Tesztgyőztes Frakk pezsgő

Tesztgyőztes pezsgő

2018.12.27.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai a szilveszteri bulik legnépszerűbb italát, az édes pezsgőket tesztelték, melyek közül a Lidl Frakk édes pezsgője került ki győztesként.

A vakteszt során húszféle, a legjobban fogyó árkategóriába tartozó, azaz 1.000 Ft alatti édes pezsgőket vizsgáltak. A tesztelők öt szempont szerint, egy 1-10-es skálán értékelték a pezsgőket: illat, szénsavtartalom, az édesség mértéke/intenzitása, az érezhető savtartalom és a gyümölcsíz szerint.

A tesztelők hangsúlyozták, hogy a Lidl Frakk pezsgője a legösszetettebb ízű pezsgő a kóstoltak között. Kiegyensúlyozott illat, íz, és állag tekintetében. Illata alkoholos, élesztős, szőlős; szénsavassága megfelelő; ízében a pisztácia, a méz, a barackpálinka és a szőlő érezhető. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy üzleteink ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

December 31.: 16:00-ig
Január 1.: ZÁRVA

Január 2-től a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket!

Lidl Áfa garancia

ÁFA-csökkentés a Lidl-ben!

2018.12.19.

Akár 15%-kal is csökken a tej ára januártól a Lidl-ben!

A Lidl Magyarország teljes mértékben érvényesíti áraiban a 2019. január 1-jével érvénybe lépő, a tejre vonatkozó áfacsökkentés hatását, sőt a tejek többségénél az adóváltozás mértékénél is nagyobb arányban viszi lejjebb fogyasztói árait.

Tesztgyőztes Favorina szaloncukor alma-fahéj ízű

Tesztgyőztes szaloncukor

2018.12.18.

Legjobb saját márkás különleges szaloncukor

A mindmegette.hu munkatársai ezúttal nem mindennapi ízesítésű szaloncukrokat teszteltek és a Favorina almás-fahéjas ízesítésű szaloncukor lett a legjobb saját márkás különlegesség.

A tesztelés során a legfőbb szempont a csokoládés töltelék ízének harmóniája volt. Az ünnepi időszak egyik hagyományos édessége újragondolva került elegáns csomagolásba és a hagyományos karácsonyi ízeket idézi fel étcsokoládés köntösbe bújtatva. A tesztről bővebben itt olvashat.

Lidl Gyermekétkeztetési Alapítvány karácsony #veledteljes

600 rászoruló családnak segít a Lidl karácsonykor

2018.12.18.

#Veledteljes karácsonyi kampányának keretében, közösségi média oldalainak követőivel közösen 600 rászoruló családnak segít a Lidl Magyarország.

Az összesen 3 011 400 Ft értékű tartós élelmiszeradományt, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével 6 település hátrányos helyzetű családjai kapják meg, ezáltal könnyítve meg az ünnepi készülődést.

Tesztgyőztes Gold Advocaat tojáslikőr

Tesztgyőztes tojáslikőr

2018.12.18.

A Nosalty munkatársai hatféle tojáslikőrt teszteltek és a Lidl saját márkás terméke, a Gold-Advocaat került ki győztesként.

A tesztelők szerint, a kizárólag a Lidl üzletekben elérhető népszerű karácsonyi ital finom és lágyan krémes. Harmonikus íze és selymesen lágy textúrája mellett a likőr kellemes sárga színét is kiemelték. A teljes tesztet itt olvashatja.

Tesztgyőztes mákos bejgli bakeoff

Tesztgyőztes mákos bejgli

2018.12.12.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai ezúttal a mákos bejgliket kóstolták meg, melyek közül a Lidl helyben sütött mákos bejglije került ki győztesként.

A vakteszt során kilencféle mákos bejglit vizsgáltak meg, ahol illat, állag és íz alapján pontozták a termékeket. A tesztelők kiemelték, hogy a Lidl helyben sütött mákos bejgli illata fahéjas-mákos, tésztája puha, teteje szép márványos, a töltelék és a tészta aránya jó, íz világára pedig a töltelék mákos fűszeres íze jellemző. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Tesztgyőztes Favorina szaloncukor kókusz ízű

Tesztgyőztes a Favorina kókuszos szaloncukor

2018.12.06.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai a karácsonyi időszak egyik legkedveltebb édességét, a szaloncukrokat vették górcső alá és a Lidl saját márkás terméke került ki győztesként.

A vakteszt során tejcsokoládéba és étcsokoládéba mártott kókuszos töltelékű szaloncukrokat vizsgáltak meg és illatuk, állaguk és ízük alapján pontozták őket. A kóstolók a természetes kókusz ízt, valamint a kellemes étcsokoládés bevonatot méltatták. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Lidl Dr Oetker Ristorante nyereményjáték

Dr. Oetker nyereményjáték

2018.12.05.

Vásároljon egyszerre legalább 1 000 Ft értékben Dr. Oetker Ristorante pizzát, és legyen Ön a szerencsések egyike, aki megnyeri a napi 3 db 5 000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány egyikét, vagy akár elutazhat másodmagával egy olasz hosszú hétvégére a pizza hazájába!

Időtartam: 2018.12.10. - 2019.01.04., vagy a készlet erejéig.

Lidl karácsonyi kampány #Veledteljes

Kampányt indít a Lidl a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására

2018.12.03.

A Lidl Magyarország #veledteljes karácsonyi kampányának keretében közösségi média felületein - Facebook és Instagram oldalán - követőivel közösen támogatja a Gyermekétkeztetési Alapítványt.

A hátrányos helyzetű gyermekek támogatását célzó jótékonysági kezdeményezés a mai napon veszi kezdetét és december 16-áig tart.

Lidl Milka nyereményjáték

Milka nyereményjáték

2018.12.03.

Élvezd a Milka gyengédséget, és lepd meg szeretteidet!

Vásárolj bármilyen Milka terméket  a Lidlben, töltsd fel a vásárlást igazoló  AP-kódot, és nyerj Lidl vásárlási utalványt vagy téli álomhétvégét!

A promóció időtartama: 2018. december 10–24.

Részletek és további információ a milka.hu oldalon.

Lidl Hajdú nyereményjáték

Hajdú nyereményjáték

2018.12.03.

Sajtolj a Hajdú-val, rajtolj a nyereményekért!

Vásárolj bármilyen Hajdú sajtot, töltsd fel a blokkod adatait a hajdusajtjatek.hu oldalon, és akár Tiéd lehet a főnyeremény, egy Fiat Tipo!

A promóció időtartama 2018. október 18 – december 12.

A tákékoztatás nem teljeskörű, további információ és részletes játékszabályzat: www.hajdusajtjatek.hu
 

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

A Lidl a legkedveltebb élelmiszerlánc a hazai vásárlók körében

2018.11.29.

A Forbes.hu a KPMG reprezentatív felmérése alapján mutatta be azt az 50 márkát, amelyek a legjobb fogyasztói élményt nyújtják a hazai vásárlók szerint és az élelmiszer szektorban a Lidl került ki győztesként.

A KPMG Magyarország az egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága, immáron nyolc éve vizsgálja, hogy mely iparág mely cégei képesek a legkellemesebb ügyfélélményt nyújtani a vásárlóiknak. A 2018-as évben először vizsgálták a magyar fogyasztók márkákkal szembeni megítélését, aszerint, hogy mennyire tudják megszólítani a vásárlókat. A márkákat többek közt hitelességük, fogyasztókkal folytatott kommunikációjuk, valamint az ügyfelekhez való hozzáállásuk alapján értékelték, melyek alapján a Lidl a toplista élén végzett. A teljes listát itt tekintheti meg.

Tesztgyőztes Favorina csokoládémikulás csokimikulás

A Favorina csokimikulás a legfinomabb

2018.11.28.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai ezúttal tejcsokoládé mikulásokat teszteltek és a Lidl saját márkás édessége került ki győztesként.

A vakteszt során 21 különféle terméket kóstoltak, az értékelés során pedig három fő szempontot vettek figyelembe: a termék illatát és állagát, valamint a tejcsokoládé ízét. A tesztelők kiemelték a harminc százalékos kakaótartalomnak köszönhető kellemesen kakaós ízt, valamint a csokoládé selymesen olvadó állagát. A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Lidl logo placeholder

Sikeres három évet zárt a Beszállítói Akadémia

2018.11.26.

2016-os elindítása óta közel félezer kis- és középvállalat összesen 719 képviselője vett részt a diszkontlánc „Lidl Beszállítói Akadémia” elnevezésű rendezvénysorozatán.

Ezeken az eseményeken a hazai termelők és beszállítók a szakmai szervezetek képviselőinek segítségével pontos képet kaphattak az egyes területek helyzetéről, a fejlődési lehetőségekről, valamint közvetlenül egyeztethettek a Lidl munkatársaival, hogy miként válhatnak az áruházlánc beszállítóivá.

Lidl fajátékok karácsonyra

Fajátékok a Lidl-től karácsonyra

2018.11.16.

A Lidl felelős vállalatként évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a karácsonyfa alá hosszú élettartammal és fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készült játékokat kínáljon vásárlóinak.

Az FSC és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező fából készült játékok többek között a gyerekek finommotorikus készségek és a logikus gondolkodás fejlesztéséhez járulnak hozzá. Az áruházlánc még szélesebb fából készült termékkínálatot vonultat fel, így például járművek, konyhai kiegészítők, motorikus játékok várják a vásárlókat a Lidl-től már megszokott kedvező árakon.

Lidl az év honlapja 2018

Lidl.hu Az Év Honlapja a "Kereskedelem" kategóriában

2018.11.15.

17. alkalommal került megrendezésre az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, "Az Év Honlapja" pályázat.

A Lidl Magyaroszág a Lidl.hu – Sokkal több, mint egy online szórólap! szlogennel nevezett és hozta el "Kereskedelem" kategóriában a szobrot és az elismerést jelentőoklevelet.

Lidl EFFIE díjak 22018

EFFIE 2018 Díjak

2018.11.15.

Az egyedülálló szakmai versenyen hatékony marketing kommunikációs aktivitásokkal neveztek idén is a versenyzők. Közülük a leghatékonyabbak jutottak a döntőbe, ami már önmagában is nagy elismerésnek számít.

A Lidl Magyarország három kategóriában vehetett át döntősnek járó szobrot: kereskedelem, hosszútávú hatékonyság és szezonális marketing. A díjakat a 2017-es karácsonyi kampány és a Szakácskönyv Trilógia hozták el.

Lidl iskolai nasik díjátadó

Rekordszámú pályázat érkezett iskolai pályázatunkra

2018.11.15.

Rekordszámú, több mint 180 pályamunka érkezett a Lidl Magyarország általános iskolák számára kiírt felhívására, melyre egészséges és kreatív uzsonnával nevezhettek az intézmények.

A közönségszavazás keretein belül közel 10 000 szavazatot kaptak az ötletes megoldások. A pályázat sikeres zárása volt a vállalat szeptember végén indult Egészségesen az iskolapadban! kampányának. 

Lidl hírlevél nyereményjáték iPhone PlayStation4

A Lidl hírlevéllel csak nyerhet!

2018.11.16.

Most igazán megéri feliratkozni hírlevelünkre, hiszen amellett, hogy elsőként értesülhet ajánlatainkról és akcióinkról, most az Öné lehet egy piros iPhone XR, egy hófehér Playstation 4 vagy egy Silvecrest konyhai robotgép!

Nem kapja még hírleveleinket? Iratkozzon fel 2018.12.12-ig, és megnyerheti értékes ajándékaink egyikét!

Feliratkozás és részletes játékszabályzat az alábbi gombra kattintva.

Feliratkozom! >
Tesztgyőztes Crusti Croc mogyorós chips

Tesztgyőztes a Crusti Croc saját márkás mogyorós chips

2018.11.07.

A Lidl saját márkás mogyorós chipse a legfinomabb a mindmegette.hu tesztje szerint.

A mindmegette.hu munkatársai felkutatták a nagyobb boltok polcain található mogyorós chipseket és tesztelték, melyik a legfinomabb mind közül. A sós harapnivaló kellemesen ropogós belseje, valamint erőteljes, hosszantartó mogyorós íze nyerte meg a kóstolókat. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Tesztgyőztes Pilos reggeli ital

Első helyezést ért el a Pilos epres reggeli ital

2018.11.07.

A mindmegette.hu munkatársai tízféle epres ivójoghurtot teszteltek és a Lidl saját márkás reggeli itala került ki győztesként.

Az elemzés során a gyümölcs ízének ereje és minősége volt a legfőbb vizsgált szempont. A termék kellemesen epres illatához és ízéhez párosuló mennyeien krémes és sűrű állaggal vívta ki magának az első helyezést. A tesztelők kiemelték, hogy a reggeli ital kiváló választás lehet bármelyik napszakban. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Lidl Henkel nyereményjáték

Nyerje meg a 3db csodás utazás egyikét!

2018.10.25.

Vásároljon Persil, Tomi, Silan, K2r vagy Bref terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 / 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 3db csodás utazás egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.10.29. – 2018.12.02.

Részletek a www.henkelpromo.hu oldalon.

Lidl Pöttyös nyereményjáték 2018

A Pöttyössel most játszva nyerhet!

2018.10.22.

Vásároljon a játék időtartama alatt a LIDL üzletekben egy 12x30 g-os Pöttyös Túró Rudi multipackot*, töltse fel a blokkon található adatokat a weboldalra és NYERJEN!

Promóció időtartama: 2018. október 29. - november 25.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Részletekért és a blokkfeltöltésért látogasson el a www.jatek.pottyos.hu oldalra.

JátékszabályzatAdatvédelmi irányelvek

Lidl Super Store design 2018

SuperStore 2018

2018.10.16.

A SuperStore versenyen olyan helyek indultak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

A Lidl Váci úti üzlete sikerrel vett részt a megmérettetésen és Diszkont kategóriában 1. helyezett lett!

Lidl logo placeholder

Az év kereskedője 2018

2018.10.16.

Mit tehet ma az a kereskedő, aki szeretné megnyerni és megtartani a vásárlóit? Milyen ötleteket, megoldásokat és eszközöket használhat a siker érdekében?Az év kereskedője versenyén ezekre a kérdésekre keresték a legötletesebb válaszokat.

A zsűri döntése alapján a Lidl a legjobb multichannel fejlesztés kategóriában 2. helyezést ért el.

Tesztgyőztes Pilos málnás joghurt

Saját márkás siker a nagy málnás joghurt teszten

2018.10.16.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 21 különféle málnás joghurtot vakteszteltek, ahol a Lidl saját márkás Pilos rétegzett málnás krémjoghurtja került ki győztesként.

A krémjoghurthoz kiemelkedően magas gyümölcstartalmú málna párosul, melynek édeskés íze, tökéletes harmóniában áll a sűrű natúr joghurt savanykás frissességével. A termék praktikus, visszazárható üvegben kapható, ezért kiváló választás lehet egy gyors tízóraira vagy uzsonnára. A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Lidl Mentes M díj 2018

Mentes-M díj 2018

2018.10.05.

A mentes termékeket hívták versenyre a Mentes-M 2018 pályázat keretein belül.

A laktózmentes kategória pékáruk alkategóriában a Lidl polcain található Laktózmentes túrós táska nyert.

Lidl Egészségesen az iskolapadban

Egészséges nassolás témában indít kampányt a Lidl

2018.09.27.

A magyar általános iskolás korú gyermekek negyede napi szinten, míg több mint a fele (57%) heti rendszerességgel nassol; leginkább sós ropogtatni valókat és édességeket – derül ki a Lidl Magyarország szülők körében végzett felméréséből.

A tendencia mérséklése érdekében a vállalat idén is elindítja országos, a tudatos táplálkozást népszerűsítő kampányát, melynek fókuszába ezúttal a nassolást állította. Az Egészségesen az iskolapadban! kampány részeként egy online kérdőíves kutatás révén már előzetesen feltérképezte a vállalat a diákok nassolási szokásait. A cég most is meghirdeti az iskoláknak szóló 1 millió forint összdíjazású pályázatát, ezúttal uzsonnatervezésre hívja az intézményeket az egészség jegyében. A Lidl idén is a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével működik együtt, hogy minél hatékonyabban, kreatív ötletekkel, receptekkel segítsen a szülőknek a gyerekek motiválásában. A kampány részleteit itt olvashatja el.

Lidl üzlet homlokzat Veresegyház

Megnyitottuk új üzletünket Veresegyházon

2018.09.20.

Szeptember 20-án nyitottuk meg új üzletünket Veresegyházon, Budapesttől mintegy 35 kilométerre. Az üzlet, a közel 1500 négyzetméteres eladóterével, az ország legnagyobb Lidl-áruháza.

Várjuk Önt is szeretettel új Lidl-áruházunkban!

Lidl egészségnap Szupertanár 2018

Megvan az Év Szupertanára

2018.09.17.

2018-ban is megtalálták azt a pedagógust, aki kreatív módon, nem hétköznapi módszerekkel tanítja növendékeit, akinek óráit egyszerűen imádják a gyerekek.

Az idei évben a Pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskola történelem szakos tanára, Krizsán Pál kapta a legtöbb szavazatot, ezzel ő érdemelte ki a 2018-as év Szupertanára címet. Munkája elismeréseként egy iPad Pro készüléket, valamint 100 000 Forint értékű Lidl vásárlási utalványt vehet át az áruházlánc jóvoltából. Azonban nem csak ő részesül jutalomban, hanem iskolája is, ahol egy egész napos Egészségnap kerül megrendezésre. A minden korosztály számára élvezhető játékok és programok sokasága segít kiigazodni az egészség világában, szórakoztató és interaktív formában hangsúlyozva az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás jelentőségét.

Tesztgyőztes Dulano Mini házias sertésmájas

Első helyezést ért el a Dulano mini házias sertésmájas

2018.09.12.

A Lidl saját márkás terméke tekintélyes mezőnyben, 42 másik termékkel versenyzett és kiemelkedő minőségével kivívta az első helyet a Maradok a pénzemnél blog íztesztjén.

A blog írói a független vakteszten a legfinomabb bolti májkrémet, kenőmájast keresték. A Dulano mini házias májas illata és íze kellemesen májas, fűszerezése nem tolakodó. Állagra sűrűbb mint versenytársai, ami a magas hústartalmának köszönhető. Kiváló gyors csemege lehet tízóraira vagy kirándulások során. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Lidl Érték és Minőség nagydíj

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl

2018.09.11.

Három termékkategóriában díjazták a Lidl termékeit

A Lidl Magyarország 2004-es hazai piacra lépése óta széles, magas minőségű, ugyanakkor kedvező árú kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére. Szemléletének is köszönheti, hogy az Érték és Minőség Nagydíjon három elismerést is elnyert. Az új minőségtanúsító védjegyet egyrészt a hazai készítésű Chef Select termékcsalád készételeivel, másrészt a kézműves Craft Beer sörökkel, harmadrészt a Húsfarm nyúl húsaival érte el a Lidl Magyarország.

Tesztgyőztes Harvest Basket hasábburgonya

Újabb saját márkás siker!

2018.08.30.

A Lidl saját márkás hasábburgonyája a legfinomabb.

A NoSalty munkatársai ezúttal 7-féle gyorsfagyasztott hasábburgonyát teszteltek és a Lidl Harvest Basket Pommes Frites került ki győztesként. A független online vakteszt során vakon a hasábburgonyákat azonos hőfokon, forró olajban vagy sütőben, a leírás alapján készítették el. A kiváló eredményhez hozzájárult, hogy a hasábok nemcsak kellemesen vékonyak, de kellően ropogósra sülnek. További pozitív tulajdonsága a terméknek, hogy a sütés során is kellemes illata volt. A teljes teszt itt olvasható.

Tesztgyőztes Milbona tormás sajtkrém

A Milbona tormás sajtkrém lett a nagy sajtkrém teszt győztese

2018.08.22.

25 féle ízesített sajtkrémet tesztelt a Maradok a pénzemnél blog és a Lidl saját márkás Milbona tormás sajtkrémje vitte a prímet.

A kóstolók tetszését a sajtkrém friss és telt tormás íze, krémesen lágy állaga, valamint kellemesen sós íze nyerte el. A termék csemege tormából készül, így kicsiknek és nagyoknak is egyaránt kiváló választás lehet egy finom szendvicshez.
A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Tesztgyőztes Baresa Pesto 3x díj

Háromszoros győztes a Lidl saját márkás pestója

2018.08.22.

A Lidl Baresa Pesto alla Genovese immár a harmadik független vakteszten bizonyította kiválóságát.

A Dívány.hu munkatársai 9 terméket teszteltek ízük, állaguk és színük alapján, a vakteszten pedig ismételten a Lidl terméke került a dobogó legfelső fokára, ami bizonyítja, hogy igazán érdemes kipróbálni ezt az olasz finomságot. A tesztről bővebben itt olvashat.

Tesztgyőztes Baresa Pesto

Ismét tesztgyőztes a Lidl Baresa Pesto

2018.08.16.

A Nosalty.hu munkatársai 8+1 zöld pestot teszteltek.

A zsűri tagjai véleményezték a külső jegyeket, a színt, az állagot, az illatot és az ízt. A független vakteszten a Lidl terméke került a dobogó legfelső fokára. A tesztről bővebben itt olvashat.

Próbálja ki Ön is a Lidl áruházaiban kapható Baresa Pestot!

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Megnyitottuk új áruházunkat Szadán

2018.08.16.

Augusztus 16-án, csütörtökön megnyitotta kapuit legújabb üzletünk Szadán, a Dózsa György út 1/B szám alatt.

Legújabb Lidl-áruházunk mintegy 1300 négyzetméteren várja vásárlóit. Az üzlet több mint 5 méteres belmagassága és a természetes fényt biztosító tetőablakok együttesen teremtik meg az eladótér különleges atmoszféráját. A nyitás napján számos akcióval, szerencsekerékkel, termékkóstolással és lufiosztogatással várjuk vásárlóinkat!

Látogassanak el Önök is szadai áruházunkba!

Tesztgyőztes Aromata jégkocka

Tesztgyőztes a Lidl Aromata jégkockakészítő tasak

2018.08.09.

A divany.hu munkatársai hatféle jégkocka tasakot teszteltek és a Lidl terméke bizonyult a legjobbnak.

Frissítő nyári italok legfontosabb kelléke a jég, a jégkockakészítő tasak pedig egyszerű és praktikus megoldást jelenthet otthoni elkészítésére, hiszen nem foglal sok helyet a mélyhűtőben. Az Aromata jégkocka készítő tasak ár-érték arányát tekintve a legjobbnak minősül a tesztelt termékek között. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Hawaii mini pizza pékáru

Tesztgyőztes friss pékáru!

2018.07.31.

Első helyezést ért el a Lidl frissen sütött hawaii pizza a Mindmegette.hu tesztjén.

A teszten a Mindmegette munkatársai ötféle pizza szeletet kóstoltak. A Lidl hawaii pizzán található alap, valamint a feltétként szereplő sonka és ananász összhatása meggyőzte a kóstolókat. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Lidl Telitálka kampány Noé Állatotthon Alapítvány 2018

Közel kétmillió forint összegű állateledellel támogatja a Noé Állatotthon Alapítványt a Lidl

2018.07.31.

Mintegy száz kisállat tálkáját töltötték meg a Lidl vásárlói  

2018-ban immár harmadik alkalommal indította el a Lidl Magyarország Telitálka kampányát, melynek célja a nehéz sorsú kisállatok megsegítése. A kampány keretében a büszke gazdik ezúttal a kis kedvencüket megörökítő fotókat oszthatták meg a Lidl Magyarország „Kedvenc kisállat nevek" elnevezésű Facebook játékán keresztül. A Facebook felhasználók a feltöltött fényképekre és állatnevekre szavazhattak, a Lidl Magyarország pedig minden szavazatért 10 Ft értékű állateledel-adománnyal támogatta a NOÉ Állatotthon Alapítványt. A kampány sikerét és az összefogás erejét mutatja, hogy a résztvevők kevesebb mint három hét alatt összesen 8 144 fotót töltöttek fel a Telitálka applikációba. A leadott voksok alapján a Lidl Magyarország mintegy kilenc tonna mennyiségű állateledellel közel 100 kisállat étkezését biztosítja a következő fél évben.

Lidl logo placeholder

5000 napja nyitott ki először a Lidl Magyarországon

2018.07.27.

258 tejjel töltött olimpiai úszómedence

5000 nappal ezelőtt, 2004-ben nyitotta meg első 12 áruházát hazánkban a Lidl Magyarország. Ma már 172 üzlettel büszkélkedhet az áruházlánc, ha összeadnánk ezek területét, tizenhétszer fednék le a Hősök terét. Az eltelt több, mint 14 év során hazánk meghatározó élelmiszeráruház-láncává vált a Lidl Magyarország. Vásárlói elégedettségét pedig jól szemlélteti, hogy ez idő alatt annyi tejet tettek a polcokról a kosarakba, amennyivel közel 258 olimpiai úszómedencét lehetne megtölteni, és majd 12 percig zúdulna a Niagara vízesés sziklái között a megvásárolt ásványvíz.  Ha az 5000 nap során értékesített átlagos méretű tojásokat egymás mellé helyeznénk, közel 22-szer tudnánk lefedni az országhatárt, az értékesített liszt mennyisége majd 17 Eiffel torony súlyának felelne meg, az eladott kenyerek pedig annyit nyomnának, mint 83 000 átlagos személyautó.

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Megnyitott a Lidl 172. áruháza

2018.07.26.

Július 26-án, csütörtökön megnyitottuk legújabb üzleteinket Budaörsön, a Károly Király utca 145. és Ürömön, a Dózsa György út 63. szám alatt.

A nyitás napján minden kedves vásárlónkat számtalan meglepetéssel várjuk. A termékkóstolás és lufiosztás mellett a 3.000 Ft felett vásárlóink megpörgethetik a szerencsekereket, mellyel azonnali ajándékokat kaphatnak attól függően, hogy melyik ajándéknál áll meg a szerencsekerék.

Minden kedves vásárlónkat szeretettel várjuk a budaörsi és ürömi üzleteinkben!

Tesztgyőztes Pikok Pannónia Paprikás Szalámi

Megvan a legjobb szendvics alapanyag!

2018.07.24.

A Pikok Pannónia paprikás első helyezést ért egy független vakteszten.

A NoSalty 8-féle paprikás szalámit kóstolt meg a teszt során, a termékeket külső jegyeik, valamint ízük alapján rangsorolták. A Pikok saját márkás szalámit kellemes állaga, finoman paprikás íze és illata teszi tökéletes szendvicsek alapanyaggá. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Lidl 36. Balaton átúszás

Több mint 7000 résztvevő a 36. Lidl Balaton-átúszáson

2018.07.19.

Idén is sokan teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres távot, összesen 7309 úszó rajtolt el Révfülöpről július 14-én.

Az ikonikus sporteseményre csaknem 40 országból és 80 magyarországi településről érkeztek vállalkozó kedvű úszók. Számos olimpikon is részt vett az átúszáson, köztük Biros Péter háromszoros olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok vízilabdázó, valamint Székely Bulcsú olimpiai és többszörös Európa-bajnok vízilabdázó is. A távot leggyorsabban a csúcstartó Papp Márk teljesítette 1:00:26-os idővel.

Lidl paradicsom édességmérték

Új jelölést vezet be a Lidl a paradicsomokra

2018.07.18.

Az új módszer cukortartalmuk alapján rangsorolja a paradicsomokat, melynek köszönhetően a vásárlók könnyen megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő terméket.  

Óriási népszerűségnek örvend a paradicsom hazánkban, a Lidl Magyarország pedig rendkívül széles választékot biztosít vásárlói számára, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót. A paradicsomok közötti eligazodást egy, az édességmérték jelölésére szolgáló etikett segíti, amely azt mutatja meg, hogy egy 1-től 5-ig terjedő skálán mennyire édes a választott paradicsom. A besoroláshoz az úgynevezett Brix érték szolgál alapul, amely a paradicsom esetében annak cukortartalmát jelzi. Az etikett megtalálható minden paradicsomfajta ártábláján, a csomagolt kiszerelésben megvásárolható paradicsomok esetében pedig az édességmértéket mutató etikett rákerül a csomagolásra is.

Tesztgyőztes Baresa Pesto

A Lidl saját márkás pestója a legfinomabb

2018.07.12.

Maradok a pénzemnél blog vaktesztjén a Lidl Baresa Pesto alla Genovese végzett az első helyen a 13 tesztelt termék közül.

A kóstolók a pestókat illatuk, ízük és állaguk alapján rangsorolták. A tesztelők szerint a páratlan ízélményt a Baresa pesto üde bazsalikomos illata és krémesen sűrű állaga adja. Utóbbi a friss bazsalikom, az olasz Grana Padano sajt, az olívaolaj, valamint a kesudió kiegyensúlyozott arányának köszönhető. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Tesztgyőztes Gelatelli prémium csokoládés jégkrém

Kétszeres tesztgyőztes a Gelatelli Premium Chocolate fagylalt!

2018.07.09.

A NoSalty korábbi vaktesztje után újabb teszten győzedelmeskedett a Lidl saját márkás csokoládéfagylaltja.

Ezúttal a Hvg.hu munkatársai méltatták a Lidl saját márkás hűsítő desszertjét. A tesztelők 11-féle csokoládéfagylaltot kóstoltak és rangsoroltak ízük, állaguk, valamint küllemük alapján. A Gelatelli Premium Chocolate mindhárom szempontot figyelembe véve kitűnik versenytársai közül. Különösen a csokoládédarabok és a krémes fagylalt harmóniája, valamint a praktikus és egyben vonzó csomagolás nyerte el a kóstolók tetszését. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Lidl QUDAL 2018 Top Quality Medal

Ismét Qudal-díjas a Lidl!

2018.07.06.

Vállalatunk kiváló minőségű saját márkás termékei 31 kategóriában győzedelmeskedtek.

A díj alapja a svájci ICERTIAS kutatóintézet által végzett piackutatás, melynek fókuszát a saját márkás termékek minősége képezte. Az online kutatás résztvevői szerint a Lidl 31 termékkategóriában kínálja a legjobb minőségű saját márkás termékeket a magyar piacon.

36. Lidl Balaton-átúszás

Ismét elhalasztva a 36. Lidl Balaton-átúszás!

2018.07.06.

A várhatóan hideg hétvégi időjárás, valamint a Balaton nem megfelelő vízhőmérséklete miatt a július 7-ére tervezett 36. Lidl Balaton-átúszás nem kerül megrendezésre a héten.

A Révfülöp és Balatonboglár közötti átúszás új időpontja tervezetten: július 14. szombat. Az átúszás újabb időpontjáról a szervezőbizottság július 12-én, csütörtökön 13:00 órakor hoz döntést az aktuális meteorológiai előrejelzések alapján.

Lidl logo placeholder

Újabb intézkedést vezet be a Lidl a műanyaghulladék visszaszorítás érdekében

2018.07.04.

Az egyszer használatos műanyag termékek helyett, alternatív és újrahasznosítható anyagok felhasználásával állítja elő termékeit a Lidl.

Az újabb intézkedés a vállalat műanyaghulladék visszaszorítására irányuló stratégiájának következő lépése. Első lépésben a Lidl Magyarország 169 áruházában 2019 végéig megszünteti az egyszer használatos műanyag termékek, mint a szívószálak, az eldobható műanyag poharak, műanyag tányérok és evőeszközök, valamint a műanyag fültisztító pálcikák értékesítését. Második lépésben az azonnal fogyasztható, azaz „ready to eat” és üdítőital termékek mellől folyamatosan kivonja az értékesítésből a hozzácsomagolt műanyag evőeszközöket és szívószálakat.

36. Lidl Balaton-átúszás

Új időpontban a Balaton-átúszás!

2018.06.27.

A várhatóan hideg hétvégi időjárás és a Balaton nem megfelelő vízhőmérséklete miatt sem 06.30-án szombaton, sem 07.01-én vasárnap nem rendezzük meg a 36. Lidl Balaton-átúszást.

A Révfülöp és Balatonboglár közötti átúszás új időpontja tervezetten: július 7. szombat. A megrendezésről a szervezőbizottság július 5-én, csütörtökön 13:00 órakor hoz döntést az aktuális meteorológiai előrejelzések alapján.

Lidl Magyar Állat- és növénykert nyereményjáték zoo

Csapjon le a 30 db ajándékutalvány egyikére a Fővárosi Állat- és Növénykertbe!

2018.06.30.

Most DVD vásárlással nyerhet!

Vásároljon 3 db-ot bármely, a promócióban résztvevő Disney DVD-ből, küldje el a vásárlást igazoló blokkról készült fényképet az info@provideofilm.hu e-mail címre és nyerje meg a 30 db 10 000 Ft értékű ajándékutalvány egyikét a Fővárosi Állat- és Növénykertbe! Részletek szórólapunkban.

Tesztgyőztes Freeway Cola

Tesztgyőztes sajátmárkás kóla

2018.06.26.

A sajátmárkás kólaízes ítésű üdítők közül a Lidl Freeway Cola a legfinomabb a NoSalty szerint.

A vakteszten összesen 7 márka mérettetett meg, közülük pedig a Lidl terméke bizonyult a legjobbnak. A kóstolók szerint a Freeway Cola enyhe illata, lágy szénsavassága és édes íze a régi idők emlékeit őrzi. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Magyar görögdinnye gyümölcs

Megérkezett a hazai dinnye a Lidl-áruházakba

2018.06.20.

Kizárólag kiválóminőségű magyar görögdinnyék érkeznek a Lidl Magyarország raktáraiba június 21-től.

Beértek a magyar dinnyék, elindult a hazai dinnyeszezon! A Lidl-áruházakban ezért kizárólag magyar termesztésűgyümölcsöket forgalmazunk. Vásárlóink az idei szezonban ugyanakkor két új dinnyefajtával is találkozhatnak, ugyanis sárgahúsúgörögdinnyével, valamint mini görögdinnyével is bővítettük a termékpalettánkat. Kóstolja meg Ön is!

Tesztgyőztes Gelatelli csokoládés jégkrém

Tesztgyőztes sajátmárkás csokoládéfagylalt

2018.06.19.

Az idei nyár kedvenc hűsítő desszertje a Lidl csokoládé fagylaltja lesz a Nosalty szerint.

A vakteszten hat különböző márka fagylaltjait kóstolták a NoSalty munkatársai, köztük a Lidl sajátmárkás Gelatelli Premium Chocolate fagylaltját is. A termékeket ízük, valamint külső jegyeik alapján rangsorolták. A kóstolók méltatták a termék kellemesen krémes állagát, a csokoládédarabok arányát, valamint a termék harmonikus íz- és színvilágát. A teljes teszt itt olvasható.

Tartósan olcsóbb

Ismét csökkenti a tojásárakat a Lidl

2018.06.11.

Idén már másodszor, ezúttal 6 és 20 százalék közötti mértékben csökkenti a tojás fogyasztói árát a Lidl Magyarország.

A februári 12-17 százalékos árcsökkentést követően a mai naptól a 10 darabos M-es tojás 399 forintért kapható a Lidl áruházakban, míg a 18 darabos M-es tojásért mindössze 699 forintot kell fizetniük a vásárlóknak. Legnagyobb mértékben – 20 százalékkal – a 30 darabos M-es kiszerelés fogyasztói ára mérséklődött 999 forintra, míg a 10 darabos L-es tojás 449 forintért vásárolható meg. További információkat itt olvashat.

Lidl Dreher nyereményjáték

Nyerjen hetente páros napi belépőjegyet a Sziget Fesztiválra!

2018.05.28.

Vásároljon a Lidl áruházakban egyidejűleg legalább 4 db-ot a promócióban résztvevő Dreher Classic, Hidegkomlós, Pale Ale dobozos termékekből és nyerje meg a hetente sorsolásra kerülő Sziget Fesztivál páros napi belépőjegyek egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.06.04 – 2018.07.01.

További információ a lidl.dreherjatek.hu oldalon.

Tesztgyőztes Milbona Goldessa Sajtkrém

Újabb tesztgyőzelem!

2018.05.25.

Első helyezett lett a Milbona Goldessa krémsajt

12 két különböző márka krémsajtját tesztelték a NoSalty munkatársai. A terméktesztben natúr, ízesítetlen sajtkrémeket vizsgáltak. A három figyelembe vett szempont - íz, illat és állag - alapján a Lidl sajátmárkás terméke bizonyult a legjobbnak. Kóstolja meg Ön is! További információért kattintson ide.

Tesztgyőztes Eridanous Feta sajt

A Lidl Eridanous feta sajtja a legjobb

2018.05.23.

Az Eridanous feta sajt egy vakteszten bizonyította kiválóságát.

A Divány.hu tesztje során kilenc márka terméke mérettetett meg. A tesztelők egy Görögországból származó feta sajtot kóstoltak meg először, majd ehhez viszonyították a magyar piacon megtalálható termékeket. A résztvevők úgy ítélték meg, hogy mind illatban, mind ízben a Lidl sajátmárkás terméke közelíti meg leginkább tradicionális készítésű sajtot. A pontozásban szintén szerepet játszott a sajtok összetétele és állaga, az Eridanous e tekintetben is kiemelkedően teljesített. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Kaparjon és Nyerjen! Grill nyereményjáték

Nyereményjáték a grillkampány részeként

2018.05.17.

Május 17-én kezdetét vette a június 20-ig tartó nyereményjáték, melynek részeként minden Lidl-áruházban egy sorsjegyet lehet átvenni friss hús, grillhús és friss hal vásárlásakor.

A promóció ideje alatt minden vásárlónkat egy sorsjeggyel ajándékozzuk meg, amennyiben friss húst, grillhúst vagy friss halat vásárol, függetlenül a megvásárolt termékek mennyiségétől. A sorsjegyekkel azonnali nyereményekhez lehet hozzájutni, az „Esély a fődíjra" feliratú szelvényekkel pedig részt lehet venni a heti nyereménysorsolásokon (3 x 50.000.- Ft Lidl vásárlási utalványok) vagy jelentkezni lehet a fődíjra is (3 x 1.000.000.- Ft Lidl Kártyán).

Tesztgyőztes Freshona Csemegeuborka

A Lidl saját márkás terméke ismét bizonyított

2018.05.10.

Ezúttal a magyaros ételek elengedhetetlen kísérőjét, a csemege uborkát tesztelték a Nosalty munkatársai. A Lidl saját márkás terméke, a Freshona bizonyult a legjobbnak.

A tesztelők 9-féle terméket kóstoltak, a Lidl saját márkás terméke, a Freshona kiváló ízével, roppanóságával, színével és textúrájával nyerte el a vakteszt első helyét. A tesztről bővebb információ itt olvasható.

Lidl Henkel nyereményjáték

Nyerje meg a 7 darab túrakerékpár egyikét

2018.05.07.

Vásároljon Persil, Tomi vagy Silan terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 / 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a hét darab túrakerékpár egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.05.14. – 2018.06.17.

Részletek 05.10-től érvényes szórólapunkban és a www.henkelpromo.hu oldalon.

Hatszoros Superbrands díjas a Lidl Magyarország

Ismét Superbrands díjas a Lidl

2018.05.07.

Hatodszorra nyerte el a Superbrands díjat a Lidl Magyarország.

A Lidl Magyarország 2018-ben ismét elnyerte a Superbrands díjat! A neves védjegy szakértői bizottsága idén tizennegyedik alkalommal méltatta a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat, a Lidl pedig immáron hatodik alkalommal vehette át a kitüntetést. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét.

Az év boltja 2018

Háromszoros siker ért el a Lidl Az Év Boltja 2018 versenyen

2018.05.02.

A Váci úti és a Victor Hugo utcai Lidl-üzletek több elismerésben is részesültek az idei Év Boltja 2018 versenyen

Az Élelmiszer szaklap a Tobacco Magazinnal karöltve idén is meghirdette Az Év Boltja versenyét, melynek célja, hogy megtalálja Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínálóüzleteit. A verseny eredményeként a Váci úti Lidl-üzlet győzött az online közönségszavazáson, emellett Az Év Boltja 2018 diszkont-kategória nyertese is lett. A Victor Hugo utcai Lidl-áruház pedig az Élelmiszer szaklap friss áru különdíját kapta meg.

Tesztgyőztes Ocean Sea Halrudacska

Tesztgyőztes sajátmárkás halrudacska

2018.04.26.

Újabb sajátmárkás Lidl-termék végzett kiváló eredménnyel egy vakteszten

A Nosalty munkatársai 7 különböző halrudacskát teszteltek, melyek közül a Lidl sajátmárkás, Ocean Sea Fish Fingers terméke bizonyult a legjobbnak. A tesztelők a Lidl-halrudak harmonikus ízét, állagát, színét és összhatását is méltatták. A teljes teszt itt olvasható.

Az év boltja 2018

Az Év Boltja 2018 közönségszavazás

2018.04.16.

Két Lidl-áruház is a legjobbak közé került Az Év Boltja 2018 versenyében, és versenyezhet a közönségdíjért! Az Év Boltja közönségdíjasa egy online szavazás eredményei alapján kerül ki, amihez mindenki csatlakozhat.

Az elelmiszer.hu weboldalon Az Év Boltja verseny legjobbjait lehet pontozni egy 1-től 10-ig terjedő skálán. A beérkezett szavazatok alapján dől majd el, hogy az idei évben melyik üzlet kapja Az Év Boltja közönségdíját. Támogassa Ön is szavazatával a Lidl-t, hogy minél többen megismerjék azokat az értékeket, melyeket áruházaink képviselnek! A közönségszavazás határideje: április 18. 12:00.

A szavazáshoz kattintson ide!

Lidl logo placeholder

Magyarország legismertebb munkáltatója a Lidl

2018.04.12.

A Lidl Magyarország a Randstad Employer Brand díjátadón elnyerte a Magyarország legismertebb munkáltatójának járó különdíjat.

A Randstad Hungary ötödik alkalommal díjazta Magyarország legvonzóbb és legismertebb munkáltatóit, a Randstad Employer Brand Research 2018-as felmérésének  eredményei alapján.

férfi földbe ültetett palántát tart a kezében

Kevesebb műanyag a Lidl saját márkás termékeinek csomagolásán

2018.04.04.

Fokozatosan eltűnik a felesleges műanyag a Lidl Magyarország saját márkás termékeiről.

A Lidl Magyarország a környezettudatosság jegyében kiemelt figyelmet fordít a műanyag-felhasználás minimalizálására. A saját márkás termékek csomagolásáról ezért fokozatosan csökkenti a felesleges műanyagot. A műanyag-felhasználás csökkentése és az újrahasznosítható csomagolóanyagok visszavétele mellett a vállalat ügyel arra is, hogy áruházai kevesebb fűtési energiát és áramot használjanak, szén-dioxidot kibocsátásuk pedig kisebb legyen egy átlagos élelmiszer-áruházhoz képest.

Employer Branding Oklevél Ezüst Minősítés

Employer Branding ezüst díjat kapott a Lidl Magyarország

2018.03.29.

Ünnepélyes keretek között adták át az Employer Branding Award 2017 díjait március 26-án. Az eseményen a Lidl Magyarország nagyvállalati kategóriában ezüst minősítésben részesült.

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) az idei évben harmadik alkalommal díjazta Employer Branding Awarddal, azaz a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díjával azokat a vállalatokat, akik a tavalyi év során kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a munkáltatói márkaépítés területén.

Lidl Henkel nyereményjáték

Nyerje meg a 3 csodás utazás egyikét!

2018.03.20.

Vásároljon Persil, Tomi vagy Silan terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 / 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 3 darab csodálatos utazás egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.03.12-04.15.

Részletek 03.08-tól érvényes szórólapunkban.

Lidl Pöttyös nyereményjáték 2018

Nyerjen a Pöttyössel!

2018.03.08.

Vásároljon 2018. március 12-25. között a Lidl üzletekben egyidejűleg legalább 799 Ft értékben Pöttyös termékeket és nyerjen!

Fődíj: Apple iPhone X okostelefon Pöttyös tokkal. Részleteket a 03.08-tól érvényes szórólapukban találhat.

Tesztgyőztes Jean Pierre Zöldfűszeres Baguette

Újabb sajátmárkás győzelem!

2018.03.02.

A Jean Pierre Baguette, a Lidl sajátmárkás terméke bizonyult a legfinomabbnak egy online termékteszten

A mindmegette.hu munkatársai bagetteket, azaz francia kenyérfajtákat teszteltek, ezek közül is 9 hűtőpultban található változatot vettek górcső alá. Győztesként a Lidl sajátmárkás bagett került ki, mely zöldfűszeres és fokhagymás ízben is elérhető a Lidl áruházak polcain. A tesztelők kiemelték a bagettek ropogósságát és sűrű, kellemes töltelékét. A teljes teszt itt olvasható.

Tesztgyőztes Crusti Croc sós chips

A legjobb sajátmárkás burgonyachips

2018.02.20.

Újabb sajátmárkás Lidl-termék szerepelt kiemelkedően egy független vakteszten. Ezúttal a Crusti Croc Salt burgonyachips lett a legjobb sajátmárkás termék.

A nosalty.hu munkatársai hétféle sima sós chipset vettek górcső alá. A hullámos vagy bordázott szirmok tesztelése során a Lidl Crusti Croc Salt burgonyachipse érdemelte ki a legjobb sajátmárkás terméknek járó elismerést. A vakteszten résztvevő kóstolók kiemelték a termék aranysárga színét, optimális vastagságát és finom, klasszikus chips-ízét. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Lidl Viber Stikeez FrissFejek matrica

Elindult a Lidl Magyarország Viber-oldala!

2018.02.19.

A Lidl Magyarország mostantól jelen van a Viberen! Az érdeklődőknek ingyenesen letölthető matricacsomaggal (stickerpack), friss hírekkel és újdonságokkal is kedveskedünk.

Február 19-én elindult a Lidl Magyarország negyedik hivatalos Social Media felülete. A YouTube-, Facebook- és Instagram-oldalak mellett mostantól a Viber-en is találkozhat Lidl-el kapcsolatos hírekkel, akciókkal és aktuális ajánlatokkal, amennyiben követi a felületet.  Az egyedi Lidl-matricacsomaggal a felhasználók vidám gyümölcs- és zöldségfigurákkal tehetik színesebbéa Viberes beszélgetéseiket.

Kövesse Ön is a Lidl Magyarország hivatalos Viber-oldalát, töltse le a matricákat és beszélgessen ingyen családtagjaival, barátaival!

Tovább a Viber-re! >
Tesztgyőztes Fin Carré Egész Mogyorós Tejcsokoládé

Újabb sajátmárkás siker!

2018.02.16.

A Lidl sajátmárkás Fin Carré egész mogyorós csokoládéja kiemelkedően szerepelt egy online termékteszten

A nosalty.hu munkatársai ezúttal egész mogyoródarabos csokikat teszteltek. Összesen 9 különböző csokoládét kóstoltak, melyek közül a Lidl Fin Carré csokoládéja bizonyult a legfinomabb sajátmárkás terméknek. A tesztelők kiemelték, hogy a Lidl csokijában a nagy, finoman megpirított mogyoródarabok dominálnak. A teljes tesztet itt lehet elolvasni.

olcsóbb tojás Lidl

Alacsonyabb tojásárak a Lidl-nél!

2018.02.05.

12-17 százalékkal csökkenti a tojás fogyasztói árát a Lidl Magyarország.

A Lidl 2018. 02. 05-től tartósan csökkenti a tojás fogyasztóárát Magyarországon. Ennek megfelelően a 10 darab M-es tojás február 5-étől 449 forintért kapható a Lidl Magyarország áruházaiban, míg a 30 darabos kiszerelés ugyanebben a méretben 1249 forintért érhető el.

További információkat itt olvashat.

Tesztgyőztes Dulano Pulykamell szeletek

Első helyen a Lidl pulykamell szeletek

2018.01.26.

A Lidl sajátmárkás Dulano pulykamell szelet került ki győztesként egy online termékteszten.

A nosalty.hu munkatársai ezúttal előre csomagolt pulykamellsonkákat vettek górcső alá. A kilencféle csomagolt termék tesztelése során a Lidl Dulano Pulykamell szeletei kerültek ki győztesként. A vakteszten résztvevő kóstolók kiemelték a termék kellemes ízét és gusztusos kinézetét. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Lidl logo placeholder

Újabb 20%-os béremelés a Lidl-nél!

2018.01.24.

2016 januárja óta egyedülállómódon összesen 52%-os béremelést valósított meg a Lidl Magyarország.

A 2017-es béremelési hullámot követően ezúttal 2018. március 1-jével további, átlagosan 20%-kal emeli bolti és raktári fizikai munkavállalói munkabérét, melynek eredményeként elmondható, hogy az üzletekben dolgozó munkavállalók átlagos bruttó havi járandósága az emelés után eléri a 365 ezer forintot.