Banner

Hírlevél szabályzat

Személyes adatai közlésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy az adatait a Lidl Magyarország Bt. (1037 Budapest, Rádl árok 6.) kapcsolattartás, információ- és ajánlatküldés céljából kezelje. Az adatszolgáltatás mindenkor önkéntes, amely során Ön hozzájárulását adja, hogy a Lidl, mint adatkezelő átadja adatait a Lidl E-Commerce International GmbH & Co. KG (Stiftsbergstraße 1, 74172 Neckarsulm) adatfeldolgozó részre.


Kapcsolat a Lidl Plusszal: Annak érdekében, hogy Önt Lidl Plus felhasználóként azonosítsuk, e-mail címét továbbítjuk a Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm („Lidl Stiftung”) címre, amennyiben hozzájárult a hírlevél fogadásához. Az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének f) pontja. A jogos érdek a Lidl Plus Hírlevél és a Lidl Hírlevél használat átfedésének azonosítása.


Lehetősége van tájékoztatást kérni az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, korlátozását illetve törlését, hiszen hozzájárulását bármikor visszavonhatja indoklás és díjfizetés nélkül. A visszavonás a Lidl Magyarország Bt. fentebb megjelölt címére történő levélben, az Ön neve, és e-mail címe megjelölésével, illetve e-mailben az adatvedelem@lidl.hu-n vagy a hírlevelek alján található leiratkozási linken keresztül történhet.


Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az adatvedelem@lidl.hu e-mail címen vagy postai úton levélben.