka díj 2021

A Lidl nyerte az idei Zöld Béka Díjat

2021.02.18.

A diszkontlánc fenntarthatósági jelentését értékelték a legjobbnak

A Deloitte Magyarország 20. alkalommal hirdette meg a Zöld Béka Díjat, amely a nem pénzügyi jelentések készítése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatok elismerésére szolgál hazánkban. Az őszi pályázati időszakot követően egy 13 tagú, független szakértői zsűri előre meghatározott kritérium-, és pontrendszer alapján értékelte a beérkezett jelentéseket, amelyek közül 2020-ban egyhangúlag a Lidl Magyarország nyerte el a Legjobb Fenntarthatósági Jelentés Díjat.

Deloitte Zöld Béka díj 2021
Bio diverzitás szabvány zöldség ügymölcs rét méh

Biodiverzitás szabványt fejleszt a Lidl

2021.02.18.

Fókuszban a biológiai sokféleség előmozdítása

Partnereivel közösen az első biodiverzitás fókuszú szabvány fejlesztésén dolgozik a Lidl a hagyományos zöldség-és gyümölcstermesztésre vonatkozóan. Az új követelményrendszer előreláthatóan 2021 végéig minden termelő számára elérhető lesz az alkalmazásban lévő GLOBALG.A.P. Integrated Farm Assurance szabvány (IFA) kiegészítő moduljaként. Fenntarthatósági stratégiájának részeként a Lidl ezáltal is szeretne hozzájárulni a biológiai sokféleség védelméhez. 

Bio diverzitás szabvány zöldség ügymölcs rét méh
Csalás scam telefon alert

Vigyázat, csalók!

2021.01.22.

Kedves Vásárlóink!

Az elmúlt napokban többen is felhívták a figyelmünket SMS-ben terjedő csalásokra, melyeknek célja, hogy a megkeresett személyektől pénzt vagy személyes adatokat csalhassanak ki.

A csalók a Lidl Magyarország nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen más értékes tárgynyereményt (pl. okostelefont) nyertek. Ennek fejében kérik a postázási költség euróban történő kiegyenlítését vagy éppen a linkre kattintva egy hamis figyelmeztetés jelenik meg, miszerint eszközünk vírussal fertőződött meg.

Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag a vállalat hivatalos felületein adunk tájékoztatást, valamint hogy a nyereményekért cserébe ellenjuttatást semmilyen esetben sem kérünk.

Kérjük, hogy személyes-, valamint bankkártyaadataik védelme érdekében, mindig ellenőrizzék a forrás hitelességét, a megtévesztési szándékkal érkezett megkeresésekre ne reagáljanak, emellett semmiképpen ne utaljanak pénzt vagy adják meg adataikat ismeretlen személynek.

Csalás scam telefon alert
Lidl Henkel nyereményjáték Ajándékutalvány

Henkel nyereményjáték

2021.01.18.

Vásároljon legalább 1 db bármilyen Henkel mosószer vagy tisztítószer terméket a Lidl üzletekben, küldjön SMS-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 20 db 50 000 Ft értékű Lidl Ajándékutalvány egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2021.01.21. – 2021.03.31.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP-kód*nyugtaszám*évhónapnap*saját név
SMS példa: A01234567*0248/00325*20210125*MintaZsolt

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2021.04.07.

Játékszabályzat

Gratulálunk a nyerteseknek

T. Lászlóné
Sz. Cs. Timea
H. Zsuzsa
B. Erika
T. Csaba
V. Erika
B. Angéla
P. Katalin
Sz. K. Mariann
D. K. Edina
W. Máté
É. - H. Kitti
B. Antalné
H. József
Sz. Krisztián
B. Zsoltné
B. Szilvia
D. Éva
T. Anita
F. Norbert

Lidl Henkel nyereményjáték Ajándékutalvány