Az Ön böngészője nem támogatott.
A tartalom tökéletes megjelenítéséhez, válasszon másik böngészőt.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.
    Brand Navigation
    1. A Lidl-ről
    2. Állások
    3. Ingatlanok
    4. Beszállítóinknak
    5. Vásárlói információk
    6. Kapcsolat
    Banner

    Felvágottaink

    Gyorsan finomat?

    Legyen szó egy gyors, iskolai szendvicsezésről, vagy éjszakai nasiról, mindannyian áhítozunk a finom ízekre. A Lidl minőségi felvágottaival mindenki megtalálja a pillanatnak megfelelőfinomságot!

    Amit a felvágottakról tudni kell

    A húskészítmények a húsipar termékei, melyek nagy választékban készülnek tápanyagtartalmuk és magas élvezeti értékük miatt. Ide tartoznak többek között a töltelékes áruk (pl.: virsli, párizsi), a felvágottak (pl.: sonkafélék, zala, olasz), a kolbász és hurkafélék, a kenhető húskészítmények (pl.: májkrém), a hússajtok (pl.: disznósajt) és a darabos, tartós (füstölt, pácolt) készítmények (pl.: szalámi) is. A húskészítmények tápanyagtartalma egyaránt függ az összetételtől és a készítési módtól. Minél magasabb a termék színhús tartalma és alacsonyabb a zsírtartalma, annál kedvezőbb táplálkozás-élettani hatását tekintve. Fontos szempont a mértékletesség is, 1 adag = kb. 40-50 gramm húskészítménynek felel meg.


    Általában a főétkezések alkalmával fogyasztjuk őket, például reggelire csirkemell sonka, ebédre sült virsli, vacsorára kenőmájas formájában, de kiétkezések részeként is előfordulhatnak széleskörű felhasználásukból adódóan. Így étrendünket változatosabbá tudjuk tenni a jó minőségű különféle húskészítmények által.


    Tipp: törekedjünk arra, hogy a húskészítmények mellé válasszunk teljes kiőrlésű pékárut és mindig fogyasszunk mellé sok-sok friss zöldséget.