Banner

Ismerje meg védjegyeinket!

Kiemelten fontosnak tartjuk a hazai értékeket, ezért arra törekszünk, hogy sok hazai beszállítóval működjünk együtt, a beszállítók körét folyamatosan bővítsük, hogy még több hazai árut kínálhassunk vásárlóinknak. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 3000 hazai beszerzésű termék található meg áruházaink polcain, és arra is, hogy - a magyarországi kiskereskedelmi láncok közül - egyedülálló módon és mértékben hozzájárulunk ahhoz, hogy a hazai termékek a külföldi Lidl áruházak polcaira is eljussanak. Több ezer háztartás mindennapjaira vagyunk hatással, ezért dolgozóink fáradhatatlan és lelkiismeretes munkájának segítségével igyekszünk kiszolgálni minden vásárlói igényt.

Lidl védjegyek

A Lidl számára fontos a hazai értékek megőrzése, így a vállalat célja, hogy termékkínálatában, a vásárlók igényeinek megfelelően, minél nagyobb arányban kínáljon kiváló minőségű hazai árut, valamint, hogy megbízható üzleti partnerként álljon a magyar beszállítók mellett. Ezért fontos számunkra az is, és büszkén kommunikáljuk vásárlóink részére - védjegyeink segítségével is-, hogy melyik termék származik Magyarországról. A Lidl elkötelezett a magyarországi értékteremtés iránt.

Hazánk Kincsei védjegy

Hazánk Kincsei védjegy

A Hazánk Kincsei márkát a kiváló minőségű, a vásárlók által kedvelt, a hagyományos magyar ízvilágú és tradicionális eljárások mentén készült termékek testesítik meg, amelyek megtalálhatók a Lidl állandó kínálatában. A Hazánk Kincsei márka megkönnyíti a vásárlók választását és biztosítja, hogy a vásárlók hazai árut vegyenek le a polcokról. A termékek csomagolása is egyedi, amely a magyar népmesék világát idézi, és a magyar konyha tradicionális ízeit hozza közelebb a vásárlókhoz.

Jó választás a hazai védjegy

Jó választás a hazai védjegy

A piros-fehér-zöld, trikolor szívvel jelölt termékekkel áruházaink polcain vásárlóink 2017 óta találkozhatnak. A Lidl kínálatában trikolor szívvel jelölt termékek magyar beszállítók termékei, amelyek magyar terméknek, hazai terméknek, hazai feldolgozású terméknek minősülnek vagy ahol adott termék esetén van lényeges magyarországi hozzáadott érték a termék előállítása, vagy értékesítésre való előkészítése során. A Lidl a trikolor szív mellé szlogent is választott, amellyel arra hívja fel vásárlói figyelmét, hogy jó választás olyan termékeket választani, amely Magyarországhoz köthető, és amely magyarországi munkahelyeket teremt.

Zászlós védjegy

Zászlós védjegy

Vásárlóink 2014 óta találkozhatnak a piros-fehér-zöld, trikolor zászlóval termékeink csomagolásán. A védjegyet olyan saját márkás termékeink csomagolásán helyezzük el, amelyek magyar terméknek, hazai terméknek, hazai feldolgozású terméknek minősülnek vagy ahol adott termék esetén van lényeges magyarországi hozzáadott érték a termék előállítása, vagy értékesítésre való előkészítése során.