Banner

A bio bébiételekről

A gondosan válogatott alapanyagokból készült Lupilu bio bébi ételek kiváló alternatívát jelentenek. A tápanyagokban gazdag Lupilu bébiételek megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét, szénhidrátot és zsírt tartalmaznak, melyek elengedhetetlenek a babák számára. A húsos bébi ételek teljes értékű fehérje források. Illetve azok, amelyek növényi olajat tartalmaznak értékes telítetlen zsírsavakat is biztosítanak a babák számára. Az ízletes, mégis kíméletes konyhatechnológiával készült ételek gondoskodnak arról, hogy a nyersanyagok vitamin és ásványi anyag tartalmát is megőrizzék. A Lupilu bio bébi ételek így biztosítják mindazt, ami a babák megfelelő fejlődéséhez szükséges.

Lupilu bébiételek csoportosítása

Gyümölcspépek

A kizárólag gyümölcsöt tartalmazó bébiételek már a hozzátáplálás kezdetén beilleszthetők a babák étrendjébe. Általában olyan kedvelt gyümölcsöket vagy gyümölcskombinációkat tartalmaznak, mint az alma, az őszibarack, a sárgabarack, a körte vagy a banán.

Főzelékek

A különböző zöldségekből készült bébiételek, a gyümölcspépek mellett szintén, már a hozzátáplálás elején beilleszthetők a babák étrendjébe. Olyan jóízű és tápláló zöldségféléket vagy ezek gyümölcsös kombinációját tartalmazzák, mint a sütőtök, a sárgarépa, a cékla vagy a burgonya.

Gabonás ételek

A különböző gabonákat tartalmazó bébiételeknek két csoportja van. A gluténmentes gabonákat tartalmazó ételeket (pl.: rizs, kukorica) már 4-6 hónapos korban adhatjuk. A glutént tartalmazókat viszont (pl.: tésztás vagy babakekszes) csak a glutén bevezetése után, vagyis általában 7 hónapos kortól adhatjuk a babáknak.

Menük

Ide az olyan bébiételek tartoznak, melyek zöldséget és/vagy gyümölcsöt, gabonát és húsfélét (pl.: csirke, borjú, pulyka) is tartalmaznak. Ebből adódóan a hozzátáplálás során később, általában 7-8 hónapos kortól adhatjuk őket. A marhahúsos és halas ételek is ebbe a csoportba tartoznak.