Lidl baromfihús kedvezmény 25%-kal olcsóbban

Akár 25%-kal is csökken a baromfihús ára januártól a Lidl-ben

2016.12.28.

A Lidl Magyarország 2017. január 1-jével módosítja árait az áfacsökkentésnek megfelelően, sőt azt meghaladóan is. Az adóváltozás által érintett minden egyes baromfihús és tojás polci árcsökkenésének mértéke legalább 22%, de lesz olyan baromfi, melynek ára 25%-kal mérséklődik.

Lidl Karácsonyi mese Karácsony Manóföldén

Játékokkal és karácsonyi mesével segít a gyermekeknek a Lidl!

2016.12.22.

Idén is sikerrel zárult a Lidl Magyarország Adventi Meselánc kampánya, melynek eredményeképpen megszületett a vállalat és az ország újabb adventi meséje. 

A programot kísérő jótékonysági kezdeményezés keretében, vásárlói összefogással 1 millió forintos adomány is összegyűlt, aminek köszönhetően 500 gyermekotthonban élő gyerek meglepetés karácsonyi ajándékoknak örülhetett. A karácsonyi történettel hagyományos módon a vállalat idén is hátrányos helyzetű gyermekeket szeretett volna elsőként megajándékozni, ezért a mesét december 22-én ezúttal a Pestújhelyi Gyermekotthon lakói hallgathatták meg Baley Endre költő tolmácsolásában. 

Lidl Maggi nyereményjáték

Nestlé – Lidl – Maggi receptkönyv nyereményjáték

2016.12.22.

Ajándék receptkönyv Maggi termékekért!

Vásároljon egyszerre 3 db bármilyen Maggi terméket és Öné lehet az AJÁNDÉK receptkönyv.

Karácsony ajándékok dobozok Ünnepi nyitvatartás 2016

Aranyvasárnap is meghosszabbított nyitva tartás!

2016.12.16.

Advent utolsó vasárnapján, aranyvasárnap is meghosszabbított, a hétköznapokon megszokott nyitva tartással várjuk kedves vásárlóinkat!

A nyitva tartási rend üzletenként eltérő lehet, bővebb információért kattintson az üzletkeresőre, melyen keresztül részletesen tájékozódhat egyes üzleteink nyitva tartási idejéről.

Lidl Budaörsi Állatmenhely

1 millió forinttal segítette a Budaörsi Állatmenhelyet a Lidl

2016.12.15.

Nagy érdeklődéssel zajlott a diszkontlánc "Telitálka" elnevezésű játéka, melynek keretében a gazdiktól várt háziállatukat megörökítő fotókat közösségi oldalán a vállalat, melyekre azután szavazni lehetett. 

A Lidl Magyarország "Telitálka" kezdeményezésének eredményeképpen több mint 1 millió forint adomány gyűlt össze a Budaörsi Állatmenhely számára. A támogatás 3,5 tonna állateledel megvásárlását teszi lehetővé, melyből a menhely 140 lakójának másfél hónapos ételellátását tudják biztosítani. A program sikerét és az összefogás erejét mutatja, hogy a 3 hét alatt összesen 1.200 fotó érkezett, a leadott voksok alapján 1.015.300 Ft gyűlt össze

Lidl konyha szakácskönyv a főzés mindenkié Széll Tamás Mautner Zsófi

Zseniális karácsonyi szakácskönyv a Lidl-től!

2016.12.15.

A Szeretlek Magyarország.hu oldal 2016. 12. 14-én megjelent cikkében számba veszi az idei éve legjobb szakácskönyveit, amelyeket bátran ajánl minden karácsonyfa alá. A 8 könyvet tartalmazó listában a Lidl karácsonyi szakácskönyve is helyett kapott. 

A főzés mindenkié című könyvüket a következő módon méltat a cikk szerzője: "Miért írok ajánlót egy Lidlben, pontokért kapható szakácskönyvről? Miért? Hát mert zseniális!... Kinek nem lenne alapból garancia Mautner Zsófi és Széll Tamás neve, az majd akkor csettint boldogan a nyelvével, amikor kézbe veszi a művet, mert a legjobb szó rá, hogy: használható. Olyan ételek, olyan receptek sorakoznak benne, amiket ismerünk és szeretünk, csak egy kis fűszer, egy kis csavar itt-ott belekerül a fazékba." Gyűjtsék a pontokat, és vigyék haza a zseniális könyvet! 

Kisfiú zöldalmát tart Egészségnap

Újabb sikeres Egészségnap

2016.12.14.

Nagy sikerrel zárult a negyedik alkalommal megrendezésre került Egészségnap, melynek ezúttal az Arany János Általános Iskola és Művészetoktatási Intézmény adott otthont.

A december 9-i Egészségnapon ismételten sok-sok játékkal és nyereménnyel vártunk minden kedves érdeklődőt a XIV. kerületi iskolába. Az egész napos programok során többek között meleg smoothie kóstoltatással, óriás társasjátékokkal és arcfestéssel kedveskedtünk a kicsiknek. A szülők és pedagógusok pedig ingyenes szűrővizsgálatokon és tanácsadásokon vehettek részt.

Lidl konyha szakácskönyv a főzés mindenkié Széll Tamás Mautner Zsófi játék

A főzés mindenkié!

2016.12.05.

Keresi a tökéletes receptet a karácsonyi vacsorára? Kipróbálná Mautner Zsófi tiramisu receptjét? Szeretné megtanulni Széll Tamástól, hogyan kell igazán finom galuskát készíteni?

Akkor gyűjtse a matricákat, és vigye haza a Lidl legújabb szakácskönyvet 100 recepttel Mautner Zsófitól és Széll Tamástól!

Széll Tamás Út a Bocuse d'Or felé

Út a szakácsvilágbajnokság felé!

2016.12.05.

Szakácsunk Széll Tamás idén tavasszal megnyerte a Bocuse d'Or európai fordulóját. Jelenleg a januári Lyoni világdöntőre készül, amely januárban lesz.

Lidl Beszállítói Akadémia

Beszállítói Akadémia, Bázis nap

2016.12.05.

December 12-én a LIDL Beszállítói Akadémia negyedik állomása a zsámbéki, Szépia Bio & Art Hotelben kerül megrendezésre

A rendezvényen a diszkontlánc azokat a gyártókat várja sok szeretettel, akik készítményeikkel – malomipari termékek, tojás, olaj, cukor, főzési alapanyagok, fűszerek, porok, szószok, konzervek, tészták – szeretnének a LIDL beszállító partnerévé válni. A Lidl Magyarország a korábbi évekhez hasonlóan 2016-ban is kiemelt fontosságúnak tartja a hazai beszállítók körének bővítését, és azt, hogy új partnerek termékeinek belistázásával növelje meglévő szortimentjét. Ennek érdekében a Lidl idén "Beszállítói Akadémia" címen indított eseménysorozatot, melynek következő állomása a Bázis Nap lesz. Működjünk együtt, legyen Ön is beszállító partnerünk.

Bővebb információ >
Elektromos autó töltés a Lidl-nél

A Lidl-nél már elektromos autót is tölthetünk!

2016.11.29.

Két fővárosi áruházánál épített ki elektromos töltőállomást  a Lidl Magyarország. A vállalat a zöld beruházással környezetkímélő módon szeretne hozzájárulni a fenntartható hazai közlekedés megteremtéséhez. 

A környezettudatosság jegyében az áruházlánc Budapesten a János utcai és a Hungária körúti Lidl üzletek parkolóiban alakított ki nagyteljesítményű, magyar gyártású ABB elektromos autótöltő-állomást, amiket állandó jelleggel üzemeltet. A vállalat a töltést maximálisan 50 kW teljesítménnyel legfeljebb 1 óráig ingyenesen biztosítja azon vásárlóinak, akik hálózatról tölthető elektromos autóval érkeznek. A töltőoszlop 3-féle töltőfejjel rendelkezik, így szinte az összes, jelenleg forgalomban lévő hálózatról tölthető elektromos autó töltését el tudja látni. 

Santa Clara a Lidl karácsonyi nagykövete

Santa Clara – A Lidl karácsonyi nagykövete

2016.11.29.

Tekintse meg különleges karácsonyi videónkat, melyen keresztül megismerkedhet Santa Clara-val, a Lidl karácsonyi nagykövetével.

Santa Clara a Lidl karácsonyi kampányával nem csak azt az üzenetet hozza el a karácsonyt megelőző időszakba, hogy "A karácsony mindenkié. Ahogy a Lidl is.", hanem saját himnuszával - az újonc Emily Roberts által énekelt #santaclara dallal - ünnepli a karácsonyi ünnep igazi hőseit: a világ összes mamáját, nagymamáját, nagynénijét, lánytestvérét és barátnőjét. Kék köpenyében ragyogó alakját is megmutatja. A videó megtekintéséhez kattintson a következő linkre.

Négyszeres Superbrands díjas a Lidl Magyarország

Már negyedszer Superbrands díjas a Lidl!

2016.11.29.

Idén tizenkettedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands-díjakat.

Nagy örömmel osztjuk meg Önökkel, hogy a Lidl negyedszer is megkapta a rangos elismerést.

A díj olyan pozitív visszajelzés a Lidl márkáról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét.

Adventi naptár

Adventi nyitvatartás

2016.11.29.

Advent minden vasárnapján a hétköznapokon megszokott nyitva tartással várjuk vásárlóinkat.

A nyitva tartási rend üzletenként eltérő lehet, bővebb információért kattintson az üzletkeresőre, melyen keresztül részletesen tájékozódhat egyes üzleteink nyitva tartási idejéről.

Prizma Kreatív PR Díj 2016

Bronz Prizma Kreatív PR Díj a Lidl-nek

2016.11.29.

CSR kategóriában az "Egészségesen az iskolapadban!" kampánnyal bronz Prizma Kreatív PR Díjat nyert a Lidl Magyarország!

A verseny célja az volt, hogy a zsűri értékelései alapján megtalálják a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsák. A verseny során a zsűri komplexen értékelte a projekteket, ötvözve a kreativitás, az újszerűség, a stratégiai gondolkodás, a kivitelezés minősége és a hatékonyság szempontjait. A Prizma Kreatív PR Díj 2016 nyertesei és shortlistesei automatikusan felkerültek a Kreatív PR Toplistára.

Alma kóstolás

Most harapjon rá! Almakóstoltatás a Lidl-ben

2016.11.21.

November 24. és 26. között almakóstolásra várjuk kedves Váráslóinkat a Lidl üzletekben

Budapest - Huszti út 20., Debrecen - Derék utca 31., Szeged - Szabadkai út 1/C, Győr - Szeszgyár utca 6., Kaposvár - Bereck Sándor utca 2, Gyöngyös - Budai Nagy Antal tér 10., Székesfehérvár - Balatoni út 21.

Lidl Instagram Logó

Elindult a Lidl hivatalos Instagram-oldala!

2016.11.21.

Így már nem csak a Facebookon, hanem az Instagram-on  is jelen vagyunk, lidlhu néven! 

Színes, érdekes és szórakoztató tartalmakkal, kezdésként pedig rögtön egy nyereményjátékkal várjuk az érdeklődőket! Látogasson el oldalunkra, és vigyen egy kis Lidl-t a napjába!

Lidl Adventi Meselánc ajándékdoboz

Legyen részese a Lidl Adventi Meseláncának!

2016.11.21.

A Lidl ismét elindítja Adventi Meselánc című kezdeményezését azzal a céllal, hogy a vásárlók közreműködésével megszülethessen az ország és a Lidl karácsonyi meséje.

Szeretne Ön is a Lidl Adventi Meselánc részesévé válni? Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy felírja a 11.24-től érvényes szórólapunk 7. oldalán taláható kuponra a legszebb szót, ami eszébe jut a karácsonyi ünnepekről, kivágja a szórólapból, és bedobja az Önhöz legközelebbi Lidl boltban található adventi dobozba. Mi pedig a beküldött szavakból elkészítjük a Lidl karácsonyi meséjét. A történet elérhető lesz az interneten, egy gyermekotthon lakói pedig személyesen is meghallgathatják Baley Endre költő tolmácsolásában.

Kedvenc kifejezését a Facebook-oldalunkon (facebook.com/lidlmagyarorszag) található Adventi Meselánc applikációnk segítségével is beküldheti 11.24-től, és ezáltal 10 forinttal támogathatja a Jövő Uniója Alapítvány Őrangyalok Ligája kezdeményezését.

Európai hulladékcsökkentési hét 2016

Többet ésszel, mint csomagolással!

2016.11.21.

A Lidl Magyarország is csatlakozott a november 19-27. között megrendezésre kerülő Európai Hulladékcsökkentési Héthez, melynek keretében három Pest megyei üzletünkben népszerűsítjük az idei év főüzenetét: Többet ésszel, mint csomagolással!

Mindhárom Lidl üzletben, kísérleti jelleggel a vásárlók számára lehetővéválik a hulladékok különválogatása a program ideje alatt.

Emellett, a kezdeményezés hazai koordinátora, az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság munkatársai november 19-én és 26-án 10.00 és 18.00 között a dunaharaszti és a szigetszentmiklósi üzletekben hívja fel a vásárlók figyelmét a hulladékkeletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának, valamint az anyagok újrahasznosításának fontosságára.

Lidl élelmiszer kurzus

Sikeresen zárult a Lidl első Élelmiszer Kurzusa!

2016.11.14.

A tudatos vásárlás népszerűsítése érdekében ingyenes élelmiszer ismereti kurzust indított a Lidl.

Az érdeklődők az élelmiszer kurzus keretei között szakemberektől szerezhettek közérthető nyelven megbízható ismereteket az élelmiszerekről, a témát behálózó hitekről és tévhitekről. Az előadásokkal és Mautner Zsófival való közös főzéssel is színesített program rendkívül sikeresen zajlott. A képzés célja, hogy a folyamatosan változó trendek, a gyakran egymásnak ellentmondó információk világában szakértők nyújtsanak segítséget a fogyasztóknak a tudatos vásárlói döntések meghozatalában. Az ingyenes programra bárki jelentkezhetett.

A lidl akadémia honlapja >
Lidl Baba-Mama Kid expo 2016

Keresse a Lidl élményközpontot a Baba-mama és Kid Expón!

2016.11.14.

A Lidl Magyarország idén 8 érdekes helyszínnel képviselteti magát idén, a november 18 és 20 között megrendezésre kerülő Baba-mama és Kid expón.

Jöjjön el november 18 és 20 között a Papp László Budapest Sportarénába megrendezésre kerülő Baba-mama és Kid expón és találkozzon élőben a Lidl szakácsaival, Széll Tamással és Mautner Zsófival! Kóstolja meg csokoládé és kávékínálatunkat, próbálja ki karácsonyi játékainkat, ízlelje meg különleges borainkat és ismerje meg a Lidl Piac széles és magas minőségű kínálatát!

Lidl Henkel nyereményjáték

Nyerje meg az 5 db tablet egyikét!

2016.11.10.

Vásároljon Persil, Tomi, Silan vagy Bref terméket a Lidl-ben, küldjön sms-t a 06 30 / 555-5585 számra és nyerje meg az 5 darab tablet egyikét! A nyereményjáték időtartama: 2016.11.10-12.11.

Kölyök kutya macska cica

Lidl az állatokért

2016.11.03.

Telitálka nevű kampányunk a Budaörsi Állatmenhely rászoruló állatai számára nyújt támogatást.

Október 27-én indult kampányunk keretében minden látogatónk által Facebook applikációnkon keresztül feltöltött kép és ahhoz fűződőaktivitás 10 Ft.- adományt jelent a Budaörsi Állatmenhely lakói számára. A kampány mintegy három hétig, november 15-ig tart, célja, hogy 1 millióforint támogatás gyűljön össze a menhely számára. Segítsen Ön is, hogy segíthessünk! 

Effie awards 2016

EFFIE díjak a Lidl-nek

2016.10.27.

A Lidl Magyarország két bronz díjat nyert el az EFFIE versenyen, amely a marketing és kommunikációs szakma világszerte egyik legkiemelkedőbb elismerése.

A szakmai zsűri a "Doing good" kategóriában a "Lidl a pilisért" kampányt, a "Kereskedelem" kategóriában pedig az "Ajándék szakácskönyv az ünnepekre!" címűLidl kampányt bronz EFFIE-vel díjazta. Igazán nagy megtiszteltetés számunkra, hogy két díjat is elnyerhettünk, hiszen az EFFIE az egyetlen olyan szakmai díj, amely a kreativitáshoz hozzárendeli a marketing- és reklámcélok megvalósításának sikerét is, azaz a reklám mögötti valódi célt, az eredményességet díjazza.