Az Ön böngészője nem támogatott.
A tartalom tökéletes megjelenítéséhez, válasszon másik böngészőt.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.
    Brand Navigation
    1. A Lidl-ről
    2. Állások
    3. Ingatlanok
    4. Beszállítóinknak
    5. Vásárlói információk
    6. Kapcsolat
    Banner

    Felvágottaink

    Ikerpár autósülésekben kekszet eszik.

    Gyorsan finomat?

    Legyen szó egy gyors, iskolai szendvicsezésről, vagy éjszakai nasiról, mindannyian áhítozunk a finom ízekre. A Lidl minőségi felvágottaival mindenki megtalálja a pillanatnak megfelelőfinomságot!

    Amit a felvágottakról tudni kell

    A húskészítmények a húsipar termékei, melyek nagy választékban készülnek tápanyagtartalmuk és magas élvezeti értékük miatt. Ide tartoznak többek között a töltelékes áruk (pl.: virsli, párizsi), a felvágottak (pl.: sonkafélék, zala, olasz), a kolbász és hurkafélék, a kenhető húskészítmények (pl.: májkrém), a hússajtok (pl.: disznósajt) és a darabos, tartós (füstölt, pácolt) készítmények (pl.: szalámi) is. A húskészítmények tápanyagtartalma egyaránt függ az összetételtől és a készítési módtól. Minél magasabb a termék színhús tartalma és alacsonyabb a zsírtartalma, annál kedvezőbb táplálkozás-élettani hatását tekintve. Fontos szempont a mértékletesség is, 1 adag = kb. 40-50 gramm húskészítménynek felel meg.


    Általában a főétkezések alkalmával fogyasztjuk őket, például reggelire csirkemell sonka, ebédre sült virsli, vacsorára kenőmájas formájában, de kiétkezések részeként is előfordulhatnak széleskörű felhasználásukból adódóan. Így étrendünket változatosabbá tudjuk tenni a jó minőségű különféle húskészítmények által.


    Tipp: törekedjünk arra, hogy a húskészítmények mellé válasszunk teljes kiőrlésű pékárut és mindig fogyasszunk mellé sok-sok friss zöldséget.