Az Ön böngészője nem támogatott.
A tartalom tökéletes megjelenítéséhez, válasszon másik böngészőt.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.
    Brand Navigation
    1. A Lidl-ről
    2. Állások
    3. Ingatlanok
    4. Beszállítóinknak
    5. Vásárlói információk
    6. Kapcsolat
    Banner

    Friss húsaink

    A Lidl áruházak frisshús kínálatában széles, minőségi választékot találhatunk, így a csirkehúsoktól kezdve a pulyka és a vízi szárnyasok mellett, a sertés, a nyúl-, a bárány-, a borjú- és a marhahús is megtalálható a polcokon, de a steakekből és vadhúsokból is széles kínálatot találunk. Fontos, hogy csakis ellenőrzött, magas élelmiszer- és minőségbiztosítási szempontoknak megfelelő gazdaságokból származó, kiváló minőségű termékeket kínálnak, amelyeket rendszeresen ellenőriznek is.


    Az áruházlánc saját márkás Húsfarm termékcsaládjában 75-féle frisshúst kínál, melyek most megújult csomagolásban kerülnek a polcokra. Az új csomagolású Húsfarm termékek 100 százaléka magyar beszállítóktól érkezik, ami mellett, hogy magas minőséget és biztonságot jelent a vásárlók számára, a magyar termelők és a hazai gazdaság támogatása szempontjából is fontos tényező. A hazai, minőségi húsáru frissességét biztosítja az is, hogy a darabolástól számítva akár 24 órán belül bekerül a vállalat központi raktárába. A védőgázas és vákuumos csomagolás pedig nagyban hozzájárul a frissesség, a higiénia és a hosszabb eltarthatóság megőrzéséhez.

    Miért jó az előre csomagolt hús?

    A hűtőpultos előre csomagolt húsok

    ✅ csomagolása közvetlenül a vágás után történik

    ✅ csomagolása lehet védőgázas csomagolás és vákuumcsomagolt is

    ✅ csomagolása folyamatosan védi a terméket a külső szennyeződésektől és a mikrobiológiai romlástól, ezáltal a termékek hosszabb ideig megőrzik frissességüket és eltarthatóságukat

    ✅ csomagolásán nyomtatott formában megtalálható a fogyaszthatósági idő és a megfelelő tárolási hőmérséklet is.

    Tippek a hús tárolásához – Mizsei Jani a Lidl séfje tippjei

    A hús nemcsak az egyik legfinomabb, legsokoldalúbban elkészíthető és legértékesebb ételünk, de a szállítás és tárolás szempontjából is az egyik legigényesebb. A Lidl séfje most megosztja a legfontosabb hűtési és elkészítési praktikákat, hogy a sütés-főzésig friss maradjon.

    • Ügyeljünk a hűtési láncra, vagyis arra, hogy a vásárlástól egészen a hazaszállításig lehetőleg 0 és 5 fok között tartsuk a hústermékeket, majd ezt követően mielőbb tegyük a hűtőszekrénybe.
    • A vásárláshoz használjunk hűtőtasakot vagy préselt kartondobozt.
    • Vásárlás után a lehető leggyorsabban vigyük haza, és tegyük a hűtőbe a húsokat!
    • A friss hús a hűtő legalsó polcára kerüljön, mert itt van a leghidegebb (0-2 Celsius-fok).
    • Ha később – két napon túl – szeretnénk felhasználni, feltétlenül tegyük a fagyasztóba.