Banner
Digitális ajándékkártya

Adatkezelési tájékoztató

Az Utalvány nem névre szóló, mindenkori birtokosa által az Utalvány az érvényességi idején belül – kiállításától számított 3 éven belül – mindenkori egyenlege erejéig használható, bármely Lidl magyarországi üzletben. A Lidl a magyarországi üzleteiben az Utalványt bármely termék megvásárlására fizetési eszközként elfogadja.


Az Utalvány másik Utalvánnyal, illetve más fizetési eszközzel együttesen is használható.


Az Utalvány készpénzre nem váltható, vásárláskor készpénz vissza nem adható. Az Utalvány összegére kamatot nem fizetünk, az Utalvánnyal történő fizetésre tranzakciós költséget nem számolunk fel.


Fizetés előtt az Utalványbirtokos közli, hogy Utalvánnyal kíván fizetni, majd fizetéskor átadja az Utalványt a Lidl pénztárosának, aki fizetési tranzakciót indít az Utalvánnyal.


Amennyiben a terminál az Utalvány elfogadását megtagadja és/vagy az Utalvány bármely alaki tényezője nem felel meg az előírtaknak, a Lidl pénztárosa jogosult az Utalvány elfogadását megtagadni.


A Lidl műszaki, technikai rendszerének üzemzavara esetén előfordulhat, hogy az Utalvány nem használható. Ekkor, illetve az utalványelfogadás más okból történő meghiúsulása esetén a vásárolt termékek ellenértékét más elfogadott fizetőeszközzel szükséges kiegyenlíteni.


A Vevő illetve az Utalványbirtokos felelőssége az Utalvány biztonságos megőrzése, rendeltetés- és jogszerű használata. A Lidl az utalványhasználat jogosultságát nem ellenőrzi, illetéktelen használatból eredő károkért felelősséget nem vállal, az Utalvány letiltása nem lehetséges. A Lidl nem tartozik továbbá felelősséggel azon károkért, melyek az Utalvány nem rendeltetésszerű használatából vagy az Utalvány használatának meghiúsulásából, illetve a művelet nem megfelelő lefolyásából származnak. Nem terheli felelősség továbbá a Lidl-t azon károkért sem, amelyek abból fakadnak, hogy a Vevő vagy az Utalványbirtokos nem tartja be a Szerződésben foglaltakat. A Lidl nem felel azért, hogy a terminálokon bármikor, folyamatosan lehetséges az Utalvánnyal történő fizetés.


Kérjük, az Utalvány használata során vegye figyelembe, hogy ha azzal fizetett, akkor az adott tranzakciót már nem lehet visszavonni, megállítani.


Az Utalvány egyenlegét lekérdezheti weboldalunkon a kártyaszám megadásával.


További információkért látogasson el az alábbi oldalunkra.

Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat az alábbi oldalon találja.


Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.

1037 Budapest, Rádl árok 6.

E-mail: info@lidl.hu

Telefon: + 36 80 020-534