Banner

Díjnyertes boraink

Vinagora díjazott boraink

A VinAgora Magyarország egyetlen nemzetközi borversenye, mely tagja a legszigorúbb szakmai nívót képviselő versenyeket tömörítő világszervezetnek, a VINOFED-nek, és számos további tényező biztosítja minden egyes palackra kerülő VinAgora érem hitelességét.

A 2023-as VinAgora Nemzetközi Borverseny 16 ország 941 bora közül 4 aranyérmet és 1 Champion díjat is elhoztak magyar boraink.


Az 5 Puttonyos Tokaji Aszú a Champion díjjal is büszkélkedhet!

A 2022-es VinAgora Nemzetközi Borverseny 16 ország 941 bora közül 4 aranyérmet és 1 Champion díjat is elhoztak magyar boraink.


A Günzer rozé a Champion díjjal is büszkélkedhet!

Berliner Wein Trophy 2023 díjazott boraink

A Lidl saját márkás, 5 Puttonyos Tokaji Aszú és a Magaspart Fehér Cuvée borait aranyéremmel jutalmazták a nemzetközi, Berliner Wein Trophy nemzetközi borversenyén.


Az esemény a borágazat egyik legnagyobb és legrangosabb megmérettetése Európában. Az immáron 27. alkalommal megrendezett versenyen egy 150 fős független, nemzetközi szakértőkből álló zsűri szigorú irányelvek szerint több mint 8000 bor közül választotta ki a legjobbakat.

Országos Borverseny 2023 díjazott bora

Text And Image Section

A Lidl saját házasítású Egri Bikavér Superior 2019 borát és a Pannon Imperial Extra Dry száraz pezsgő az Országos Borverseny 2023 arany díjával jutalmazták.


Az immár 42. alkalommal megrendezett termelői bormustra egyedisége, hogy egy háromszintű kiválasztási rendszeren alapul. Az országos megmérettetést megelőző hegyközségi, borvidéki borversenyek komoly szereppel bírnak a nevezett tételek előzetes minősítésében. A bírálatot családi borászatok tulajdonosai, üzemi pincészetek szakértői végzik, kiegészítve az oktatás, kutatás szakújságírás, kereskedelem és gasztronómia képviselőivel.


Minden bírálat célja, hogy a termelők olyan bort állítsanak elő, amelynek fogyasztása élményt jelent. Egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy a fogyasztóknak eligazodást biztosítson a sokszínű magyar borok világában.

Országos Borverseny 2022 díjazott borai

Text And Image Section

A Lidl saját házasítású Egri Bikavér Superior 2019 borát az Országos Borverseny 2022 arany díjával jutalmazták.


Az immár 41. alkalommal megrendezett termelői bormustra egyedisége, hogy egy háromszintű kiválasztási rendszeren alapul. Az országos megmérettetést megelőző hegyközségi, borvidéki borversenyek komoly szereppel bírnak a nevezett tételek előzetes minősítésében. A bírálatot családi borászatok tulajdonosai, üzemi pincészetek szakértői végzik, kiegészítve az oktatás, kutatás szakújságírás, kereskedelem és gasztronómia képviselőivel.


Minden bírálat célja, hogy a termelők olyan bort állítsanak elő, amelynek fogyasztása élményt jelent. Egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy a fogyasztóknak eligazodást biztosítson a sokszínű magyar borok világában.