Banner

Ismerje meg beszállítóinkat!

Text And Image Section

Ismerje meg a Fino-Food Kft-t!


A Fino és a Lidl kapcsolata a magyarországi működésünk kezdeteire nyúlik vissza. A dobozos tej, a tejföl és a grillsajt után a Hazánk kincsei tej, vagyis a zselici teljes tej előállítója is a Fino. Szommerné Egyed Linda, a Fino ügyvezetője elmondta, hogy a céget édesapja alapította. „A takarmányt is magunk állítjuk elő, az összes feldolgozott tej 65%-a a saját somogyi tehenészetünkből származik. Új termékünk jellemzője, hogy a különleges hőkezelést követően közel azonos beltartalmi értékekkel kerül a dobozokba, ahogy a tehenekből kifejik. A gazdag és egyedi ízt garantálja a tehenek által legelt somogyi ősgyepben található több mint 15 különböző gyógynövény, valamint hogy Európában a Zselic fölött a legtisztább az égbolt és kitűnő a levegő.”


Szommerné Egyed Linda

A Fino-Food Kft. ügyvezetője

Text And Image Section

Ismerje meg a Nyíregyházi Kenyérgyárat!


Krámer Zoltánék kapcsolata a Lidllel 4-5 éve kezdődött. A cégcsoport gyárt a fagyasztott szegmensbe más termékeket is, melyek ma már a német, osztrák, horvát, szlovén és angol áruházaink polcain is megtalálhatók. Az eddigi közös sikerek hívták életre a Hazánk kincsei lángostésztát, mely a Nyíregyházi Kenyérgyában készül és a hazai kínálatban egyedülálló termék. A közös terveknek azonban ezzel koránt sincs vége, hiszen hamarosan tovább bővül a közös termékpalettánk.


Krámer Zoltán

A Nyíregyházi Kenyérgyár Kft. ügyvezető igazgatója

Text And Image Section

Ismerje meg Deka Union Kft-t!


Dékány Ferencnél kevesen tudják jobban, hogy hogyan lehet igazán jó kolbászt készítetni, bizonyítja ezt a számos elismerés is, melyet ő és a termékei érdemeltek ki. Évtizedeken át vezette az ország legnagyobb húsipari cégeit mielőtt megalapította saját családi vállalkozását és létrehozta a Deka Uniont, melynek tulajdonosa, a fia pedig az ügyvezetője. "A kezdetek óta együttműködünk a Lidllel. Többek között csípős és csemege, lángolt és páros kolbászt, debreceni párost szállítunk számukra, az utóbbi Európa számos országában megtalálható a Lidlben."


A mottója: együnk kolbászt kolbásszal, kenyér nélkül. Ez a hosszú élet titka!


Dékány Ferenc

A Deka Union tulajdonosa