Banner

Baba öltöztetési tippek

Az öltöztetés szintén a napi rutinfeladatok része, így az alábbi ötletek hasznosak lehetnek. Célszerű az alapruhatár darabjai közül olyan body-t beszerezni, mely könnyen tágul, vállon patentos vagy elöl keresztben záródó. A rugdalózóból lábfejes, alul a lábaknál patentos vagy elöl záródó legyen. A babák nem kedvelik, ha bármi az arcukhoz ér, ezért a fejét gyorsan bújtassuk át a bebújós ruhákat. A ruhák vastagsága évszak szerint változzon, de sose öltöztessük túl a picit. Egy vékony, jól szellőző sapkára és zoknira nyáron is szüksége van a babáknak. Az öltöztetés macerának tűnhet, de egy kis játékkal, énekléssel a baba számára is érdekesebbé tehető.

Miért jók a biopamut ruhák?

A válasz egyszerű, egyszerre teszünk jót magunknak és a környezetünknek. A biopamut ruhák alapanyaga biogazdálkodásból származik, kizárólag biopamutból készül és semmilyen egészségünkre káros anyagot nem tartalmaznak (vegyszerek, műtrágya, nehézfémek stb.) Különösen fontos ez az olyan ruhák esetében, melyek közvetlenül, nagy felületen érintkeznek bőrünkkel pl: alsóneműk, alapdarabok, babaruhák.


A biopamut ruháknál nem alkalmaznak fehérítőket, a színes darabokat pedig természetes növényi és ásványi eredetű anyagokkal festik meg, így allergiát sem okoznak. A LIDL kínálatában is megtalálható biopamut ruhák nagy nedvszívó képességűek és jó hatással vannak még a nagyon érzékenybőrűekre is, mint például a babákra. Óvjuk bőrünket és környezetünket, válasszuk az elérhető áron megvásárolható LIDL biopamut ruhákat az egész család számára.