Bolognai párna
Összetevők: búzaliszt, 30% bolognai töltelék {27% darált sertéshús [70% sertéshús, 30% sertésszalonna], 18% sűrített paradicsom, 18% ketchup [paradicsomsűrítmény, cukor, ételecet, keményítő, étkezési só, fűszerkivonat], ivóvíz, morzsa [búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei; lisztkezelőszer: aszkorbinsav; enzimek /glutént tartalmaz/)], vöröshagymapor, cukor, étkezési só, sárgarépapor, zellergyökérpor, édes fűszerpaprika-őrlemény, fokhagymagranulátum, burgonyarost, chilipor-fűszerkeverék [58,5% chilipaprika, piros fűszerpaprika, római kömény, jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), fokhagyma, fekete bors, oregánó, kukoricakeményítő], 0,2% bazsalikom, fekete bors, 0,1% oregánó}, margarin [finomított növényi zsírok változó arányban (pálma, kókusz), ivóvíz, finomított növényi olajok változó arányban (napraforgó, pálma, repce), étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; tartósítószerek: szorbinsav, kálium-szorbát; aroma, színezék: karotinok], ivóvíz, trappista sajt (pasztőrözött tej, étkezési só, sajtkultúra, stabilizátor: kalcium-klorid; tejoltóenzim), tojáslé-készítmény (tojás, étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát), cukor, élesztő, búzaglutén, étkezési só, tejkészítmény (sovány tej, édes tejsavó), sütőszer [búzamalátaliszt, búzakeményítő, tejsavópor, búzaglutén, emulgeálószer: lecitinek (repcéből); lisztkezelőszer: aszkorbinsav]. Szóját, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.
Nettó tömeg: 100 g
Átlagos tápértéktartalom Ø/100 g
Energia: 1446 kJ/346 kcal
Zsír: 20,4 g
amelyből telített zsírsavak: 10,1 g
Szénhidrát: 31,4 g
amelyből cukrok: 6,0 g
Fehérje: 8,5 g
Só: 1,50 g
Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok: glutén, tej (beleértve a laktóz), tojás, zeller