Tesztgyőztes Pikok Füstölt Sertésrudacska

Tesztgyőztes Lidl virslik

2017.12.29.

Dupla győzelmet arattak a Lidl sajátmárkás termékei egy online virsli-termékteszten: A Lidl Pikok Füstölt sertés rudacskát és a Pikok kölyök sertésrudacskát ajánlják szilveszterre.

A maradokapenzemnel.blog.hu ezúttal 7 magas hústartalmú sertésvirslit vett górcső alá, a teszt során az íz mellett a virslik hústartalmát is megvizsgálták. A Lidl Pikok Füstölt sertés rudacska első helyezést ért el, a Pikok kölyök sertésrudacskát pedig adalékmentessége miatt külön ajánlják gyerekeknek. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Tesztgyőztes Favorina Christmas Candy szaloncukor

Lidl szaloncukor az első helyen!

2017.12.15.

Újabb sajátmárkás Lidl termék szerepelt kiemelkedően egy független vakteszten. Ezúttal a Favorina Christmas Candy szaloncukor aratott győzelmet!

A Nosalty.hu 5 zselés szaloncukrot tesztelt, a legmagasabb elérhető pontszám a 25 volt. Azért, hogy a szaloncukrok egyáltalán ne legyenek felismerhetőek, a vakteszt előtt minden szaloncukrot kicsomagoltak. A Lidl Favorina Christmas Candy zselés szaloncukra kapta a legmagasabb pontszámot, a tesztelőket kellemesen édes ízvilága és finom csokibevonata győzte meg. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Újabb Lidl áruház nyílik Budapesten, a XIII. kerületben

2017.12.13.

December 14-én, csütörtökön nyílik legújabb áruházunk Budapesten, a XIII. kerületben, a Victor Hugo u. 11-15. szám alatt.

Minden kedves vásárlónkat fantasztikus akciókkal és ajánlatokkal várjuk új üzletünkbe!

Lidl ünnepi borcsomag 2017

Ünnepi borcsomag 3333 forintért!

2017.12.12.

Idén karácsonykor az ünnepi menü mellé különleges borválogatással készülünk.

Mindössze 3333 Ft-ért három minőségi bort (Günzer Tamás Cabernet Franc, Gál Tibor Egri Csillagok, Tokaj Grand Selection Késői Furmint) kínálunk, amelyek a halászlé, a sült hal és a desszert tökéletes kísérői lesznek. Az akció időtartama: 2017. december 14. és december 20. között. Az akció kizárólag a három termék együttes megvásárlása esetén érvényes. További információ weblapunkon és aktuális szórólapunkban.

Lidl Telitálka kampány Noé Állatotthon Alapítvány 2017

2 millió forinttal segítette a Noé Állatotthon Alapítványt a Lidl

2017.12.11.

Rendkívül nagy érdeklődés és aktivitás övezte az áruházlánc idei „Telitálka” kampányát, melynek keretében a Lidl a felelős állattartásra hívta fel a figyelmet.

Több mint 20 000 like és megosztás érkezett alig egy nap alatt a Lidl Magyarország Facebook-oldalán közzétett, a felelős állattartást népszerűsítő kisfilmjére. Az áruházlánc „Telitálka”  nevű kezdeményezésének eredménye képpen 2  millió forint adomány gyűlt össze a Noé Állatotthon Alapítvány számára. A kampány a tavalyi év sikerén felbuzdulva 2017-ben került másodszor megrendezésre, ezúttal a tavalyi összeg kétszeresét, több mint 2 millió forintot sikerült összegyűjteni a Lidl Magyarország Facebook-közösségének segítségével. A támogatás 5,5 tonna állateledel megvásárlását teszi lehetővé, melyből az alapítvány több mint 600 kutya és macska ételellátását tudja biztosítani.

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Újabb Lidl áruház nyílik Debrecenben

2017.12.11.

December 14-én, csütörtökön nyílik legújabb áruházunk Debrecenben a Balmazújvárosi út 7. szám alatt.

A nyitás napján fantasztikus akciókkal és színes programokkal várjuk vásárlóinkat. A lufiosztás és termékkóstoltatás mellett a 3.000 Ft felett vásárlók megpörgethetik a szerencsekereket, mellyel azonnali ajándékokat kaphatnak, attól függően, hogy melyik ajándéknál áll meg a szerencsekerék. Minden kedves vásárlónkat szeretettel várjuk új debreceni áruházunkba!

Tesztgyőztes Favorina Mikulás csokoládé

A Lidl Favorina mikulás csokoládéja teljesített a legjobban a saját márkás termékek sorában.

2017.12.01.

A pecsma.hu kollégái 12 különböző csokimikulást vettek górcső alá. A vakteszten a sajátmárkás termékek közül a Lidl Favorina csokimikulása szerepelt a legjobban. Egységes, harmonikus ízvilága mellett kiemelték, hogy a Lidl terméke teljesített a legjobban ár-érték arány tekintetében is. További információkat: itt olvashat

Lidl Henkel nyereményjáték

Nyerje meg a 3 varázslatos utazás egyikét!

2017.12.04.

Vásároljon 12.11. és 31. között Persil, Tomi vagy Silan terméket bármely magyarországi Lidl áruházban, és legyen az Öné a 3 varázslatos utazás egyike! Részletek az aktuális szórólapunkban.

Játékszabályzat letöltése >
Lollipop Díjátadó 2017

Kétszeres siker a Lollipop díjátadón

2017.11.30.

Két versenyen is dobogós helyezést ért el a Lidl Magyarország, a díjakat a Kreatív Lollipop 2017 díjátadó ünnepségen adták át

A 2017-es EFOTT Fesztiválon kiépített Lidl FesztMarket és a kapcsolódó marketingaktivitások, „rendezvényes megoldások –lakossági események” kategóriában ezüst díjat nyert el. A hatodik alkalommal megrendezett Contact Center Hangszépségversenyen pedig Somfai-Erős Dalma, a Lidl ügyfélszolgálatáról jutott be a 10 legszebb női hang közé, és a közönségszavazás eredményei alapján harmadik helyezést ért el!

Tesztgyőztes Cien Korpásodás elleni sampon

Lidl sajátmárkás sampon az első helyen!

2017.11.29.

Újabb független teszten bizonyított a Lidl, ezúttal egy sajátmárkás korpásodás elleni Cien termék végzett az első helyen.

A német Stiftung Warentest 11 korpásodás elleni sampont vett górcső alá. A tesztelt hajápolószerek között voltak sajátmárkás samponok, és az ismertebb termékek közül is beválogattak párat. A tesztelt termékek közül a Lidl Cien sajátmárkás samponja került ki győztesként. A tesztről további részleteket itt olvashat.

Lidl Egészségesen az iskolapadban pályázat díjátadó 2017

Lezárult az "Egészségesen az iskolapadban!" pályázat

2017.11.29.

60 intézmény részvételével zárult idén a Lidl Magyarország „Egészségesen az iskolapadban!”pályázata. Mohácsi, gyöngyösi és budapesti iskolák osztoznak az egymillió forint összdíjazáson.

Az intézmények ezúttal egy, a tanulóik által készített, zöldségekből és gyümölcsökből állóalkotással nevezhettek. A kampány elsődíját idén a mohácsi Meixner Ildikó Gyógypedagógiai Intézmény vitaminszobra nyerte el, a második helyezett a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola lett. A közönségdíjat pedig az Óbudai Harrer Pál Általános Iskola alkotása nyerte el.

Effie awards 2017

Effie-díjakat vehetett át a Lidl

2017.11.24.

Két ezüst és egy bronz Effie-díjjal jutalmazták a Lidl Magyarország marketingkampányait

Az Effie-díj a marketingkommunikáció legfőbb célját, az eredményességet és az üzleti sikert ismeri el. A Lidl Magyarország november 22-én kereskedelem-, illetve fogyasztási cikkek / kozmetikumok, szépségápolás kategóriában ezüst díjat vehetett át a Cien: A szépség mindenkié-kampánnyal, valamint kereskedelem kategóriában bronz díjjal jutalmazták a Minden nap Lidl nap-kampányt.

CSR Hungary Felelősség Díj 2017

CSR Hungary Díjakat vehetett át a Lidl

2017.11.23.

A Lidl Magyarország 3 kategóriában is CSR Hungary Díjat kapott

A Magyar Üzleti Felelősség Díja idén 10. alkalommal hirdette ki a CSR Hungary Díjakat, amit ebben az évben a Lidl Magyarország 3 kategóriában is elnyert: Közös ügyek –Közös felelősségek; Környezet –Zöld kiválóság és Belső CSR megoldások. A felelősség és fenntarthatóság nem csak a Lidl-áruházak mindennapjaiban fontos, ez a szellemiség jellemző a vállalat minden területére. Ezt a munkát díjazta ezúttal a CSR Hungary, három kategóriában is.

Tesztgyőztes Alesto pisztácia

Első helyen az Alesto pisztácia

2017.11.23.

A sajátmárkás Alesto kaliforniai pisztácia az elsőhelyen szerepelt egy online termékteszten.

A borsonline.hu magazinon közzétett termékteszten a Lidl sajátmárkás Alesto pisztáciája került ki győztesként. A szerkesztőség vaktesztjén összesen 5 népszerűterméket vizsgáltak, a pisztáciák kinézete, állaga és íze alapján. Az aranyérmes Lidl Alesto pisztácia mind ízben, mind kinézetben legyőzte ellenfeleit, amelyhez plusz pontként hozzájárult a kiválóár-érték aránya. Kóstolja meg Ön is!

Lidl szakácskönyv Hazai Ízutazás Széll Tamás Mautner Zsófi

Mautner Zsófi és Széll Tamás új szakácskönyve

2017.11.17.

November 22-én este, szeretettel várjuk Önöket a Lidl Facebook oldalunkon, ahol Mautner Zsófi és Széll Tamás mutatja be a Hazai Ízutazás című új Lidl szakácskönyvet.

Az élőfőzésen egy lisztmentes, ünnepi desszertet is készítünk.

Tovább az eseményhez! >
Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Megnyitott legújabb üzletünk a Váci úton

2017.11.16.

November 16-án, csütörtökön megnyitottuk legújabb üzletünket Budapesten, a Váci út 201. szám alatt.

A nyitás napján minden kedves vásárlónkat számtalan meglepetéssel vártuk. A lufiosztás és termékkóstoltatás mellett a 3.000 Ft felett vásárlók megpörgethették a szerencsekereket, mellyel azonnali ajándékokat kaphattak, attól függően, hogy melyik ajándéknál állt meg a szerencsekerék. A Lidl-áruházak között egyedülálló módon, az új Váci úti üzletünk két bejárattal is rendelkezik. A hátsó bejárat a tömegközlekedési eszközök, a 3-as metró, és a buszok kényelmes elérését teszik lehetővé a vásárlók számára.

Minden kedves vásárlónkat szeretettel várjuk Váci úti üzletünkbe!

Lidl Márton-napi borcsomag

Újborok a Lidl-ben - most 20% engedménnyel!

2017.11.06.

Márton-nap alkalmából  az új 2017-es borok is megjelennek áruházaink polcain.

Állandókínálatunk legfrissebb három borát, most ráadásul csomagban kedvezményesen vásárolhatja meg  2017.11.09-15. között.

Lidl Baba-Mama Kid expo

Lidl Élményközpont a Baba Mama és Kid Expón!

2017.11.06.

Fantasztikusabbnál fantasztikusabb programokkal vár minden érdeklődőt a Lidl Magyarország november 17-19 között a Baba Mama és Kid Expón!

Idén a tavalyinál nagyobb helyszínen és izgalmasabb programokkal várjuk az érdeklődőket! A Lidl Élményközpontban megismerkedhetnek a kiválóminőségű saját márkás babatermékeinkkel, a Lidl Piacon kipróbálhatják a zöldségfaragást, a Karácsonyi játszóházban megnézhetik idei játékainkat, megpihenhetnek a Cien szépségszigeten, a Lidl Konyhában pedig megtanulhatják Mautner Zsófi gyorsan elkészíthető és finom tízórai receptjeit, továbbá a Kóstolósarokban megkóstolhatják csokoládé-, kávé-, gyümölcslé- és magválogatásainkat.

Tovább a KIDEXPO oldalára >
Szekeres Nóra kisbaba Babavilág

Lidl babatermékek a Babavilágban!

2017.11.03.

A Lidl sajátmárkás babatermékei a Babavilág adásaiban

A Lidl márkanagykövete, Szekeres Nóra ismét Magyarország legnépszerűbb babaműsorában, a Babavilág-ban képviseli a Lidl sajátmárkás babatermékeit. A Babavilág teljes adásai a TV2-n futnak 18 héten keresztül, december közepéig. A műsor ezen kívül rövidített formában, Babapercek-címmel a Fem3 csatornán is megtekinthető.

Lidl Henkel nyereményjáték

Henkel nyereményjáték

2017.10.20.

Nyerje meg a 3 db páros európai koncert élmény egyikét!

Vásároljon Persil, Tomi vagy Silan terméket a Lidl-üzletekben, küldjön SMS-t a 06 30 555-5585-ös telefonszámra és nyerje meg a 3 db európai koncert élmény egyikét! A nyereményjáték időtartama: 2017.10.23-11.19. 

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP kód*vásárlás dátuma, ideje*saját név*cím
SMS példa: A01234567*201710241248*KisAnna*1234 Budapest, Fő u. 36.
További részletek: www.henkelpromo.hu. 
Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2017.11.24.

Játékszabályzat letöltése

Tesztgyőztes Dulano sertés kenőmájas

A Lidl kenőmájasa a legfinomabb!

2017.10.18.

Újabb vakteszten bizonyított a Lidl Magyarország, ezúttal a sajátmárkás Dulano kenőmájas került ki győztesként a Délmagyarország terméktesztjén.

A Csongrád megyei napilap szerkesztőségének és kiadójának közös csapata tizennégy sertéskenőmájast vett górcső alá. A vakteszten kivétel nélkül mindenki a Lidl sajátmárkás Dulano kenőmájasát találta a legfinomabbnak. A Délmagyarország munkatársai az íze mellett kiemelték a Lidl termékének magas máj és hústartalmát, valamint a szokásostól eltérő, ízléses csomagolását.

Lidl Heidi Klum #letscelebrate

#LETSCELEBRATE: Heidi Klum és a Lidl új kollekciója

2017.10.12.

A Lidl bejelentette második Heidi Klum kollekcióját, amelyet #LETSCELEBRATE névre kereszteltek.

A dizájner és az áruházlánc az ünnepi évszakhoz kapcsolódó limitált kollekciót dob piacra, amely mindenki számára elérhetővé teszi az elegáns divatot. A Lidl Magyarország 166 hazai áruházában december 7-én kezdődik az értékesítés. Az új kollekcióhoz ruhadarabok (34-es mérettől 44-es méretig) és a kiegészítők tartoznak.

Lidl Egészségesen az iskolapadban pályázat

Ismét Egészségesen az iskolapadban pályázatot hirdet a Lidl!

2017.10.05.

Felelősen gondolkodó vállalatként a Lidl Magyarország számára kiemelten fontos, hogy a lehető legtöbb formában járulhasson hozzá az egészséges élethez. 

Ennek megfelelően a vállalat 2017-ben is elindítja az egészséges életmódot népszerűsítő, iskolásoknak szóló országos figyelemfelhívó pályázatát! Idén vitaminszoborral, vagyis egy, az iskolák diákjai által készített zöldségekből és gyümölcsökből álló alkotással nevezhetnek az intézmények az 1 millió forint összdíjazású kiírásra.

A részletes pályázati felhívás és a pályázati adatlap letöltéséhez kattintson!

Lidl SuperStore Design award Store of the year 2017

SuperStore 2017 díjak a Lidl-nek

2017.10.03.

Két áruházával is SuperStore díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország budapesti Margó Tivadar utcai áruházának ítélte a SuperStore idei versenyének nemzetközi szakmai zsűrije a SuperStore 2017 Diszkont kategória győztesének járódíjat; míg a verseny Közönségdíját a vállalat szintén fővárosi Hungária körúti, környezetbarát áruháza nyerte el.

Magyar szüreti borcsomag

Őszi borcsomag a Lidl-ben!

2017.09.28.

Válogasson megjelölt szüreti boraink közül, válasszon ki hármat, és vigye haza 20% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2018. október 2-8. között, vagy a készlet erejéig.

Kisfiú zöldalmát tart

Ismét Szívünk napja a Millenárison!

2017.09.22.

Szeptember 24-én, vasárnap ismét megrendezésre kerül a Millenáris park B épületében a Szívünk napja! A szervezők minden érdeklődőt izgalmas és szórakoztató programokkal várnak.

A rendezvényen a Lidl is képviselteti magát a friss gyümölcsöket kínáló smoothie kóstoltatással, és az Egészségnapokról már ismert aktivitásokkal. A Lidl konyha pultjában 14:00-kor pedig Széll Tamás és Galló Nóra készítenek könnyed és egészséges harapnivalókat. Ugyanitt délután a Magyar Dietetikus Országos Szövetségének képviselői mutatatnak be szendvicskrém és mártogatós recepteket.

Lidl Stikeez Kihívás Smurfs Hupikék Törpikék Okoska Hókuszpók Törpapa Peyo

Indul a nagy Lidl Stikeez-kihívás!

2017.09.20.

Csatlakozzon Ön is, gyűjtse össze a Stikeez-eket, és nyerjen!

Figyelje a Lidl Magyarország Facebook-oldalát, ahol 4 héten keresztül várjuk a heti tematikába illő Stikeez-figurákról készített képeket. A játékban résztvevők között vásárlási utalványokat sorsolunk, a legszerencsésebb játékos pedig elviheti a főnyereményt, egy Lidl-ajándékcsomagot!

Ne maradjon le, látogasson el Facebook-oldalunkra és induljon a játék!

Lidl Heidi Klum #letswow

Megjelent az "Esmara by Heidi Klum"-kollekció

2017.09.18.

Szeptember 18-án, hétfőn megkezdődött az "Esmara by Heidi Klum"-kollekció darabjainak értékesítése a Lidl-áruházakban.

A világhírű szupermodellel, Heidi Klummal együttműködve a Lidl Magyarország hétfőn megkezdte a kollekció darabjainak értékesítését a Lidl-áruházakban. A kényelmes, városi, mégis tündöklő ruhák számtalan módon kombinálhatók egymással, melynek eredményeképpen mindig egy izgalmas és stílusos összeállítást kapunk. Tekintse meg Ön is a kollekció darabjait a Lidl-üzletekben!

Lidl Stikeez Smurfs Hupikék Törpikék Okoska Hókuszpók Törpapa Peyo

Stikeez törpök az üzletekben!

2017.09.07.

Szeptember 7-én, csütörtökön indult a Lidl Magyarország 5 héten át tartó, legújabb Stikeez-kampánya

A népszerű Stikeez-figurákat ezúttal a Hupikék Törpikék – Az elveszett falu animációs mesefilm karakterei ihlették. A gyűjthető, apró Stikeez-törpöket szeptember 7-től lehet megszerezni a Lidl-áruházakban, a tavalyi akcióhoz hasonlóan: minden vásárlás alkalmával, 4000 forintonként 1 db. Stikeez jár, valamint bizonyos termékek megvásárlásakor extra figurákat is lehet kapni. Emellett a vásárlók számos izgalmas kiegészítőhöz is hozzájuthatnak, amelyek a pénztárnál külön megvásárolhatók.

Magyar Termék Nagydíj 2017

Hatszoros siker a Magyar Termék Nagydíjon

2017.09.06.

Hat kategóriában nyerték el a Lidl termékei az idei Magyar Termék Nagydíjat

Hazánk legrangosabb minősítő rendszerén, a Magyar Termék Nagydíjon a Lidl Magyarország minden megpályázott kategóriában sikert ért el: a szakmai elismerést és az azzal járó védjegyet az Alesto gyümölcsszeletekkel, a Chira gyorsfagyasztott zöldségek termékcsaláddal, a Deluxe mézválogatással, a Pikok Pannonia Téliszalámival, a Pikok Pannónia Lángolt kolbásszal és a Tepertős- szilvás papuccsal szerezte meg a vállalat. A szakmai zsűri az értékelések során figyelembe vette egyebek mellett a termékek minőségét, újszerűségét, piacképességét, gazdasági hasznosságát és exporterejét is.

Ismerje meg tesztgyőztes termékeinket!
Tesztgyőztes Grill&Fun Barbecue Szósz

Tesztgyőztes a Grill&Fun BBQ-szósz!

2017.08.28.

A Lidl újabb saját márkás terméke aratott sikert, ezúttal a divany.hu terméktesztjén.

A Dívány.hu online magazin szerkesztősége egy szabadtéri grillezés során összesen kilenc féle BBQ-szószt vett górcső alá. A végleges rangsor felállításakor a Lidl saját márkás terméke, a Grill&Fun BBQ-szósz fűszeresen finom, csípős ízkombinációjával került az első helyre. A tesztről bővebben itt tájékozódhat!

Kóstolja meg Ön is!

lidl mobil applikáció telefon

Megújult a Lidl App!

2017.08.18.

A mobileszközökön futó Lidl alkalmazás mostantól új külsővel érhető el.

A "Lidl – Ajánlatok és szórólapok" néven futóapplikáció mindig friss, változatos tartalommal várja az érdeklődőket: aktuális akciók, újságok, témahetek, márkák, termékek és további érdekességek üzleteink kínálatáról.

A régóta működő alkalmazás egy dizájn-frissítésnek köszönhetően új, modernebb, frissebb megjelenést kapott. Az applikáció letölthető a Google Play-áruházból, valamint az App Store-ból is.

Töltse le Ön is a megújult Lidl Appot!

Mautner Zsófi Széll Tamás Lidl konyha

Lidl Konyha a Lidl.hu-n

2017.08.17

Honlapunk újabb, hetente frissülő tartalommal gazdagodik.

Mautner Zsófi és Széll Tamás receptjei átköltöznek a Lidlkonyha.hu oldaláról a lidl.hu-ra. A receptvideókat és a recept leírásokat kategóriákba szedtük, hogy könnyebb legyen tájékozódni, valamint - az eddig megszokott módon - izgalmas magazintartalmakkal is jelentkezünk.

Kövesse oldalunkat, és főzzünk velünk mindennap! www.lidl.hu/konyha

Fiatalok fesztiváloznak Sziget 2017

Fesztiválakciók a Sziget Fesztivál idején

2017.08.08.

Óriási fesztiválakciók a Huszti úti áruházunkban

Augusztus 9-én elkezdődik az idei Sziget Fesztivál, melynek keretében különleges akciókkal várjuk a fesztiválozókat a Hajógyári szigethez legközelebb eső, Huszti úti áruházunkban. Keresse Ön augusztus 9-16. között a legkedveltebb fesztiváltermékeket, kedvezőáron!

Hazánk Kincsei a Lidl-ben

Hazánk Kincsei

2017.08.05.

Középpontban a hazai beszállítóktól érkezőtermékek

Augusztus 7- hétfőtől egy új márkanév kerül bevezetésre, melynek keretében a Lidl Magyarország bővíti termékkínálatát. A hazai beszállítók melletti elköteleződés zálogaként a magyar konyha legkedveltebb alapanyagai kerültek a Lidl-áruházak polcaira. Tekintse meg a "Hazánk Kincsei" márkanévvel rendelkező, új termékeket az aktuális Lidl újságban.

My Lidl Shop applikáció

My Lidl Shop: kaland és kihívás egy applikációban!

2017.08.03.

Augusztus 3-tól letölthető a Lidl új, ingyenes, stratégiai építőjátéka.

Engedje szabadjára kreativitását, és tervezze meg a saját Lidl-áruházát! Teljesítse a napi kihívásokat, érjen el minél magasabb szintet, hogy minél több vásárló ismerje meg friss és minőségi Lidl-termékeit!

Töltse le, és merüljön el a színes Lidl-világban!

Az applikáció augusztus 3-tól Android-os és IOS-es készülékekre is letölthető.

Tanévkezdés a Lidl-lel szórólap

Tanévkezdés a Lidl-el

2017.08.03.

Az iskolai hangulat ismét beköltözik a Lidl-üzletekbe: a tavalyi évhez hasonlóan a Lidl Magyarország idén is változatos termékkínálattal támogatja a szeptemberi iskolakezdést.

A gazdag termékkínálatból válogatva a szülők és gyermekeik könnyedén hozzájuthatnak minden szükséges iskolai felszereléshez, legyen szóírószerekről, hazai gyártásúfüzetekről, iskolatáskákról, kiegészítőkről, ruházati termékekről vagy akár az egészséges tízórai elkészítéséhez szükséges alapanyagokról. Az iskolaszerek kiválasztását egy különálló kiadványunk segíti, amely 24 oldalon keresztül mutatja be a kampányhoz tartozótermékeket, valamint hasznos tanácsokkal segíti az iskolakezdést. Az újság minden áruházunkban és a weboldalon is elérhető.

Tesztgyőztes Pikok Frisli

Tesztgyőztes Lidl virsli!

2017.08.01.

A sajátmárkás Pikok Frisli az elsőhelyen szerepelt egy online termékteszten.

A nosalty.hu ezúttal 12 féle baromvirslit vett górcső alá, a teszt során az íz mellett a virslik hústartalmát is megvizsgálták. A Lidl Pikok Frisli esetében kiemelték a termék finom, füstös ízét és kellemes fűszerezését. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Lufik léggömbök 600 ezer facebook rajongó

600.000 Facebook-rajongó

2017.07.27.

A Lidl Magyarország hivatalos Facebook-oldala átlépte a 600.000-res rajongószámot.

A Lidl Magyarország Facebook oldala átlépte a 600.000-es rajongószámot, ezzel a vállalat Magyarország 3. legnagyobb Facebook-rajongótáborával büszkélkedhet FMCG kategóriában. A Lidl Facebook oldalának látogatói különbözőnyereményjátékokkal, valamint napi többszöri bejegyzéssel találkozhatnak, melyek mindig az aktuális termékkínálathoz és tematikához igazodnak. Látogasson el Ön is a Lidl Facebook-oldalára!

Vinagora borverseny díj 2017

Háromszoros siker a VinAgora Borversenyen

2017.07.27.

A 18. VinAgora Nemzetközi Borversenyen több, a Lidl által forgalmazott bor is díjazásban részesült

A július 7-én megrendezett borgálán a Lidl Magyarország által forgalmazott borok közül három is sikert ért el: a Patrícius Borház 2013-as Tokaji Szamorodni-bora aranyérmet, a Garamvári Szőlőbirtok Extra Dry Pannon Imperial pezsgője ezüst, az ausztrál borvidékről származó Rosecreek Chardonnay  pedig szintén ezüstérmet kapott. Keresse díjnyertes borainkat áruházaink borsétányán és honlapunkon!

Lidl Horvátország panoráma kupon 2017

Horvátországi Lidl kuponok

2017.07.21.

10% kedvezmény-kupon azoknak, akik a horvátországi nyaralásuk során is a Lidl-ben vásárolnak

Weboldalunkon letölthető egy kedvezményre jogosító kupon, melyet kinyomtatva többször is felhasználhatunk horvátországi nyaralásunk során, ha Lidl-üzletekben vásárolunk. A kinyomtatott és kivágott kuponnal 10% kedvezménnyel vehetünk jégkrémet, valamint alkoholos és alkoholmentes italokat bármelyik horvátországi Lidl áruházban.

Az akció időtartama: 2017.07.17-től 2017.08.13-ig.

A kupon készpénzre nem váltható, értékéből készpénz vissza nem adható.

Tesztgyőztes Lovilio Mozzarella

Első helyen a Lovilio mozzarella

2017.07.20.

A Nosalty online receptoldal ezúttal különböző márkájú mozzarellákat tesztelt, melyek közül – holtversenyben – a Lidl sajátmárkás Lovilio mozzarella sajtja került az elsőhelyre.

A NoSalty legújabb terméktesztjén kilenc tehén-, és két bivalytejből készült egész (gömb) mozzarella került vizsgálat alá. A legnépszerűbb márkák között felállított rangsorban végül az első és a második helyen is holtverseny született.  A tesztelés során kiemelték a sajátmárkás Lovilio sajt közepesen puha, szálas, kellemes állagát és krémes, tejszínes, némileg sós, finom ízét.

Lidl Super Store design 2017

Szavazzon a Lidl-re!

2017.07.11.

A SuperStore 2017 Közönségdíj versenyen 2017. július 10. és 2017. július 24. között a Lidl Magyarország három áruházára is szavazhatnak!

Elindult a SuperStore 2017 Közönségdíj verseny a Trade Magazin Facebook-oldalán, melyen a Lidl Magyarország 3 áruházzal (Huszti úti, Margó Tivadar utcai és Hungária körúti áruházunk) is képviselteti magát!

Az a szerencsés pályázó, aki a legtöbb szavazatot kapja az alkalmazás felhasználóitól 2017. július 10 és 2017. július 24. között, megnyeri a "SuperStore 2017 Közönségdíj"-át.

A szavazás során mindhárom Lidl-üzletre lehet szavazni, de mindegyikre csak egy alkalommal.

Lidl 35. Balaton átúszás

Több mint 8000 résztvevő a 35. Lidl Balaton-átúszáson

2017.07.11.

A Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres távot több, mint 8000 vállalkozó kedvű úszó tette meg.

A Lidl az érkezőoldalon számos interaktív játékkal várta az úszókat és azok hozzátartozóit. Mindemellett a vállalat 40 sellyei kisgyereknek nyújtott életre szólóélményt a 35. Lidl Balaton-átúszáson: a gyerekek életükben először láthatták a Balatont! A Lidl a gyermekek különleges kirándulását a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal együttműködve valósította meg

Rosé fehérbor fröccs borvidék

Borkínálatunk már a honlapon is elérhető!

2017.07.10.

Elindult a lidl.hu bortematikájú oldala folyamatosan megújuló, hasznos tartalommal!

Mostantól a lidl.hu-n is tájékozódhatnak állandó borkínálatunkról. Az egyes borokhoz kapcsolódó leírások nagy segítséget nyújtanak abban, hogy minden alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb bort Bornagykövetünk, Herczeg Ágnes tanácsai révén pedig különlegességeket is megtudhatnak borainkról. Látogassanak el minél gyakrabban a lidl.hu/boraink oldalra, hogy értesülhessenek újdonságainkról!

Lidl 35. Balaton-átúszás logó

Július 9-én lesz a 35. Balaton-átúszás!

2017.07.07.

A szervezőbizottság döntött, és a 35. Lidl Balaton-átúszás július 9-én vasárnap kerül megrendezésre!

Az OMSZ siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján, a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével, a szervezőbizottság döntése szerint a 35. Lidl Balaton-átúszás július 9-én kerül megrendezésre. A víz várható hőmérséklete 25-26 C fok lesz. A délutáni bizonytalan időjárás miatt azonban 7:30-tól csak 12:00-ig lehet elkezdeni az úszást. Kérünk mindenkit, hogy érkezzen időben!

Lidl fesztmarket Efott Campus fesztivál 2017

Lidl FesztMarket az EFOTT és Campus fesztiválokon!

2017.07.07.

A jó árakért érdemes idén az EFOTT és Campus fesztiválokon is a Lidl FesztMarketben vásárolni, hiszen itt a fesztiválozók megtalálnak mindent, amire csak szükségük lehet!

A Fesztiválozókat további érdekes programokkal várjuk:

  • Lidl Konyha -> ahol el lehet készíteni az ebédet / vacsorát a Lidl FesztMarketben vásárolt friss alapanyagokból
  • Sztár Főzőshow -> ahol nagyszínpados fellépők mutatják meg kedvenc fogásaikat
  • Nyereménysarok -> ahol frissítőfesztivál-nyereményeket lehet nyerni
  • Karriersarok -> ahol a Lidl HR csapata várja az érdeklődőket, akik megismerkedhetnek a jövő videóinterjúztatási módszerével és munkatársaival
Lidl 35. Balaton-átúszás logó

A 35. Balaton-átúszás időpontja módosult

2017.07.06.

A július 8-ra tervezett Lidl Balaton-átúszás időpontját az időjárás előrejelzések alapján módosították.

Az OMSZ siófoki obszervatórium előrejelzése alapján a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével a szervezőbizottság döntése alapján a 35. Lidl Balaton-átúszás ezen a hétvégén várhatóan július 9-én, vasárnap kerül megrendezésre.

Campus fesztivál facebook instagram nyereményjáték 2017

Folyatódik a Lidl Vital-nyereményjáték! Fesztiválra fel!

2017.07.05.

Figyelje a Lidl Magyarország Instagram- és Facebook-oldalát!

Látogasson el a Lidl Magyarország Instagram- (LidlHU) és Facebook-oldalára, játsszon napi nyereményeinkért, és nyerje meg hétvégi meglepetés-fődíjainkat!

Mautner Zsófi élő főzés a facebook-on a Lidl konyhában

Élő főzés a Lidl Konyhában Mautner Zsófival

2017.07.04.

Mautner Zsófi vár július 6-án 19 órától mindenkit nagy szeretettel a Lidl Facebook oldalán!

"Ne feledjétek az élő receptvideó alatt a kommentben feltett kérdéseket megválaszolom, más recepthez, főzéshez kapcsolódóan is! Gyertek és készítsétek el velem a nyár legfinomabb sütés nélküli tortáját, amihez a hozzávalókat kedvezményesen vásárolhatjátok meg a Lidl-ben!

Szép hetet!"

Mautner Zsófi

Magyar görögdinnye gyümölcs

Kizárólag magyar dinnye a Lidl-ben!

2017.06.28.

A mai naptól kizárólag magyar dinnye érkezik a Lidl raktáraiba, egészen a hazai dinnyeszezon végéig. Az áruházlánc immár az ötödik szezonban részesíti előnyben a magyar termelőket. 

Évről évre nőa Lidl által értékesített, kiválóminőségűmagyar dinnye mennyisége: a 2016-os szezonban összesen 8388 tonna dinnyét adott el a bel-és külpiacokon az áruházlánc, 20 százalékkal múlva felül az előzőesztendőeredményét. Az áruházlánc stratégiai célja, hogy előnyben részesítse a magyar termelők áruit, így is javítva a magyar dinnyeágazat helyzetét.

Efott fesztivál facebook instagram nyereményjáték 2017

Indul a Lidl Vital-nyereményjáték!

2017.06.28.

Ezúttal Instagram-oldalunkon buzdítjuk játékra rajongóinkat.

Látogasson el a Lidl Magyarország Instagram-oldalára (LidlHU), játsszon napi nyereményeinkért, és nyerje meg hétvégi meglepetés-fődíjunkat!

Mautner Zsófi élő főzés a facebook-on a Lidl konyhában

Főzzünk együtt ismét!

2017.06.27.

Ismét Élő Főzés a Lidl Konyhában, 2017. július 6-án 19 órakor Mautner Zsófival!

Látogasson el a Lidl Facebook-oldalára, csatlakozzon az eseményhez!

Főzzön Zsófival, kérdezzen bátran, tanuljon új konyhai trükköket, amivel egyszerűen izgalmassá varázsolhatja a hétköznapi fogásokat!

A főzés témája: sütés nélküli desszert!

Várjuk 2017. július 6-án 19 órakor a Lidl Facebook-oldalán!

Lidl USA üzletnyitás tömeg

Sikeres áruháznyitás az USA-ban

2017.06.22.

Nagy sikerrel nyitották meg kapuikat az első Lidl-áruházak az Amerikai Egyesült Államokban

Virginiában és Dél-Karolinában kettő-kettő, míg Észak-Karolinában hat üzlettel várta a vásárlókat az amerikai Lidl.

Az áruházak kínálata minden városban nagy népszerűségnek örvend, a vásárlók hosszú sorokban, teli kosarakkal várták, hogy megvásárolhassák a kiválasztott termékeket.

Az esemény nem csak a helyszíneken aratott sikert, számos médiafelületen és a social mediaban is pozitív hírek jelentek meg az első Lidl-üzletek megnyitásáról.

A vásárlók körében a friss termékek, valamint a péksütemények bizonyultak a legnépszerűbbnek, amely azt mutatja, hogy az amerikai áruházak egy versenyképes, a vásárlói igényeknek megfelelő kínálatot tudnak biztosítani.

Lidl dolgozó karrier AGM

Jobline Női Karriernap 2017

2017.06.22.

A Lidl Magyarország  csapata  is részt vett idén a negyedik Jobline Női Karriernapon.

A június 10-én szombaton, a Millenáris B épületében megrendezett rendezvényen a Lidl Magyarország is képviseltette magát. Az egyedülálló atmoszférájú rendezvény célja a tudatos nők megszólítása volt. A Karriernapra felállított Lidl Kávézóban családias légkörben, kifejezetten nőknek szóló karrierlehetőségekkel és személyes tanácsadással találkozhattak az érdeklődők.

Tesztgyőztes Argus Maestic sör

Az Argus sör ismét a legjobb!

2017.06.20.

A Pénzcentrum.hu legújabb terméktesztjén dobozos és üveges söröket vizsgált.

A weboldal vaktesztjén 8 különböző sörmárka üveges és dobozos kiszerelését vizsgálták, melyeket 1-től 5-ig terjedő skálán értékeltek. Az összesített rangsorban a Lidl saját márkás üveges söre, az Argus nyerte el az első helyet, melyet ugyanezen márka dobozos kiszerelése követ. A dobozos és üveges sörök harcát a különböző sörmárkákat összesítve az üveges sörök nyerték meg. Nagy öröm számunkra, hogy az online termékteszten a Lidl egyik saját márkás termékének kétféle kiszerelése is győzelmet aratott!

Lidl DVD Verdák 3 nyereményjáték 2017

Csapjon le a 100 db páros mozijegy egyikére a Verdák 3 című mozifilmre!

2017.06.15.

Vásároljon 1 db-ot bármely Disney Pixar DVD-ből, és küldje el a vásárlást igazoló blokkról készült fényképet az info@provideofilm.hu e-mail címre. 

Az első 100 beküldő ajándék páros mozijegyet kap. Az akció a készlet erejéig tart. Szabályzat letöltése

Lidl 35. Balaton-átúszás logó

A Lidl Balaton-átúszás kampánynagykövete Risztov Éva!

2017.06.14.

A 35. Lidl Balaton-átúszást neves hazai sportolók bevonásával, sajtótájékoztatókeretei között jelentették be. A magyarországi tömegsportok egyik legnépszerűbb eseményére több mint tízezer indulót várnak a szervezők.

A nyíltvízi úszás olimpiai bajnoka Risztov Éva, a Lidl kampánynagyköveteként a felkészülési időszakban profi tanácsokkal látja el az úszókat, melyek segítségével a fizikai és szellemi kihívással könnyebben birkózhatnak meg az úszók. Az eseményre az idei évben is több mint tízezer indulót várnak, akik az 5200 méteres távot biztonságos körülmények között teszik meg. A 35. Lidl Balaton-átúszást idén július 1-jén szervezik meg.

Ötszörös Superbrands díjas a Lidl Magyarország

Ismét Superbrands díjas a Lidl

2017.06.12.

Ötödik alkalommal vehette át a Lidl Magyarország a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkának járó elismerést.

A Lidl Magyarország 2017-ben ismét elnyerte a Superbrands díjat! A neves védjegy szakértői bizottsága idén tizenharmadik alkalommal méltatta a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat, a Lidl pedig immáron ötödik alkalommal vehette át a kitüntetést. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét.

Megbízható munkaadó 2017 2018

"Megbízható Munkaadó" minősítés a Lidl-nek

2017.06.09.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által meghirdetett pályázaton a Lidl Magyarország megkapta a "Megbízható Munkaadó" címet

A minősítést a Kamara által felkért zsűri olyan vállalatoknak ítélte oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A minősítéssel a Kamara segíteni kívánja a vállalatokat a szakember-utánpótlás hosszú távú biztosításában. A vállalat minden munkavállalójának nevében szeretnénk megköszönni az elismerést!

Lidl logo placeholder

Találkozzunk a Jobline Női Karriernapon!

2017.06.08.

Június 10-én, szombaton mindenkit nagy szeretettel várunk a Jobline Női Karriernapján, a Millenáris B épületében, a Lidl standjánál!

A karriernapon az érdeklődők előadások, workshopok és személyes tanácsadások során tájékozódhatnak kifejezetten nőknek szólókarrierlehetőségekről, valamint megismerkedhetnek számos családbarát kezdeményezést is. A rendezvényen a részvétel ingyenes, találkozzunk június 10-én a Lidl standjánál! További információt itt találhat!

Tesztgyőztes Pilos poharas tejföl

Tesztgyőztes tejföl a Lidl-től

2017.06.08.

A Lidl sajátmárkás Pilos tejföle került ki győztesként egy online termékteszten

A nosalty.hu munkatársai a nem teljes körűés nem reprezentatív termékteszten hét különböző20 százalékos zsírtartalmúterméket hasonlítottak össze. A Lidl Pilos tejföle krémesen lágy, krémsajtos állaga és tejszínes íz világa miatt nyerte el a legtöbb pontot. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Minden nap Lidl nap nyereményjáték logó 2017

Gratulálunk a nyerteseknek!

2017.06.06.

Eddigi legnépszerűbb nyereményjátékunk véget ért, a nyerteseknek ezúton gratulálunk:

  • Bódi László – Makó
  • Szőke-Nagy Eszter – Dévaványa
  • Kovács István – Budapest
  • Tóth Krisztina – Göd
  • Ádám Attila – Budapest

Nyereményük fejenként 1.000.000 Ft Lidl kártyán!

Köszönjük Vásárlóinknak a lelkes részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Ne feledjék: hozzánk minden nap megéri betérni!

Content Marketing Award 2017 Ezüst díj lidl konyha

Content+Marketing Award ezüst díj a Lidl-nek!

2017.06.01.

A Kreatív content marketing versenyén kiskereskedelmi kategóriában nyert ezüst díjat a Lidl pályázata.

A Kreatív szaklap negyedik alkalommal rendezte meg content marketing versenyét, melyre az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői. A verseny célja az volt, hogy díjazza azokat a médiamegoldásokat, amelyek úgy szolgálják ki kreatívan a hirdetői igényeket, hogy közben minőségi tartalmat kínálnak a fogyasztóknak. A zsűri elismerését a Lidl Magyarország a Lidl Konyha content platform megújításáról írt pályázatáért kapta. A modernizálás során a Lidl elsősorban a sokszínűséget helyezte előtérbe, melynek részeként a heti két Lidl-szakácstól származó receptvideót megújította, valamint hétről-hétre megújuló, színes magazintartalmakkal, extra szezonális receptekkel és nyomtatható bevásárlólistával várja az oldalra látogatókat.

A Content+Marketing díjas lidlkonyha.hu az alábbi itt tekinthető meg.

Családi bevásárlás anyuka gyerekek kisfiú kislány

Gyermeknapi meglepetések az üzletekben

2017.05.30.

Május utolsó vasárnapja a gyermekekről szól. Ezért május 28-án a Lidl apró meglepetésekkel kedveskedett kicsiknek és nagyoknak.

Ezen a napon minden gyermekeket egy gyümölcsszelettel és egy almával leptünk meg, ezen kívül a szülők kifejezetten a kicsik részére összekészített, egészséges zöldség- és gyümölcstermékeket is vásárolhattak a készlet erejéig.

Kislány fekszik a füben gyümölcsökkel

Térjen be hozzánk gyermeknapon is!

2017.05.26.

Május 28-án gyermeknap alkalmából egészséges meglepetéssel várjuk a kicsiket minden üzletünkben!

Tchibo 25 éves nyereményjáték

Nyerjen a 25 éves Tchiboval

2017.05.29.

Vásároljon bármilyen Tchibo márkájú kávéterméket a Lidl üzleteiben a nyereményjáték ideje alatt és nyerje meg Fődíjunkat, vagy a további 25 db ajándékunk egyikét!

Nyereményjáték ideje: 2017. június 1. 06:00 óra – 2017. június 21. 24:00 óra

Részvétel feltételei:
Regisztráljon az alábbi oldalon, és töltse fel a vásárlást igazoló blokkról a megadott adatokat!
Regisztráció: 2017. június 1. 06:00 – 2017. június 22. 24:00

Azon vásárlók akik legalább 2 blokk adataival pályáznak, résztvesznek a Fődij a sorsolásán is!

Sorsolás ideje: 2017. június 26.

Részletek >
Lidl 35. Balaton-átúszás logó

A nagy vizes kihívás: 35. Lidl Balaton-átúszás

2017.05.23.

Idén is közel tízezer indulót várnak Magyarország ikonikus és bakancslistás nyári sporteseményére, melynek idén elsőalkalommal a Lidl Magyarország lesz a névadószponzora.

Az Balaton-átúszás 2017. július 1-én kerül megrendezésre, az úszók az 5,2 km-es távot Révfülöp és a balatonboglári Platán strand között teszik meg. Az előnevezés elindult (balaton-atuszas.hu), de a helyszíni nevezésre is lesz majd lehetőség. A Lidl számára nagy megtiszteltetés, hogy a vállalat életében elsőalkalommal egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkezősporteseményt támogathat. 

Minden nap Lidl nap nyereményjáték logó 2017

Ne felejtse el feltölteni kódját!!

2017.05.22.

Ma (2017. május 22.)  éjfélig lehet feltölteni a vásárlások alkalmával kapott sorsjegyeken szereplőkódokat, a nyeremény 5x1 000 000 forint Lidl -kártyán!

Sok szerencsét kívánunk!

Grillezés grillkolbász húsok Grill&Fun

Mindenünk a grillezés!

2017.05.11.

A Lidl-nél mindent megtalál, amire szüksége lehet egy tökéletes grillezéshez!

Készüljön fel velünk a grill-szezonra, és válogasson a grillezéshez szükséges termékeink széles választékából, melyek között mindent megtalálhat a grill húsoktól a grill sajton át a legváltozatosabb grillfűszerekig! Állandó grill kínálatunkról és Széll Tamás grill tippjeiről itt tájékozódhat.

Lidl Joy-napok 2017

Joy napok 2017. május 12-14.

2017.05.10.

20% kedvezmény minden CIEN márkájútermékre.

Keresse a kedvezményt biztosítókuponokat a májusi Joy magazinban, a Glamour kuponfüzetben, és vásároljon 20% kedvezménnyel CIEN márkájútermékeket! Beváltás 2017. május 12-14. között.

Tesztgyőztes Dentalux Sensitive plus complex 5 fogkrém

Újabb aranyérmes Lidl termék

2017.05.09.

Német termékteszten győzedelmeskedett a Lidl sajátmárkás fogkrémje!

A német Stiftung Warentest magazin 10 fogkrémet vizsgált meg négy különbözőszempont alapján. A termékteszt eredményeként a Lidl sajátmárkás Dentalux Complex 5 Sensitive Plus fogkrémje került ki győztesként. A tesztről magyar nyelven bővebben itt olvashat.

Tesztgyőztes Bellarom egész mogyorós étcsokoládé

Édes a sajátmárkás győzelem!

2017.05.05.

A Lidl sajátmárkás Bellarom mogyorós csokoládéja a dobogó legfelső fokán

A mindmegette.hu munkatársai ezúttal a mogyorós csokoládék tesztelése mellett döntöttek. Összesen 14 különböző márkájú csokit kóstoltak, melyek közül a Lidl sajátmárkás Bellarom törökmogyorós csokoládéja került ki győztesként. A tesztelők a 45%-os kakaó és 27%-os mogyoró tartalma mellett a csokoládé kellemes illatát és finom törökmogyoró ízét emelték ki. A tesztet itt tekinthetik meg.

Az év boltja 2017

Év boltja díjak a Lidl-nek!

2017.05.02.

Két áruházával nyert díjat a Lidl Az Év Boltja versenyen 

A neves FMCG és marketing szakemberekből álló zsűri a Lidl Magyarország Hungária körúti áruházának ítélte Az Év Boltja elismerést a "Legkörnyezetbarátabb üzlet" kategóriában, a Margó Tivadar utcai áruház pedig "Friss áru" különdíjban részesült.

Kisfiú zöldalmát tart Egészségnap

Ismét Egészségnap

2017.04.27.

Ezúttal a XIV. kerületi Munkácsy Mihály Általános Iskolában várjuk színesebbnél színesebb programokkal a mozogni és tanulni vágyógyerekeket. 

Az április 28-án megrendezésre kerülőesemény középpontjában a megszokott módon az egészségtudatos táplálkozás és az egészséges életmódra valónevelés lesz. A programok lebonyolításában ismételten az MDOSZ és a Vitakid szakemberei lesznek segítségünkre.

Lidl logo placeholder

Május 1-jén zárva tartunk

2017.04.27.

A Lidl Magyarország üzletei a május 1-jei ünnepnapon zárva tartanak.

Május 2-a, keddtől országszerte a már hétköznapokon megszokott nyitva tartással várjuk minden kedves vásárlónkat. A nyitva tartási rend üzletenként eltérő lehet, bővebb információért kattintson az üzletkeresőre, melyen keresztül részletesen tájékozódhat egyes üzleteink nyitva tartási idejéről.

Az ország kedvenc boltja szavazás femcafe.hu

Szavazzon a Lidl-re!

2017.04.20.

Magyarország kedvenc boltját keresi a Femcafe.hu

Az online magazin szerkesztősége kilenc közismert bolthálózatot választott ki, amelyek közül a legkedveltebbet keresik. A szavazás 2017. április 16., 08:00 órától 2017. május 1., 20:00 óráig tart. Kattintson és szavazzon Ön is a Lidl-re!

SZAVAZOK!
Minden nap Lidl nap nyereményjáték logó 2017

Térjen be hozzánk, minden nap megéri!

2017.04.19.

Április 24. hétfőtől nagyszabású nyereményjátékot indítunk, melyben minden vásárlónknak egy hónapon keresztül (2017. április 24-től 2017 május 21-ig) sorsjegyet ajándékozunk.

A sorsjegy azonnali nyereményei: kedvelt termékeink vagy 500 forintos Lidi-vásárlási utalvány.

Amennyiben a sorsjegy lekaparása után kódszámot talál, nevezzen online vagy SMS-ben az 5 x 1 millió forintos fődíjért Lidl-kártyán!

Az év boltja 2017 közönségszavazás

Év Boltja 2017 közönségszavazás!

2017.04.18.

A Lidl Magyarország 3 kategóriában is a döntősök közékerült az Év Boltja 2017 versenyében

Lezárult Az Év Boltja 2017 verseny zsűrizése és elindult az online közönségszavazás. Az Év Boltja 2017 verseny szakértőzsűrijének értékelése alapján a Lidl üzleteire a következőhárom kategóriában lehet szavazni.

• A legkörnyezetbarátabb Lidl üzlet (338-as számúHungária körúti üzlet, Budapest)
• Lidl a magyar termékekért (177-es számú, Huszti úti Lidl üzlet, Budapest)
• Lidl Garancia a frissességre (109-es számú, MargóTivadar utcai Lidl, Budapest)

Támogassa Ön is szavazataival a Lidl-t, hogy minél többen megismerjék azokat az értékeket, melyeket a Lidl minden üzlete képvisel! A közönségszavazás határideje: április 20. (csütörtök) 16:00. 

SZAVAZOK!
Kislány húsvéti tojásokkal kosárral

Húsvéti nyitvatartás

2017.04.12.

A húsvéti ünnepek alkalmával a Lidl üzletek április 14-én nagypénteken, 16-án húsvétvasárnap, valamint 17-én húsvéthétfőn zárva tartanak.

Április 15-én szombaton a megszokott nyitva tartással várjuk vásárlóinkat.

Ezúton kívánunk minden kedves vásárlónknak Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Bestbuy award Legjobb ár minőség arány

Idén is a legjobb ár-minőség arány győztese a Lidl!

2017.04.11.

A Lidl Magyarország idén is megnyerte a BestBuy díjat.

A díj alapja az ICERTIAS svájci kutatóintézet 2017 februárjában végzett 1200 fős, nem reprezentatív, online piackutatása.

A felmérésben internetes felhasználókat kérdeztek meg arról, hogy melyik cég, szolgáltatás vagy termék esetén gondolják, hogy a legjobb ár-minőség arányt képviseli.

A kitöltők szerint a magyar piacon megtalálhatótermékek és szolgáltatások közül összességében a Lidl képviseli a legjobb ár-minőség arányt.

Tesztgyőztes Argus pasztőrizálatlan sör

Újabb termékgyőzelem: első helyen az Argus sör

2017.04.10.

A Pénzcentrum.hu weboldal újabb terméktesztjén ezúttal a sörök kerültek vizsgálat alá

A Pénzcentrum legújabb vaktesztjén 15 tesztelőnek 1-től 5-ig terjedőskálán kellett pontoznia a legnépszerűbb magyar, illetve saját márkás diszkont söröket. Az elsőhelyezett a Lidl-ben kapható Argus sör lett 50,5 ponttal, utolsóhelyen pedig egy alkoholmentes sör végzett. Nagy öröm számunkra, hogy az online termékteszt során ismét a Lidl egyik saját márkás terméke aratott győzelmet! A teljes tesztet itt találja.

Tesztgyőztes kakaós csiga pékáru

Első helyen a Lidl kakaós csiga

2017.04.07.

A Bors magazin vaktesztjén több népszerűterméket is maga mögéutasított a Lidl helyben sütött kakaós csigája

A Bors magazin által rendezett termékteszten öt zsűritag öt közkedvelt kakaós csigát vizsgált. Az ízben, megjelenésben és méretben is eltérőtermékeket egytől tízig terjedőpontrendszerrel rangsorolták. A győztes a Lidl helyben sütött péksüteménye lett, amely telt, kakaós ízével és kedvezőméretével vívta ki az elsőhelyet.

Lidl Ceglédi úti üzlet újranyitás 2017

Újranyit a Ceglédi úti üzletünk

2017.04.05.

Április 6-án csütörtökön 06:30-kor újra megnyitjuk a 232-es (Budapest, Ceglédi út 1-3.) üzletünket.

Véget ért a felújítás, a március 5-én bezárt Ceglédi úti áruházunk új, modern megjelenéssel, vásárlóbarát kialakítással várja régi-új vásárlóit. A közel egy hónapig tartó felújítás és az azt követő műszaki átadás után, 04.06. csütörtökön számos kiemelt akcióval és különböző programokkal (pl.: szerencsekerék, lufiosztogatás, termékkóstoltatás) várjuk kedves vásárlóinkat.

Lidl Csapd le nyuszi játék húsvéti applikáció

Elindult a Lidl húsvéti applikációja!

2017.04.04.

Játsszon memóriajátékunkkal és nyerjen Deluxe-ajándékcsomagot az ünnepekre!

Április 3-án indult Facebook-os applikációnk keretében játszva nyerhet! Látogasson el oldalunkra, tesztelje memóriáját, és legyen Ön is a szerencsés napi nyertesek egyike, vagy vigye el a főnyereményt, egy húsvéti Delux-termékeinkből összeállított ajándékcsomagot! A mobil verziót itt érheti el!

Játékra fel! >
Tesztgyőztes Favorina csokoládényúl csokinyuszi

A legfinomabb sajátmárkás csokinyuszi

2017.04.04.

Újabb sajátmárkás Lidl termék, a Favorina csokinyuszi teljesített kiemelkedően egy online termékteszten. 

Ezúttal a Húsvét elengedhetetlen édességét, a csokinyuszit vették górcső alá a divany.hu tesztelői. A különböző márkás és sajátmárkás csokikat íz, benyomás és állag alapján pontozták. A tesztelt sajátmárkás termékek közül a Lidl Favorina csokinyuszija szerepelt a legjobban. A terméktesztet itt tekinthetik meg.

Lidl Glamour-napok 2017

Glamour napok 2017. április 6-9.

2017.04.04.

20% kedvezmény LIVERGY és CIEN márkájú termékekre.

Keresse a 20% kedvezményt biztosító kuponokat az áprilisi Glamour magazinban, a Glamour kuponfüzetben! Beváltás 2017. április 6-9. között.

Blue mobile logó

22% kedvezmény blue mobile-osoknak!

2017.03.29.

Március 23-tól Magyarországon egyedülálló akciót vezetett be a Lidl. 

A blue mobile-os ügyfelek egyenlegük feltöltésével a Lidl áruházakban egy időben vásárolt megjelölt termékekre 22%-os kedvezményt kapnak. Ahhoz, hogy a vásárlók a kedvezményben részesüljenek annyit kell tenniük, hogy a Lidl-ben történő bármilyen összegű egyenlegfeltöltésük mellé az áruházban megvásárolják az erre az akcióra kijelölt terméket vagy termékeket. 

Általános iskola egészségnap 2017

Újabb sikeres Egészségnap!

2017.03.29.

A március 24.-én megrendezésre került Egészségnapon színes, gyermekbarát programokkal, prevenciós tanácsadással, és szűrővizsgálatokkal telt meg a Homoktövis Általános Iskola.

A családbarát programok alkalmával a látogatók ingyenes egészségügyi szűréseken, pl. vércukor-, koleszterin- és vérnyomásmérés, illetve tanácsadásokon vehettek részt vagy egészséges smoothie italokkal frissíthették fel magukat. A kicsiket többek között mászófallal, zöldségszobrászattal, arcfestéssel és óriás társasjátékkal vártuk. A rendezvényen ismét nagy segítségünkre voltak a Vitakid és az MDOSZ szakemberei.

Gloval CSR Award 2017

Ismét a Lidl Magyarország nyerte a Global CSR Awards-ot

2017.03.21.

A Lidl Magyarország 2017-ben is elnyerte a Global CSR Excellence & Leadership Awards díjat „Legjobb munkahelyi gyakorlatok” kategóriában.

Az elismeréssel a munkavállalók megbecsülésére irányuló törekvéseket díjazták. A tavalyi FMCG szektor legjobb CSR gyakorlataiért járó díjat követően 2017-ben a "Legjobb munkahelyi gyakorlatok" kategóriában nyerte el a vállalat a rangos nemzetközi díjat. A "Global CSR Excellence & Leadership Awards" a legjobban megvalósított társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódó programok díja, melyet 2012 óta adnak át a díjazottaknak évről évre a CSR Világnapján.

Employer Branding Díjátadó Bronz Oklevél

Employer Branding bronz díjat nyert a Lidl

2017.03.21.

A Lidl Magyarország az Employer Branding Award 2016 díjátadón bronz díjat nyert nagyvállalati kategóriában!

Az MPRSZ Employer Branding Tagozata második alkalommal hirdette meg az Employer Branding Award-ot. A pályázat Magyarországon egyedülálló módon, a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat jutalmazta. A szakmai zsűri 8 szempont mentén értékelte a pályázatokat. A rendezvényen azok a vállalatok részesülhettek kitüntetésben, akik a tavalyi év során kiemelkedő munkáltatói márkaépítésükkel mutattak példát a munkaerőpiac többi szereplője számára.

Deluxe Májpástétom ünnepi étel

Különleges ízek húsvéti fogásokhoz

2017.03.16.

Minőségi Deluxe termékeinkkel bármely húsvéti ünnepséget emlékezetessé varázsolhat!

Keresse Ön is március 20-a hétfőtől minőségi Deluxe termékeinket üzleteinkben, és tegye különlegessé ünnepi asztalát finomságainkkal! További ajánlatainkról aktuális szórólapunkban vagy honlapunkon tájékozódhat

Magyar kokárda Március 15 munkaszüneti nap

Március 15-én zárva tartunk

2017.03.14.

A Lidl Magyarország üzletei a március 15-i nemzeti ünnepnapon zárva tartanak.

Március 16-a csütörtöktől országszerte a már hétköznapokon megszokott nyitva tartással várjuk minden kedves vásárlónkat. A nyitva tartási rend üzletenként eltérő lehet, bővebb információért kattintson az üzletkeresőre, melyen keresztül részletesen tájékozódhat egyes üzleteink nyitva tartási idejéről.

Energy Globe díj 2017

Energy Globe-díjas a Lidl!

2017.03.08.

Vállalatunk két kategóriában is a legjobbnak bizonyult a fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi eseményének magyarországi versenyén.

Az Energy Globe Magyarország versenyén a Lidl két kategóriában is elnyerte a rangos Energy Globe- díjat. A Hungária körúti üzletünk fejlesztéséről benyújtott pályázatunk kapta a leginnovatívabb fenntarthatósági projektnek járó díjat vállalati kategóriában, valamint az összesített legtöbb közönségszavazatot is a Lidl nyerte el. Az Energy Globe a fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi díja, melynek célja, hogy a legkiemelkedőbb fenntarthatósági kezdeményezéseknek nyilvánosságot és elismerést biztosítva hozzájáruljon a környezettudatos szemlélet népszerűsítéséhez. A pályázók három - vállalati, önkormányzati és a jövő generáció szemléletformálását célzó-  kategóriában, összesen közel 100 energiahatékonysági és fenntarthatósági projekttel neveztek.  

Köszönjük mindenkinek  a támogatást, aki szavazatával hozzájárult vállalatunk sikeréhez!

Az év terméke díj 2017 díjátadó

5 kategóriában Év Terméke-díjas a Lidl!

2017.03.08.

A Lidl Magyarország 13 terméke, 5 kategóriában – sajt, bio sütési alapanyag, reform élelmiszer, gluténmentes termékcsalád, felvágott – nyerte el az Év terméke 2017 díjat. 

Az Év Terméke díj a világ legrangosabb innovációs termékdíjazási rendszere, ami a fogyasztók véleményén alapul. A termékek nevezését követően egy szakmai zsűri előszűrte a jelentkezéseket, majd a 75 éves múlttal rendelkező GfK Hungária piackutató intézet által végzett 2000 fő megkérdezésén alapuló közvélemény-kutatás során maguk a fogyasztók választották meg Az Év Termékeit. A Lidl Magyarország a Bluedino laktózmentes sajtával, a Castello - Bio termékcsalád, a Castello - Fit&Well termékcsalád, a Castello - Gluténmentes termékcsalád, valamint a Pikok - Pannónia termékcsalád termékeivel vívta ki a vásárlók elismerését.

Kozmetikai tükör szépítkezés bőrápolás kozmetika

Ingyenes Bőrápolás kurzus a Lidl-től

2017.03.01.

A Lidl Akadémia 2017-es évindító rendezvényén ezúttal a hölgyeknek szeretnénk kedveskedni! A március 4-i Bőrápolás kurzus a L’office konferencia központban kerül megrendezésre.

A Lidl Akadémia második állomásán bőrápolással kapcsolatos kérdéseket és tévhiteket vesszünk górcső alá. A kurzuson bőrgyógyász és kozmetikus szakemberek előadásain számos, a bőrápolással kapcsolatos tévhitet döntünk meg, valamint olyan hasznos tanácsokat hallgathatunk meg, melyek hozzájárulnak a mindennapos megfelelő bőrápoláshoz. A rendezvényen a részvétel ezúttal is ingyenes! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk március 4-én a Paulay Ede u. 55. szám alá. Jelentkezésért és bővebb információért kattintson az alábbi linkre: www.lidlakademia.hu

Lidl Maggi nyereményjáték

Nestlé – Lidl – Maggi Ízvarázs nyereményjáték

2017.03.01.

Vásároljon 2 db bármilyen Maggi terméket, és ajándékba adunk mellé egy 75 g-os Maggi Ízvarázs sok zöldséggel terméket!

Széll Tamás a Lidl konyha szakácsa

Hogyan készüljünk a pénteki Facebook live főzésre?

2017.02.22.

Tamás megosztotta velünk, hogy mit főzhetünk vele február 24-én, pénteken 19 órától élőben a Lidl Facebook oldalán: tejszínes-zöldséges csirkecombfilét basmati rizzsel és salátával

Nézze meg Tamás bevásárlós videóját, amiben szakácsunk megosztja, hogy mikkel érdemes készülni a pénteki élő show-ra!

Jó készülődést!

Lidl Farsang Áll a jelmezbál facebook applikáció

Lidl Farsang! Áll a jelmezbál!

2017.02.21.

Elindult a Lidl farsangi applikációja.

Jelmezt öltöttek a Lidl Farsang sztárvendégei, hogy versenybe szálljanak a legegyedibb kosztüm díjáért. Döntse el Ön, ki nyerjen, adja le szavazatát Facebook- oldalunkon, és vegyen részt a napi sorsoláson az 5.000 Ft értékű Lidl ajándékutalványért! 

Tovább a facebook applikációhoz >
Széll Tamás a Lidl konyha szakácsa főz

Főzzenek együtt Széll Tamással!

2017.02.17.

Csatlakozzanak február 24-én 19 órától az első Facebook Live közvetítésünkhöz, és főzzenek együtt a bajnok szakáccsal! Kövessék a Lidl Facebook oldalát, ahol Széll Tamás élő adásban készíti el a Bocuse d'Or verseny ihlette receptjét. Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk!

Tovább a lidl facebook oldalára >
Boríték ajándék levél szív valentin nap

Valentin-nap a Lidl-lel!

2017.02.14.

Vegyen részt nyereményjátékunkon és nyerjen ajándékcsomagot Valentin-napra!

Ha még nincs ajándékötlete a szerelmesek napjára, látogasson el Facebook-oldalunkra, válaszoljon kérdésünkre kommentben ma 17.00 óráig, és legyen Ön az 5 szerencsés egyike, aki Valentin-napi nyereménycsomaggal gazdagodik!

Mutasd a sportod Lidl nyereményjáték 2017

Sportoljon a Lidl-lel!

2017.02.07.

Mutasd a sportod! nevű kampányunk keretében Ön is megmutathatja, hogyan őrzi meg egészségét!

Február 6-án indult Facebook-os applikációnk segítségével a mindennapi sportolás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet. Látogasson el Facebook-oldalunkra, töltsön fel egy képet, melyen megmutatja, mi az Ön sportja, és nyerjen Crivit-ajándékcsomagot, vagy vigye el a főnyereményt, egy 30.000 Ft értékű vásárlási utalványt. Sportra fel!

Tovább a játékhoz >
Kisfiú zöldalmát tart Egészségnap

Újabb sikeres Egészségnap

2017.02.03.

Nagy sikerrel zárult a február 3-án megrendezésre került Egészségnap, melyet az V. kerületi Hild József Általános Iskolában szerveztünk meg.

A belvárosi Egészségnapon interaktív játékokkal és szűrővizsgálatokkal vártuk az érdeklődőket. Az esemény középpontjában ismételten az egészséges, vitamindús táplálkozás, és a téli testmozgás fontossága állt. A gyerekek körében az aktivitástok közül a falmászás, a jégkorcsolyázás és az arcfestés bizonyult a legnépszerűbb programnak.

Lidl QUDAL 2017 Top Quality Medal

Qudal-díjas a Lidl!

2017.02.03.

Vállalatunk kiváló minőségű saját márkás termékei 19 kategóriában győzedelmeskedtek.

A díj alapja az ICERTIAS kutatóintézet 2016 őszén végzett piackutatása, melynek fókuszát a saját márkás termékek minősége képezte.
A kutatásban internetes felhasználókat kérdeztek arról, hogy vásárlásaik során a különböző termékeket hol szerzik be. 43 termékkategóriát vizsgáltak, melyből a Lidl 19 kategóriában győzött!

Pár borral koccint nő férfi bor boros pohár

Borok Magyarország zamatával!

2017.02.02.

Február 2-től kiváló minőségű magyar vörös, fehér és rozé borok a Lidl üzleteiben!

A Lidl Magyarország elkötelezett a magyar bortermelők és borok támogatása iránt, ezért vásárlóink február másodikától, csütörtöktől ismét kitűnő minőségű magyar borokkal ismerkedhetnek meg üzleteinkben. Az Eszterbauer borászat Káferka és Komám nevű minőségi borait pedig kizárólag nálunk találhatják meg. Látogassanak el üzleteinkbe és találja meg Ön is a számára legmegfelelőbb borfajtát!

Tesztgyőztes Chene d'Argent Camembert sajt

Első helyen a Lidl camembert sajtja!

2017.01.26.

Újabb Lidl-termék szerepelt kiemelkedően egy online termékteszten, ezúttal a Chene d' argent camembert sajtot díjazták.

A Lidl Franciaországban készült terméke nyolc féle natúr camembert sajt közül került ki győztesként. A termékteszten kiemelték, hogy a Chene d' argent camembert nem csak kitűnőár-érték arányával a mezőny legjobbja, de kellemes ízvilága, és közepesen lágy állaga is magával ragadó. A tesztet itt tekinthetik meg.

Széll Tamás Bocus d'Or 2017

Gratulálunk Széll Tamásnak, a Lidl szakácsának!

2017.01.26.

Széll Tamás, a Lidl szakácsa és a magyar csapat hihetetlen teljesítményt nyújtott a Bocus d'Or nemzetközi szakácsversenyen. Gratulálunk Tamásnak és csapatának a rangos 4. helyezésért!

Lidl Energy Globe szavazás 2017

Szavazzon a Lidl boltjára az Energy Globe versenyen!

2017.01.24.

A Lidl Magyarország bejutott az egyik legrangosabb nemzetközi fenntarthatósági/energiahatékonysági verseny magyarországi döntőjébe, azaz a legjobb 3 pályázó közé!

Az E.ON Energy Globe versenyre a 338-as Hungária körúti áruházunkkal vállalati kategóriában pályáztunk. A 2016 októberében megnyitott üzletünkben korszerű megoldásokkal csökkentettük a fűtési hőigényt és a villamos energia fogyasztást. A díj kategórianyerteséről közönségszavazás dönt, amely a www.energy-globe.hu/kozonsegszavazas oldalon, ahol február 13-ig lehet szavazni. Támogassák Önök is szavazataikkal a Hungária körúti üzletünk pályázatát!

Széll Tamás a Lidl konyha szakácsa főz

Közvetítés Széll Tamás Bocuse d'Or-os szerepléséről

2017.01.24.

Szakácsunk Széll Tamás  a mai és holnapi napon megméretteti  magát a világ legrangosabb szakácsversenyének döntőjén a Bocuse d'Or-on Lyonban.

Az eseményről exkluzív helyszíni felvételekkel folyamatosan tudósítunk.

Szurkoljunk együtt Széll Tamásnak, a Lidl szakácsának!

Crivit hozza magát lendületbe logó

Crivit-tel az egészségért

2017.01.19.

Január 9-én indult Crivit Facebook-játékunkkal 4 héten keresztül ösztönözzük sportolásra egészségtudatos vásárlóinkat.

Lidl Vital sport és egészségmagazinunkban bárki megtalálhatja a neki való kikapcsolódást, legyen szó akár extrémsportról, vagy frissítő kocogásról. A Lidl hivatalos Facebook-oldalánminden héten felteszünk egy sporttal kapcsolatos, egészségtudatos kérdést, melyre a helyes választ adók között Crivit nyereménycsomagot sorsolunk. Ne maradjon le Ön sem, látogasson el Facebook-oldalunkra és lendüljön formába velünk!

Lidl logo placeholder

Sikeres volt az Óbudai Egészségnap

2017.01.19.

Nagy sikerrel zárult az ötödik alkalommal megrendezésre került Egészségnap az óbudai Aqincum Angol- Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában.

A programok az intézmény közösségi tereiben, a tornateremben, az aulában, és az udvaron zajlottak. A legnépszerűbb aktivitások sorába tartozott a jégpálya, a mászófal, a virtuális konyha, de a trükkös biciklivel való versenyzés is sok kisgyerek arcára mosolyt csalt. A családbarát programok alkalmával a látogatók ismét részt vehettek ingyenes egészségügyi szűréseken és tanácsadásokon.

Kisfiú zöldalmát tart Egészségnap

Egészségnap Óbudán

2017.01.12.

Az év első Egészségnapján január 13-án, pénteken ezúttal az óbudai az Aqincum Angol- Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába látogatunk.

Délelőtt fél9 és délután négy óra között ismételten színes játékokkal és nyereményekkel várunk minden kedves érdeklődőt. A már megszokott smoothie kóstolás, arcfestés és óriás társasjátékok mellett, jégpályával, mászó fallal kedveskedünk a gyerekeknek. A felnőttek pedig az iskola aulájában kialakításra kerülő szűrőállomásokon és tanácsadó pontokon gazdagodhatnak hasznos információkkal az egészségtudatos életmóddal kapcsolatban.

Tesztgyőztes Pikok Bécsi Roppanós

Újabb tesztgyőztes termék: Pikok bécsi roppanós

2017.01.03.

A Pikok bécsi roppanós termékünk első helyet végzett a Mindmegette.hu szilveszteri virsli tesztjén.

A Mindmegette.hu tizenhárom virslit tesztelt a szilveszteri virslik minőségi versenyén, ahol a Lidl minőség ismét díjazásra került! A tesztet itt tekinthetik meg.